Dejligt at handle på Dartshop grundet det store udvalg og muligheden for altid at kunne finde et rigtigt godt tilbud på den gode hjemmeside som er nem at finde rundt på
Kjempe service, hyggelige folk, god tollmodighet og en koselig hund er det som møter deg når du går inn i denne butikken! Vi endte opp med storhandel og jeg kommer til å handle her igjen, tusen takk f... Näytä lisää
Har handlet flere gange gennem de sidste 4 år hos Dartshop, de seneste to gange ved Black Friday. Selv på denne meget travle dag, kan man hente sin bestilling to dage efter varerne er bestilt - fejl... Näytä lisää
Black Friday bliver ikke bedre ind den Dartshop lagde for dagen. Det var besparelser på ekstreme højt plan, oplevet ikke andre dart butikker der kom bare lidt i nærheden. Der var ligeledes en gave... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Spil dart med stil. Dartspil og dartudstyr hos dartshop.dk. Vi fører dart udstyr og tilbehør til de bedste priser. Smarte dartpile og elektroniske dartskiver.
Sognevejen 18, 8380, Trige, Tanska
- 86 91 03 00
- info@dartshop.dk
- www.dartshop.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Vildt god oplevelse at handle hos dartshop.dk
Vildt god oplevelse at handle hos dartshop.dk! Min mand og jeg kom den 22. december 2025 i tanke om, at vi godt kunne tænke os en ny dartmåtte, så vi kunne hygge os med at spille dart i juledagene uden at ødelægge gulvet og pilene. Vi bestilte en måtte (plus en masse ekstra - ups!), og håbede på, at tingene kunne nå at ankomme mellem jul og nytår. Vi modtog dem allerede dagen efter 😀! Jeg har ikke ord for, hvor glade vi blev, og hvor overraskede vi var over, at butikken kunne nå at få det frem til os så tæt på jul. Tusind tak for jeres fantastiske service dartshop.dk! Og så skal det selvfølgelig også nævnes at måtten, flights og skafter er af super kvalitet og fuldstændig svarer til beskrivelser og billeder inde på hjemmesiden. Så man kan regne med, hvad det er man køber, og hjemmesidens troværdighed er derfor også helt i top 😀 Det er absolut ikke sidste gang, at vi handler hos dartshop.dk.
Nemt at finde det man skal bruge
Nemt at finde det man skal bruge, samt hurtig levering
2 Køb ingen problemer
Hurtig levering og stort udvalg til rimelig priser. Handler gerne der igen.
God snak med ansat fin webshop hurtigt levering alt spiller Bulls eay
Har modtaget mine vare det funger.
Varen er som forventet.
Måske lidt for spinkel papkasse til transport måtte rette lidt på talrækken på dartskive.
Men er glad for det hele. God oplevelse
Med venlig hilsen Per
Super duper
Har købt Dart automatisk tæller.
Har købt Dart automatisk tæller.
Virker perfekt
Hurtig levering. God kvailtet
Hurtig levering. God kvalitet😃
Efter et par måneder og dialog med…
Efter et par måneder og dialog med blandt andent forbrugerrådet, sidder jeg stadig og mangler mine vare til over 2000 kr. er meget ked af det, da det var en gave til min far, som virkelig glædede sig til det.
Personen som står til ansvar for fatsholde, som svare på mailsne bliver flabet hen af vejen og ender med at sige sagen er lukket. Han tænker slet ikke over hvordan en kunde på 18 år som bare ville købe en gave til sin far har det omkring det hele. Værste oplevelse jeg har haft med en butik
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering. Kan absolut anbefales
Lynhurtig og sikker levering
Lynhurtig og sikker levering. Stort udvalg.
God rådgivning
God rådgivning ved køb og god tid til at forklare forskelle på produkter mm. Alt i alt en god oplevelse
Giver gode råd og vejledning
Giver gode råd og vejledning. Har købt 5 dartskiver til vores forening og der har ikke været nogle problemer
Super levering 👌
Super levering 👌
Bestilte på nettet Fredag og havde allerede min pakke Mandag 😊
Alt var helt som det skulle være.
God kundeservice og hurtig forsendelse.
Hurtigt levering
Hurtigt levering. gode pile, men synes til mit elektronisk dartskive at plastik spidser er meget bløde og bøjer ret hurtigt så man skal skifte tit ellers ok pile
Super god betjening og service
Super god betjening og service. Altid imødekommende og hjælpsomme. Storartet webshop, hvor varerne leveres hurtigt.
De har været en stor hjælp ved min genindtræden til dartspillet.
Kan klart anbefales.
Super nemt
Super nemt, og god kunde betjening.
God oplevelse.