Danske Stenhuggerier Arvostelua

1 040
TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Min familie blev modtaget af en yderst positiv og imødekommen Anne Jul Bundgaard i Vordingborg afdelingen. Anne gav os tid tid at tænke over flere gravstensløsninger til min afdøde hustru. Den vi valg... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

En overordentlig fin , god og omsorgsfuld behandling. Stenen leveret hurtigere end forventet og superglad for det. Og hvad ser jeg; en meget smuk sten. Slebet ned og fornyet skrift. Så smukt. Stor... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vi bestilte en fin gravsten i Tåstrup hos Charlotte Sulkjær Tetsche. Yderst behagelig oplevelse. Charlotte er både professionel og medfølende uden det bliver for meget. Man føler sig godt behandlet o... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Efter min mors død henvendte jeg mig til Charlotte fra Tåstrup Stenhuggeri, efter en fin anbefaling. Den nuværende gravsten fik lavet en tilføjelse og vi er dybt taknemmelig for en professionel og ven... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Kivimuuraus

Yrityksen kirjoittama

Danske Stenhuggerier har fokus på minder og mennesker. Som Danmarks største leverandør af natursten tilbyder vi gravsten i alle stilarter, udført i højeste håndværksmæssige kvalitet. Vi tager ansvar for at uddanne næste generation af stenhuggere og bidrager aktivt til udviklingen af dansk kirkegårdskultur.

Danske Stenhuggerier Support

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

(1 040)

106 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Meget fin service og en grundig…

Meget fin service og en grundig orintering ang. valg af ssten

17. kesäkuuta 2025

Kære Hugo

En stor tak for din fornemme anmeldelse her på vores Trustpilot. Vi er glade for og stolte over, at du vælger at belønne din oplevelse hos os med 5 stjerner.

Utrolig fin ekspedition

Utrolig fin, rolig og forstående kommunikation omkring et ømt område i vores liv.
Virkelig fin ekspedition og stenen blev præcis som ville have den.

12. kesäkuuta 2025

Kære Gritt

Toppbetyg!

Mycket trevligt bemötande och service hele vejen. Gravstenen inklusive gravyr blev mycket fin.

30. toukokuuta 2025

Kære Karin

Saanut 5/5 tähteä

Meget lmødekommende og forstående.

Meget lmødekommende og forstående.
Kan klar anbefale Stenhuggeriet

13. kesäkuuta 2025

Kære Kim

Saanut 5/5 tähteä

God behandling og et utrolig smukt…

God behandling og et utrolig smukt resultat af naturstenen til vores mors gravsted ! Meget anbefalelsesværdige!

11. kesäkuuta 2025

Kære Ingelise

I viste hvad jeg gerne ville have

I viste hvad jeg gerne ville have
Og det var et arbejde i havde gjort. Mindesten er meget smuk

2. kesäkuuta 2025

Kære Flemming

Kære Thor

Saanut 4/5 tähteä

Det var fin service

Det var fin service. De sendte nogle papirer så man selv kunne bestemme hvilken skrifttype og bogstaver man vil vælge. Fik dem til at sætte stenen op på kirkegården. Fik en SMS da det var sat op. Fin og dejlig kvalitet og service.

2. kesäkuuta 2025

Kære Charlotte

Tak for din anmeldelse her på vores Trustpilot. Vi er glade, at du har haft en god oplevelse hos os.

De mennesker jeg mødte

De mennesker jeg mødte , og kom mig i møde som var meget hjælpsomme.stor tak for det

22. toukokuuta 2025

Kære Alis

Saanut 5/5 tähteä

Topkarakter til Danske Stenhuggerier.

Smuk sten med fin skrift.
Hjerterne var lige som jeg havde tænkt. Tak for det gode professionelle arbejde.

22. toukokuuta 2025

Kære Lis

Vi ønsker dig en god Kristi Himmelfart.

Super engageret medarbejder

Super engageret medarbejder

16. toukokuuta 2025

Kære Helle

Vi ønsker dig en god Kristi Himmelfart.

Saanut 5/5 tähteä

God og dygtig betjening i den fysiske…

God og dygtig betjening i den fysiske butik .

7. toukokuuta 2025

Kære Dorthe

Meget hjælpsomme

Meget hjælpsomme

28. huhtikuuta 2025

Kære Lise

Saanut 4/5 tähteä

Hurtigt leveret og flot arbejde på…

Hurtigt leveret og flot arbejde på stenen

30. huhtikuuta 2025

Kære Leif

Tak for din fine anmeldelse her på vores Trustpilot. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os.

Saanut 5/5 tähteä

Hvor andre gav op, blev Kurt fra Næstved DS ved.

KÆMPE varm anbefaling herfra. Venlig og kompetent betjening og med en vilje til at opfylde vores ønske. Kurt fra Næstved DS, blev ved, hvor andre gav op og fik det til at lykkes. De har skabt den smukkeste sten, lige efter vores ønske. Tusinde tak.

23. huhtikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Kære Dan

En stor tak for din fornemme anmeldelse her på vores Trustpilot. Vi er glade for og stolte over, at du vælger at belønne din oplevelse hos vores kollega Kurt i Næstved med 5 stjerner.

Saanut 5/5 tähteä

Her kan roligt bestille sten til jeres…

Her kan I roligt bestille sten til jeres kære. Service, pris og fagligheden er helt I top.

25. huhtikuuta 2025

Saanut 5/5 tähteä

Fin fornemmelse for mit ønske og behov

Fin fornemmelse for mit ønske og behov. Så tak

Kære Stella

Fantastisk service

Vi havde et lille uheld I Dragør, og fik skubbet til en skulptur, med vores lastbil som vi ikke vidste & fik et opkald her efter Påske, og jeg kontaktede så Jack, som straks tog sig af denne opgave & fik denne på plads igen så alle er glade, helt fantastisk service med venlig hilsen John Hansen

23. huhtikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Kære John

Fine informationer

Jeg blev under hele forløbet ringet op og informeret flere gange, når der var nyt. Så vi havde en meget fin dialog.

Kære Helle

Saanut 5/5 tähteä

Renovering + opdatering af eksisterende sten.

Min families oplevelse med Danske Stenhuggerier
afdeling Holbæk har været over forventning.
Afgivne tilbud samt aftalte levering, har fuldt ud levet op til vores forventninger.
Firmaet kan kun anbefales.

Kære Kurt

En stor tak for din fornemme anmeldelse her på vores Trustpilot. Vi er glade for og stolte over, at du vælger at belønne din oplevelse hos vores kollegaer i Holbæk med 5 stjerner.

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin