DanExplore Arvostelua 1 014

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Min familie og jeg havde planlagt en rejse til New Zealand i gennem længere tid. Dagen før afrejse lukkede flyruten ned pga. situationen i Mellemøsten. Herefter blev vi ganske enkelt “taget i hånden... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Vi fik super kompetent vejledning og inspiration til vores første og længe ønskede rejse til Japan. De bestilte hoteller lå virkelig godt og tæt på de gode attraktioner i byerne. Der var nogle pr... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Super god service og hjælpe til at sammen sætte en mega fed rejse der opfyldte alle de kraft jeg stillede til ferie og alt kørte på skinner fra første mail til jeg kom hjem til Danmark igen. Super god... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vi har booket vores rejse hos Danxplorer og har fået en virkelig god og venlig betjening hele vejen igennem. De er meget kompetente og gode til at vejlede, så man føler sig tryg i hele proces... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Matkatoimistot
  2. Hiihtoloma
  3. Matkanjärjestäjä
  4. Matkatoimisto

Tietoja yrityksestä DanExplore

Yrityksen kirjoittama

Personlige rejser siden 2009

Siden 2009 har DanExplore sammensat personlige rejser til rejselystne danskere.

Vi har selv rejst verden tynd, og siden 2009 har vi drevet rejsebureau med fokus på spændende oversøiske rejsemål og afsæt i vores egne erfaringer. Vi har igennem årene betjent tusindvis af rejselystne kunder med inspiration, sparring og planlægning af lige præcis deres drømmerejser rundt på kloden.

Vi tror på, at konkret erfaring og gode råd er guld værd, når det handler om at komme trygt på farten og godt hjem igen. Vi foretrækker en personlig snak med vores kunder og sætter tid af til at få en klar fornemmelse af hver enkelt kundes drømme, ideer og forventninger til rejsen. Vi anbefaler aldrig rejsemål – eller planer – vi ikke kan stå 100% inde for og bruger den tid, der skal til for vende alle ideer og muligheder, så kunden får mest muligt ud af rejsebudgettet.

Vi er noget nær ”verdensmestre” (vi er jo fra Jylland) i alt det praktiske omkring rejse, logistik og indkvartering –men vi har også blik for alt det herlige, der skal sættes ind på oplevelseskontoen. Hos os stopper god kundeservice ikke bare, når flyet er lettet, for vi ”er med” hele vejen fra afgangs- til ankomsthal.

Vi sætter en ære i at få alt til at spille så gode mennesker trygt drager glade ud på personlige rejseeventyr og kommer endnu gladere hjem opfyldt af wauw-oplevelser, store smil, gode historier og med lysten til snart at komme afsted på eventyr igen.

Yhteystiedot

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Saanut 5/5 tähteä

Vi havde en helt fantastisk rejse til…

Vi havde en helt fantastisk rejse til USA, som DANexplore havde planlagt helt perfekt. Stor ros til DANexplore.

30. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä DanExplore

Mange tak for den flotte anmeldelse! Det sætter vi virkelig pris på!

Vi er så glade for, at I har haft en fantastiske rejse til USA og håber, at vi må være med en anden god gang!

En spændende tur til Japan 2024, godt planlagt af DanExplore

Vi havde en fantastisk tur til Japan i maj 2024, planlagt af DanExplore. Vi føler vi fik en fantastisk rejse planlagt og tilrettet med gode input fra DanExplore.

22. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä DanExplore

Mange tak for den flotte anmeldelse, Per. Det sætter vi virkelig pris på!

Vi er utroligt glade for, at I havde en spændende tur til Japan - og at I er tilfredse med vores samarbejde omkring rejsen!

Vi håber, at vi må være "med på rejsen" en anden god gang!

Japan

Det var en god planlægning fra DANexplore side, gode hoteller. Godt at vi blev hentet i lufthavnen efter 13 timers flyvetur. JR pass til tog samt tilpas dage i de forskellige byer.

24. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä DanExplore

Mange tak for den flotte anmeldelse! Det sætter vi stor pris på.

Dejligt at høre, at I er tilfredse med planlægningen af jeres rejse til Japan - og vi håber, at vi må "være med" på jeres rejse en anden god gang!

Fantastisk rejse til Japan igennem DANexplore

Super god kommunikation og rejsen var lige i skabet både med hoteller samt rejseguide.

22. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä DanExplore

Mange tak for den fantastiske anmeldelse, Martin! Det sætter vi virkelig pris på :)

Vi er glade for, at I havde en fantastisk rejse til Japan, og vi håber, at vi må være med på jeres rejse en anden god gang!

God rejse.

God rejse.
God kommunikation under planlægning af rejsen. Der blev lyttet til vores ønsker og tilrettelagt en rejser der indeholdt alt. Vi havde en dejlig tur uden problemer ift. indkvartering og intern rejse. Vores vejleder havde sørget for at der var styr på det hele, så vi bare kunne slappe af og nyde turen selvom vi skulle rundt til forskellige byer og hoteller.

22. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä DanExplore

Mange tak for den flotte anmeldelse - det er meget værdsat!

Vi er glade for, at I har oplevet god kommunikation hele vejen, og at der var styr på det hele, så I kunne fokusere på at få noget ind på oplevelseskontoen :)

Vi håber, at vi må "være med" på rejsen en anden god gang!

Saanut 4/5 tähteä

Hej Per,

Tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for, at du har været tilfreds med både service og kommunikation - og håber på, at vi må "være med" på jeres næste rejse :)

Fin og åben dialog

Fin og åben dialog. Fik svar på slle spørgsmål. Følte os trygge og alt gik som det skulle.

9. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä DanExplore

Tak for den flotte anmeldelse, Jessica. Det sætter vi virkelig meget pris på!

Vi er glade for, at I har oplevet, at der har været en god dialog, og at I har følt jer trygge gennem hele forløbet.

Vi håber, at vi må "komme med" på jeres rejse en anden god gang!

Saanut 5/5 tähteä

Fremragende service og medarbejdere…

Fremragende service og medarbejdere hjælpsomme.
Alt hvad der var aftalt, er overholdt og vi bruger gerne DANexplore igen til vores næste lange rejse.

23. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä DanExplore

Tak for den fantastiske anmeldelse, Jeanette. Det betyder meget for os!

Vi er så glade for, at du har oplevet fremragende service og hjælpsomme medarbejdere. Det er noget af det, der gerne skulle kendetegne DANexplore.

Vi håber også, at vi får lov til at være med på jeres næste rejse!

Super gode

Super gode. Orker ikke at skrive mere men de er virkeligt fantastiske.

26. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä DanExplore

Mange tak for din supergode anmeldelse, Hamza. Nogle gange er kort også godt - så det er helt fair :)

Vi håber, at vi må være med på jeres næste eventyr!

Saanut 5/5 tähteä

Ferien var alt hvad vi forventede

Ferien var alt hvad vi forventede. Alt var planlagt og spillede ned til mindste detalje. Vi vil ihvertfald bruge danexplorer igen!

18. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä DanExplore

Mange tak for den flotte anmeldelse - det er meget værdsat! Fedt, at det var som forventet, og at alt spillede ned til mindste detalje!

Vi glæder os til at sende jer på eventyr igen en anden gang!

Rigtig god kundeservice

Rigtig god kundeservice - også da vi fik brug for hjælp under ferien.

12. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä DanExplore

Mange tak for den fantastiske anbefaling. Vi er virkelig glade for, at I er tilfredse med vores kundeservice og den assistance, vi kunne yde jer under ferien.

Vi håber, at vi må komme med på jeres eventyr en anden god gang!

Saanut 5/5 tähteä

En kæmpe anbefaling herfra!

Vi er næsten lige hjemvendt fra tre ugers rundrejse i Malaysia, med en lille smuttur til Thailand.
Vi har før brugt DANexplore og med stor succes og valgte derfor, at bruge dem denne gang også.
Lige fra første samtale med Janni, blev vi mødt med stor lydhørhed, oprigtig interesse for vores ønsker og et enorm engagement, hvilket fulgte med under hele forløbet. Vi følte os hele tiden i trygge hænder og der var styr på tingene.
Lige et shout out til Kristoffer fra Danexplore, der knoklede derud af, da vi undervejs valgte at ændre i planerne og alt skulle rykkes rundt. Det lykkes i sidste ende, takket være en kæmpe indsats herhjemme fra. Så tak!

9. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä DanExplore

Mange tak for den flotte anmeldelse, Sabine. Det er vi utroligt glade for - og vi er stolte over, at I har valgt at benytte os igen til jeres rundrejse i Malaysia og Thailand!

De flotte ord, du sætter på Janni og Kristoffer er lige nøjagtig det, vi gerne vil stå for, så det er skønt at få sådan en tilbagemelding!

Vi håber, at vi også får lov til at "komme med" på jeres næste eventyr!

God rejse til Japan

Kaper fra DANexplore lavede en rigtig god rejse/hotel plan til os, da min datter og jeg skulle se Japan for første gang.
Vi fik set både det gamle og det nye Japan, nøjagtig som vi havde ønsket os hjemmefra.

25. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä DanExplore

Mange tak for den flotte anmeldelse, Thomas! Det sætter vi virkelig pris på!

VI er glade for, at Kasper fik lavet en godt plan for jeres rejse til Japan, og at I fik set lige præcis det, I havde ønsket :)

Vi håber, at vi må hjælpe jer ud på eventyr i verden en anden god gang!

Japan - Tokyo - Kyoto - Hiroshima - Hakone - Tokyo

Vores familie ferie til Japan var super fint alt bestilt igennem DanExplorer virkede bare. Desuden lagde min mand et kæmpe arbejde i at planlægge og forudbestille alt, hvad vi skulle se og opleve i de forskellige byer. Tilsammen gjorde dette, vores tur til Japan en af de bedste familieferien vi har haft. Tu

4. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä DanExplore

Mange tak for den flotte anmeldelse, Karina! Det er vi utroligt glade for :)

Dejligt at I havde en fantastisk familieferie i Japan, og at vi kunne bidrage hertil. Og stærkt arbejde af din mand lyder det til!

Vi håber, at vi må "komme med" på jeres rejse en anden god gang!

Saanut 5/5 tähteä

Danexplore er en fantastisk…

Danexplore er en fantastisk samarbejdspartner de er kreative, de er hurtige, de er lydhøre, de er økonomiske, de er altid behjælpelige osv osv.

18. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä DanExplore

Mange tak for den fantastiske anmeldelse. Vi er virkelig glade for alle de flotte superlativer!

Vi glæder os til at komme med på jeres næste rejse!

Saanut 5/5 tähteä

Fantastisk ferie i Dubai og Thailand…

Fantastisk ferie i Dubai og Thailand hvor Danexplorer havde arrangeret stort set det hele. Fra start til slut var alt bare perfekt. Hvis du leder efter en rejseoplevelse, der er problemfri, mindeværdig og fyldt med uforglemmelige øjeblikke, så kan jeg varmt anbefale DanExplorer. De leverede virkelig en uforglemmelig rejse til os og jeg vil helt sikkert rejse med dem igen!

4. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä DanExplore

Tak for den flotte anmeldelse og anbefaling, Annette! Det er vi stolte af og glade for, at du har brugt tid på!

Dejligt at høre, at I har haft en fantastisk ferie i Dubai og Thailand, hvor alt spillede.

Vi glæder os til at lave jeres næste rejse!

Kæmpe anbefaling

Vi (2 voksne og 2 børn) er netop hjemvendt fra en fantastisk tur på knap 6 uger til Australien, som DANexplore har hjulpet med at få arrangeret.
Der var en del udfordringer inden afrejse, som ikke gjorde det til verdens nemmeste opgave at arrangere. Men DANexplore og i særdeleshed Troels, har været enormt hjælpsomme, forstående og havde nogle gode løsninger hele vejen igennem.
Kæmpe anbefaling herfra. Og vi kommer helt sikkert til at bruge dem igen på næste eventyr.

22. maaliskuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä DanExplore

MANGE tak for den flotte anmeldelse og anbefalingen, Kamilla. Det betyder meget for os!

Vi er virkelig glade for, at vi kunne få jer godt afsted til Australien trods de udfordringer, der var - og Troels var meget dedikeret for at kunne få det til at lykkes.

Det er så dejligt, at I havde en fantastisk tur - som vi glæder os til at høre meget mere om!

Vi ser frem til at sende jer på eventyr igen næste gang!

Kæmpe anbefaling

Vi er netop kommet hjem efter 4 uger i Thailand, og DANexplore har i den grad været med til at gøre det til den bedste ferie. Alt fra fly, transport, hoteller m.m. spillede bare. Kæmpe anbefaling herfra. Vi er slet ikke i tvivl om at vi også bruger Danexplore næste gang vi skal ud på nye eventyr. Service i topklasse, og kæmpe ros til Frederikke herfra.

21. helmikuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä DanExplore

Mange tak for den flotte anbefaling og anmeldelse, Kim!

Vi er glade for, at I havde den bedste ferie i Thailand, og at alt bare spillede. Vi har naturligvis givet rosen videre til Frederikke :)

Vi glæder os til at sende jer på eventyr næste gang!

Godt udvalg af oplevelser

God planlægning med et godt udvalg af oplevelser

7. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä DanExplore

Mange tak for den flotte anmeldelse. Det er vi virkelig glade for!

Det er dejligt, at I er tilfredse med rejsen - og vi håber, at vi må være med på den næste af slagsen.

Saanut 5/5 tähteä

Super rejsebureau med god service og…

Super rejsebureau med god service og fleksibilitet til individuelle ønsker på rejsen. Har brugt dem nu 3 gange og har intet fortrudt.

5. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä DanExplore

Mange tak for den flotte anmeldelse, John. Det sætter vi virkelig pris på!

Vi er glade for, at I er vendt tilbage flere gange og har brugt os til at hjælpe med jeres rejser. Det håber vi, at I fortsætter med :)

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin