DanExplore Arvostelua 1 014

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Min familie og jeg havde planlagt en rejse til New Zealand i gennem længere tid. Dagen før afrejse lukkede flyruten ned pga. situationen i Mellemøsten. Herefter blev vi ganske enkelt “taget i hånden... Näytä lisää

Vi fik super kompetent vejledning og inspiration til vores første og længe ønskede rejse til Japan. De bestilte hoteller lå virkelig godt og tæt på de gode attraktioner i byerne. Der var nogle pr... Näytä lisää

Super god service og hjælpe til at sammen sætte en mega fed rejse der opfyldte alle de kraft jeg stillede til ferie og alt kørte på skinner fra første mail til jeg kom hjem til Danmark igen. Super god... Näytä lisää

Vi har booket vores rejse hos Danxplorer og har fået en virkelig god og venlig betjening hele vejen igennem. De er meget kompetente og gode til at vejlede, så man føler sig tryg i hele proces... Näytä lisää

1. Matkatoimistot
  2. Hiihtoloma
  3. Matkanjärjestäjä
  4. Matkatoimisto

Tietoja yrityksestä DanExplore

Personlige rejser siden 2009

Siden 2009 har DanExplore sammensat personlige rejser til rejselystne danskere.

Vi har selv rejst verden tynd, og siden 2009 har vi drevet rejsebureau med fokus på spændende oversøiske rejsemål og afsæt i vores egne erfaringer. Vi har igennem årene betjent tusindvis af rejselystne kunder med inspiration, sparring og planlægning af lige præcis deres drømmerejser rundt på kloden.

Vi tror på, at konkret erfaring og gode råd er guld værd, når det handler om at komme trygt på farten og godt hjem igen. Vi foretrækker en personlig snak med vores kunder og sætter tid af til at få en klar fornemmelse af hver enkelt kundes drømme, ideer og forventninger til rejsen. Vi anbefaler aldrig rejsemål – eller planer – vi ikke kan stå 100% inde for og bruger den tid, der skal til for vende alle ideer og muligheder, så kunden får mest muligt ud af rejsebudgettet.

Vi er noget nær ”verdensmestre” (vi er jo fra Jylland) i alt det praktiske omkring rejse, logistik og indkvartering –men vi har også blik for alt det herlige, der skal sættes ind på oplevelseskontoen. Hos os stopper god kundeservice ikke bare, når flyet er lettet, for vi ”er med” hele vejen fra afgangs- til ankomsthal.

Vi sætter en ære i at få alt til at spille så gode mennesker trygt drager glade ud på personlige rejseeventyr og kommer endnu gladere hjem opfyldt af wauw-oplevelser, store smil, gode historier og med lysten til snart at komme afsted på eventyr igen.

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

1 t. arvostelua

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

2 x familie til Thailand.

Alt var bare godt, fra den første dialog til rejsen sluttede. Det var en mailkorrespondance mellem 2 familier og danexplore, tænker ikke det var helt nemt.
Men til topkarakter.

24. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä DanExplore

Det var da en dejlig besked/anmeldelse at lukke computeren op til mandag morgen. Tak for det Klaus!

Vi er glade for, at det hele bare har spillet og begge familier har været tilfredse med forløbet omkring jeres rejse til Thailand.

Tak for topkarakteren. Det forpligter - og vi håber, at vi må få muligheden for at gentage succesen en anden god gang! ;)

De bedste hilsener
Kristian fra DANexplore

Rejse til New Zealand

Vi fik hurtig respons og tilbud på vores forespørgsel. God vejledning til valg af autocamper. Pris i orden

25. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä DanExplore

Tusinde tak for den flotte anmeldelse, Kenneth! Det sætter vi virkelig pris på.

Vi er glade for, at I har været tilfredse med hele forløbet med DANexplore og håber, at I en anden gang kigger vores vej, når I skal ud i verden! :)

De bedste hilsener Kristian fra DANexplore

Rejse til New Zealand

Vi skulle en måned til New Zealand og ville gerne have Danexplore til at arrangere fly, billeje og hotel de første dage. Vi fik præcis det vi ønskede og til den bedste pris ud af tre forespørgsler.

1. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä DanExplore

Mange tak for den flotte anmeldelse, Ken!

Vi er virkelig glade for, at I er tilfredse med den service, vi har givet i forbindelse med jeres rejse til New Zealand.

Når I skal ud og have en på opleveren igen, så håber vi, at vi må "være med" på rejsen :)

De bedste hilsener Kristian fra DANexplore

Alt fungeret fra start til slut

Alt fungeret fra start til slut

20. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä DanExplore

Mange tak for den flotte anmeldelse, Torben!

Vi er virkelig glade for, at alt har fungeret fra start til slut - og vi håber, at vi "være med" på rejsen en anden god gang!

Mega god oplevelse

Min veninde og jeg tog på en “planlagt” ferie. Hvilket var mega fedt. Vi havde selv indflydelse på hvad vi ville se og nogenlunde indflydelse på pris, hvor mange dage og hvor meget der skal ske. Det var dejlig nemt med flybiletter transfer og hotellerne 10/10 opleves kan klart anbefale det hvis man ikke selv gider at finde fly,hoteller og transfer til og fra alt

17. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä DanExplore

Mange tak for den flotte anmeldelse, Sandra. Det betyder virkelig meget for os!

Vi er glade for, at I havde et godt forløb med os - og håber, at vi må være med, når I skal på eventyr en anden gang :)

FANTASTISK at rejse med DANexplore

Vores rejse gik til Malaysia og Thailand. Alt fungerede - fly, afhentninger, hoteller - ja bare ALT. Det var lige fra første møde med Janni Brodersen, og den kontakt og fantastiske service vi har haft/fået. Vi har følt os i så trygge hænder, og kunne ikke ønske os mere. Da vi kom hjem, fik vi en sød velkomstmail fra Janni, der ønskede os velkommen hjem og samtidig ville sikre, at vi havde haft en god rejse. Det har virkelig været en fornøjelse at rejse med DANexplore og bestemt ikke sidste gang.

12. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä DanExplore

Mange tak for den fantastiske anmeldelse, Rikke!

Vi er virkelig glade for, at I har haft en god rejse til Malaysia og Thailand. Skønt at høre, at I har følt jer i trygge hænder og har oplevet en fantastisk service hos Janni, og at vi må "komme med" på jeres rejse en anden god gang!

De bedste hilsener fra Team DANexplore

Kan kun anbefales - de er dygtige

Service fra første kontakt til efter afsluttet ferie. Vi har haft den mest fantastiske skiferie i Whistler, og kommer til at bruge DanExplore igen når vi skal afsted næste gang. De har forstået hvad service er, og er tilgængelige når man har brug for dem.

1. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä DanExplore

Først og fremmest er det skønt at høre, at I havde en fantastisk skiferie i Whistler. Det er dejligt, at I er tilfredse med vores service - og vi glæder os til at sende jer på jeres næste eventyr!

Mange, mange tak for den flotte anmeldelse!

En oplevelse for livet

Vi har haft en helt fantastisk tur med de bedste guider og porters man kunne ønske sig.
Alt flaskede sig før, under og efter trek’et.
En særlig fremhævelse af vores chef guide Eli og assistant guide Jackson.
De var på alle måder super opmærksomme, forberedte, serviceminded og erfarne på bjerget. Det gjorde at vi var trygge hele vejen igennem og gjorde turen til den mindeværdige oplevelse vi havde drømt om.
Derudover gik alt før og efter i planlægningen med DanExplore super smidigt. Det sad lige i skabet.

5. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä DanExplore

Tak for den flotte anmeldelse, Steen. Det betyder virkelig meget for os!

Og det gør det også, at I har haft en fantastisk tur, og at alt har flasket sig på trekking-turen :)

Vi håber, at vi må "komme med" på eventyr en anden god gang!

De bedste hilsener fra Team DANexplore

Det var en fantastisk ferie i havde…

Det var en fantastisk ferie i havde strikket sammen til os, og endnu engang var der bare styr på det hele. Man føler sig meget tryg ved og rejse med jer. Tak for det

31. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä DanExplore

Det er dejligt at høre, at I havde en fantastisk ferie, Airyn! Tak for den flotte anmeldelse!

Vi håber, at vi må komme med på jeres næste eventyr! :)

Fantastisk ferie på Bali arrangeret af DANexplore

Vi er netop hjemvendt efter 3 uger arrangeret af Janni Brodersen fra DANexplore. Vi er to voksne og 2 børn på 6 og 9 år. Alt var planlagt af DANexplore. De arrangerede hoteller i samarbejde med os, transfers, ture og guides hjemmefra. ALT klappede og vi havde en ekstrem skøn tur. Dybt imponeret over DANexplores professionalisme kombineret med at lytte til vores specifikke ønsker.
Vi besøgte Ubud (kultur og AtV), Giliøerne (dykning med skildpadder), Sidemen (rismarker, vandfald og mental ro), Sanur (bade- og afslapning)
Vi anbefaler DANexplore til alle familier!
Per Agerskov og familie

27. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä DanExplore

Mange tak for den flotte anmeldelse og anbefalingen, Per. Det er virkelig værdsat!

Dejligt at høre, at I havde en fantastisk ferie til Bali, og at alt bare klappede. Vi giver roserne videre til Janni! :)

Vi håber, at vi må "være med" på rejsen en anden god gang!

Fantastisk rejsebureau

Vi er lige kommet hjem fra en fantastisk tur til Australien, hvor vi har haft fået den mest fantastiske vejledning og rejseoplevelse med Danexplore. Alt lige fra planlægning til udførelse var fantastisk. Forslag til ture og oplevelser har de også hjulpet os med, og det har været helt fantastisk. Tusind tak til Danexplore for at gøre en livsdrøm til en realitet

12. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä DanExplore

Mange tak for den flotte anmeldelse, Karin. Det sætter vi virkelig pris på. Dejligt at høre, at I havde en fantastisk tur til Australien og har været tilfredse med DANexplore igennem hele forløbet :)

Vi er så glade for at have været med til at realisere jeres livsdrøm og håber på, at vi må være med på rejsen en anden god gang!

De bedste hilsener fra Team DANexplore

Vi er netop hjemvendt fra en fantastisk…

Vi er netop hjemvendt fra en fantastisk ferie til New Zealand, med Danexplore som samarbejdspartner. Vi har selv ønsket at være meget engageret i planlægning af turen og her har vi oplevet Danexplore som meget lydhøre og hurtigt reagerende, så vi fx kunne få de bedst mulige flypriser.
Vi fik gode rejse tips i henhold til vores valgte destination og et fint skriv omkring en masse gode praktiske ting vi skulle vide eller huske at gøre inden afrejse.
Vi oplevede ikke de store udfordringer undervejs og havde derfor heldigvis ikke behov for assistance undervejs.
Vi kan varmt anbefale selvskabte til andre rejsende.

9. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä DanExplore

Mange tak for den flotte anmeldelse - det sætter vi virkelig pris på!

Vi er glade for, at I havde en fantastisk rejse til New Zealand, og at I har været tilfredse med samarbejdet.

Forhåbentlig får vi lov til at være med på jeres eventyr en anden god gang!

Skøn rejse med DanExplore

Rigtig god oplevelse som børnefamilie at rejse med DanExplore.
Vi følte os hørt og trygge i hele processen, fra første planlægning til selve rejsen.
En anbefaling herfra 😊

11. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä DanExplore

Mange tak for den flotte anmeldelse og anbefalingen, Mathias. Det sætter vi virkelig pris på!

Vi er virkelig glade for, at I har haft en god oplevelse med at planlægge jeres rejse med børn sammen med Janni, og at I har følt jer trygge igennem hele forløbet :)

Vi håber, at vi må være med på jeres rejse en anden god gang!

De bedste hilsener fra Team DANexplore

Top professionelle, hurtige, lyttende og inspirerende

DANexplore var lynhurtig med tilbagemelding efter den første henvendelse. Vi havde den samme rejsekonsulent gennem alle henvendelser. Hun var lyttende, inspirede os og hun var hurtig til at finde frem til vores ønsker udfra vores budget

23. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä DanExplore

Mange tak for den flotte anmeldelse, Ulrich! Det sætter vi virkelig pris på!

Vi er glade for, at I har hat en god oplevelse ved at bruge DANexplore til jeres eventyr, og vi håber at vi må "komme med på rejsen" en anden god gang!

Perfekt skræddersyet rejse

Rejsen var perfekt skræddersyet til vores behov. Der var styr på alt såsom aktiviteter, transfers og hotelophold.

6. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä DanExplore

Tak for den flotte anmeldelse! Det sætter vi stort pris på!

Vi håber, at vi må være med på rejsen en anden god gang!

Fantastisk tur til Bali

Vi har haft en fantastisk tur til Bali og Gili Trawangan. Alt var arrangeret af Janni og alt klappede. Det var super gode hoteller der var booket til os og al transfer klappede. Ud over transfer var der også booket en cykeltur med lokal guide og sightseeing transfer fra Ubud til Lovina samt en delfinsafari. Kan kun anbefale Danexplore - de er lydhøre og prisen var absolut konkurrencedygtig. Vi vender tilbage med nye rejsemål.

14. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä DanExplore

Mange tak for den fantastiske anmeldelse, Mai. Det sætter vi virkelig pris på!

Vi er glade for, at Janni fik arrangeret en fantastisk tur til Bali og Gili Trawangan - og at alt bare klappede.

Vi ser frem til at være med på jeres fremtidige eventyr!

De bedste anbefalinger

Vi kom ud for nogle private udfordringer da vi havde booket vores tur til Japan, men vi fik den bedste hjælp fra DANexplore.
Alle var meget søde, hjælpsomme og imødekommende og gjorde hvad de kunne får at hjælpe.
Sammen fik vi arrangeret en fantastisk tur til Japan og vil til hver en tid book hos og anbefale DANexplore

6. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä DanExplore

Mange tak for anmeldelsen, Anne. Det sætter vi virkelig stort pris på!

Vi er glade for, at I havde en fantastisk rejse til Japan - og at vi kunne hjælpe jer, da behovet opstod.

Vi håber, at vi må være med på jeres eventyr en anden gang!

Fantastisk

Kenya safari / badeferie
Første kontakte med DANexplore og Jens fik vi bare perfekt rådgivning og kundeservice der blev lyttet til os.
Vi kommer hjem med glæde og taknemlighed for Jens hjælp til den mest perfekte ferie tak.

31. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä DanExplore

Mange tak for den flotte anmeldelse, Sigurd! Det er vi virkelig glade for!

Vi er også glade for, at I havde den mest perfekte rejse til Kenya på safari og badeferie - og at Jens har været til god hjælp med at få planlagt eventyret :)

Vi håber, at vi må "være med" en anden god gang.

Rejse til USA.

Rejse til USA.
Vi havde booket gennem DANexplore med Kristoffer som vores kontakt.
Fra første gang vi havde kontakt med Kristoffer fik vi den bedste service og vejledning.
Vi vil gerne give de bedste anbefalinger til Kristoffer og DANexplore.

31. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä DanExplore

Mange tak for den flotte anmeldelse og anbefalingen, Rikke! Det betyder virkelig meget for os.

Vi er glade for, at I har haft et godt forløb med Kristoffer i forbindelse med jeres rejse til USA - og håber, at vi må være med på jeres eventyr en anden god gang!

Canada vest

Vi rejste til Canada vest med DANexplore, hvor alt klappede. DANexplore udøver den højeste service og var meget lyttende og rådgivende i forhold til vores behov og ønsker, som blev imødekommet på bedste vis. Vi kan absolut anbefale dette rejsebureau og vil gerne rejse med dem igen.
Mvh.
Nina

10. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä DanExplore

Mange tak for den fantastiske anmeldelse og anbefaling, Nina! Det sætter vi virkelig pris på :)

Vi er virkelig glade for, at alt bare klappede på jeres rejse til Canada - og vi håber, at vi også må være med på jeres næste eventyr!