Yritys on vastannut
Ik ben al jarenlang klant bij DAS Verzekering, maar mijn recente ervaring is echt zeer teleurstellend. Mijn auto heeft inmiddels iets minder dan een maand schade en staat nog steeds stil, zon... Näytä lisää
On vastannut 98 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Alles totale ellende wordt alleen maar groter als je deze comerciele organisatie erbij haalt. Geld is alleen belangrijk mensen kunnen barsten.
Een verzekering waardat je geen beroep op mag doen want dan kost je de firma geld en dan schrappen we je. Zo kan kan ik ook verzekeraar spelen.

Vastaus yritykseltä DAS
Geen service, elke serieus zaak is uitgesloten door kleine lettertjes en ook veel te lang moeten wachten om te horen dat je zaak niet in behandeling wordt genomen. Gooi je geld maar in de kachel, dan heb je er tenminste nog warmte van.

Vastaus yritykseltä DAS
OVPAY heeft onterecht een reis aangemeld als niet uitgecheckt en wil het geïnde bedrag (33,30) niet terugbetalen
Geen probleem toch….er is DAS.
Maandelijks betaal ik daarvoor en kan er nu eindelijk eens gebruik van maken.
Een geruststellend gevoel dat iemand je juridisch helpt en daadwerkelijk iets voor je gaat doen.
OF TOCH NIET.
De DAS heeft op internet als openingscherm staan:
Een juridische vraag?
Natuurlijk wil je liever geen juridisch conflict. Maar als dat toch gebeurt, dan helpen wij je. Niet verzekerd? Geen probleem.
NOU WEL EEN PROBLEEM
Want voor 33,30 helpen ze je niet. Er is een ondergrens van 175,00
Sta je gewoon weer in de kou.
DA’s nou DAS

Vastaus yritykseltä DAS
Mijn auto heeft inmiddels iets minder dan een maand schade en staat nog steeds stil, zonder dat er iets concreets wordt gedaan. Elke keer krijg ik te horen dat ik moet wachten, maar ondertussen zit ik nog steeds met een beschadigde auto en geen oplossing.
Daarnaast was de assistent van DAS ook zeer onbeschoft en totaal niet klantvriendelijk in de communicatie. Als trouwe klant verwacht je juist hulp, begrip en snelle afhandeling, zeker in een situatie als deze.
Het is erg frustrerend dat er na al die jaren klant zijn zo met je wordt omgegaan. Ik verwacht veel betere service en vooral een snelle oplossing voor mijn schade.
Zeer teleurgesteld.

Vastaus yritykseltä DAS
Als je professionals zoekt dan heb je ze bij DAS gevonden. De meeste reviews zijn van mensen die alleen wat te zeuren hebben en geen serieuze zaak hebben. Professionals zijn het bij DAS voor de serieuze casus en niet voor huilie huilie zaken, DAS bedankt

Zeer teleurstellende ervaring met DAS Rechtsbijstand
Na inmiddels meer dan 6 weken wachten heb ik nog steeds geen enkele inhoudelijke reactie ontvangen van DAS Rechtsbijstand op een lopende zaak.
Ondanks dat alle documentatie volledig en tijdig is aangeleverd, en er meerdere keren contact is opgenomen om de status te checken, blijft het vanuit hun kant volledig stil. Er is tot op heden niemand die de zaak daadwerkelijk heeft opgepakt of contact heeft overgenomen vanuit het juridisch loket.
Wat dit extra wrang maakt, is dat er wél €100 in rekening wordt gebracht voor het ‘bieden van advies’, bovenop de maandelijkse premie. In de praktijk is er echter geen enkel advies gegeven en ontbreekt iedere vorm van ondersteuning.
Je verwacht bij een rechtsbijstandverzekering juist snelle en deskundige hulp op het moment dat je het nodig hebt. In plaats daarvan krijg je te maken met lange wachttijden, geen communicatie en wel extra kosten.
Dit ondermijnt volledig het vertrouwen in de toegevoegde waarde van een rechtsbijstandverzekering.

Vastaus yritykseltä DAS
Mijn eerste ervaring is goed. Mijn zaak was wat complex opstart liep wat moeizaam Heb ook wel een klacht ingediend. Is goed opgepakt. Uiteindelijk kwam er toch iets dat DAS even moest bellen. Het is goed gekomen. Ik zit pas bij DAS heb er een vertrouwd gevoel aan over gehouden.

Vastaus yritykseltä DAS
Ik was klant bij SRK Rechtsbijstand wat werd overgenomen door DAS met de expliciete toezegging dat DAS alle polisvoorwaarden zou respecteren. Echter, na aanmelding van de eerste zaak (waar ik voldoe aan de voorwaarden) heb ik alleen kontakt gehad met 10 juristen die alleen smoesjes zoeken om niet de rechtsbijstand te leveren waartoe ze gehouden zijn. Oh ja .. ik moest een klacht indienen .. gedaan; klacht keurig omschreven .. reactie DAS: u moet klachtenformulier gebruiken .. weer een smoes om niet te presteren .. volgende 'jurist' die weer smoesje produceert om niet te hoeven leveren. MIJN ADVIES SLUIT GEEN RECHTSBIJSTANDVERZEKERING AF BIJ DAS. Alleen in de media doen ze voorkomen dat ze een goede juridische adviseur zijn. Ik ga mijn klacht voortzetten bij het KIFID.

Vastaus yritykseltä DAS
Er staat een dame met een headset op de website. Helaas krijg jij die nooit aan de lijn. Alles verloop via chat die poeptraag reageren en waar je uiteindelijk niet geholpen wordt met een korte vraag.
Het alternatief is een aangifte doen. Alleen dan moet je echt alles weten om verder te komen. Als je 1 veld open laat kan je niet verder. Echt een farce dit bedrijf.
In de reactie hieronder meldt Das dat je gewoon kan bellen.
Ik stel voor dat deze medewerker eens zelf op de site gaat kijken wat er gebeurd als je een korte vraag wil stellen. De enige optie is een chat. Het telefoonnummer wordt nergens genoemd als je het menu volgt.

Vastaus yritykseltä DAS
Ik denk dat ze juristen in dienst hebben om uit te zoeken iets te vinden waardoor een zaak niet onder de dekking van hun zal vallen. Daarnaast, als je zaak zowaar wel een keer onder de dekking valt krijg je in korte tijd verschillende behandelaars die zich telkens weer opnieuw moeten inlezen wat niet ten goede komt van de zaak en je totale bestedingsbudget van die zaak. De kennis is ook niet om over naar huis te schrijven.

Vastaus yritykseltä DAS
Al 3 jaar zit ik in een discussie met das. de eerste behandelaar deed geen eens moeite om de zaak te behandelen. Die gaf meteen al op en zei dat we niks konden terughalen bij de tegenpartij. Ik natuurlijk niet mee eens want er klapt iemand achterop. Niet mijn fout dus. 2e behandelaar begon goed. Na alles te hebben geleverd bewijs facturen etc van alles getuigenverklaringen nog steeds niks. Elke x een smoesje van de tegenpartij en deze das gaat ermee in. 3 jaar lang nog steeds bezig. Ik rij liever onverzekerd rond of betaal 1000 euro per maand dan dat ik nog een x bij ze vuile ter… oplichters. Ook al is t jouw fout niet, zo proberen er alles aan te doen om uiteindelijk de schuld in jouw schoenen te schuiven!

Vastaus yritykseltä DAS
Op maandag 16 februari heb ik documenten geüpload en vragen beantwoord naar aanleiding van mijn verzoek om juridische stappen te ondernemen bij DAS. Tevens heb ik mijn DAS-account geactiveerd conform uw e-mailverzoek.
Tijdens een telefonisch gesprek heb ik aangegeven dat ik bij mijn oorspronkelijke aanvraag reeds viermaal documenten had geüpload en dat het daarom niet noodzakelijk was deze opnieuw in mijn DAS-account te plaatsen. Mij werd meegedeeld dat deze informatie aan de behandelaar zou worden doorgegeven en dat er binnen zes werkdagen contact met mij zou worden opgenomen. Dit is echter niet gebeurd.
Op maandag 2 maart heb ik opnieuw telefonisch contact gezocht. Wederom werd aangegeven dat de informatie aan de behandelaar zou worden doorgezet en dat ik zou worden teruggebeld. Ook deze toezegging is niet nagekomen.
Uiteindelijk ben ik op woensdag 5 maart gebeld met de mededeling dat mijn burengeschil buiten de dekking valt, omdat dit conflict sinds 2019 speelt en ik pas sinds 2024 verzekerd ben. Tegelijkertijd werd aangegeven dat u mij wél kunt helpen indien ik daarvoor zelf betaal.
Samengevat is het antwoord dus tweeledig: geen dekking onder de verzekering, maar wel betaalde ondersteuning mogelijk. Daarnaast zijn de interne richtlijnen dat binnen zes werkdagen contact wordt opgenomen niet nagekomen. Ondanks meerdere contactmomenten en duidelijke toezeggingen heb ik geen tijdige terugkoppeling ontvangen.
Ik ervaar dit als onvoldoende service en niet klantvriendelijk. Het gevoel ontstaat dat ik, ondanks mijn inspanningen en herhaaldelijk contact, uiteindelijk aan mijn lot ben overgelaten.

Vastaus yritykseltä DAS
Mijn verzoek tot contact met behandelaar speelt al vanaf aanmelddatum 13-02. Ondanks herhaalde telefonische pogingen (wachttijd soms 3 kwartier) tot inhoudelijk contact met mijn behandelaar nog geen reactie mogen ontvangen. Dossier wordt online niet bijgewerkt, zou nieuwe behandelaar hebben maar staat niet vermeld in mijndas.nl Vandaag mijn adviseur van verzekeraar laten bellen, kwam er ook net doorheen. Had altijd positief gevoel over DAS rechtsbijstand maar wordt nu zwaar op de proef gesteld.

Vastaus yritykseltä DAS
Heb een zaak aangemeld, er is aanvullende info verzocht om te bepalen of de zaak binnen de verzekering valt, de verzochte info is aangeleverd.
Daarna gedurende 14 dagen niets meer vernomen.
Heb nog een herinnerings mail gestuurd, de klantenservice gebeld.
Geen enkele reactie. Heel raar als je bedenkt dat DAS aangeeft binnen 6 dagen te reageren.

Vastaus yritykseltä DAS
Ik heb momenteel met DAS een project positief afgerond voor zowel VloerXXL voor een product dat niet in goede staat is en tevens ook goede hulp voor een pakket van Mastertools dat momenteel zoek is geraakt.

Vastaus yritykseltä DAS
Zeer slecht!! Omdat ik ingeschreven ben via een assurantie kantoor je kan nl niet rechtstreeks meer bij hun verzekeren Mijn geboorte namen staan op de overeenkomst Ik heb een zaak gemeld onder mijn roepnaam Dan ben ik een ander persoon en niet verzekerd Niets meer aan te doen weggegooid geld 560 euro Ik hoef niet meer bij hun aan te kloppen
AUB LET OP en Niet meer verzekeren bij hun is mijn advies
Nu 1230u 19 febru bericht van een dhr van Rijn van de DAS Het spijt hem hij doet er niets aan . conclusie :het zelfde geen hulp meer vanuit DAS omdat ik een geboorte en roep naam heb Nogmaals 560 euro voor niets betaald
Verder telefonisch nemen ze een notitie van Je wordt toch niet terug gebeld
Tja trek je conclusie !! Niet mee in zee gaan !

Vastaus yritykseltä DAS
Waardeloos bedrijf dat van alles beloofd maar uiteindelijk het meeste uitsluit door kleine lettertjes. Oppassen voor dit bedrijf, kost veel en je hebt er vrij weinig aan.

Vastaus yritykseltä DAS
Problemen veroorzaakt door de buurman die ge letterlijk kunt noemen mijn man is een klusser
Mijn ganse dak heeft hij kapot gemaakt na lang aandringen en veel kapote schade door buurman heeft das uiteindelijk beslist om eindelijk een advocaat aan te stellen die ik mocht kiezen
Deze advocaat heeft mij goed geholpen en ik sta op volledig gelijk maar dan beslist das ineens om toch mijn contract op te zeggen terwijl ik volledig in mijn gelijk ben
Maar zelf maken ze veel reclame om te zeggen hoe goed ze iedereen helpen
Uiteindelijk is das een maatschappij geworden die zodra ze moeten helpen zich snel terug trekken

Vastaus yritykseltä DAS
Gisteren een vraag over mijn rechtsbijstand verzekering vanuit ASR ondergebracht bij DAS.
DAS wilde mijn vraag niet beantwoorden..omdat ik niet rechtstreeks bij hun verzekerd was...ASR geeft echter aan dat mijn polisnr een DAS polis betreft..en dat ik gewoon geholpen had moeten worden..
Het leek wel alsof het de medewerker van DAS te veel moeite koste om er ff in te duiken!
Reactie op bericht van DAS. 09-02-2026
Mijn rechtsbijstand is bij DAS ondergebracht..uw mooie verhaal is volkomen nutteloos..wellicht had u kunnen antwoorden'het spijt ons te horen dat onze medeweker u niet geholpen heeft'!

Vastaus yritykseltä DAS
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.