Sikker og let måde at sende krypterede mails til alle slags modtagere - uden at skulle bruge NemID, koder osv. På den måde undgår man at irritere sine kunder, der let kan åbne beskederne og desuden... Näytä lisää
Har gennem en årrække haft en frankeringsmaskine fra Danastar. Men pga. fald i antal udsendelser ønsker vi at opsige. Det er både besværligt og meget dyrt - i hvert fald for en lille organisation som... Näytä lisää
Danastar ApS er en dansk IT-virksomhed med rødder tilbage til 1957. Vi hjælper virksomheder og offentlige organisationer med sikker og effektiv digital kommunikation – herunder krypteret e-mail, dokumentbeskyttelse og digital posthåndtering. Vores løsninger som RMail, RDocs og OmniGo sikrer compliance med GDPR og er udviklet til at gøre sikker kommunikation enkel, dokumenteret og brugervenlig.
Kigkurren 8C, st. , 2300, København S, Tanska
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Professionel og virkelig god service. Kan varmt anbefales.

Vastaus yritykseltä Danastar
Fup foretagende. Du kan ikke komme ud af en aftale med dem når først du har købt et produkt.

Vastaus yritykseltä Danastar
Venlig og tålmodig betjening. Gjorde meget ud af at tale mit sprog og gav ikke op!. Har følt mig tryg og serviceret hele vejen igennem. :-)

Vastaus yritykseltä Danastar
Virkelig dygtige til at hjælpe mig med at få programmet til at fungere.
Og programmet fungerer perfekt. Det er trygt jeg som pæd.psyk. kan fremsende dokumenter.

Vastaus yritykseltä Danastar
Personalet hos Danastar / R-mail er altid helt fantastiske til at hjælpe, når der er behov for råd og vejledning. Vi har i mange år anvendt R-mail / krypteret mail-løsning fra Danastar, og det fungere helt perfekt for os. Jeg kan varmt anbefale Danastar.

Vastaus yritykseltä Danastar
Perfekt løsning til min virksomhed. Jeg kan trygt sende og modtage mails sikret! Og mega god service ☺️🙏🏻!

Vastaus yritykseltä Danastar
Rmail krypteringsløsning er pålidelig og super nem at bruge, uanset om man er teknisk anlagt eller ej.

Vastaus yritykseltä Danastar
Verdensklasse support. 🙌 Tak til jer skønne mennesker, der altid tager telefonen og løser problemet – selv når jeg "bare" kommer til at afbryde min Google-extension 🫣. Jeg har prøvet SAMTLIGE gratis løsninger med rigide robotsupportere, som ikke kunne hjælpe, når jeg havde brug for det. Det er så fedt overhovedet ikke at bekymre sig om teknik og sikkerhed. ☺️

Vastaus yritykseltä Danastar
Jeg har benyttet mig af RMail, og vil fraråde alle at indgå en aftale med Danastar.
Det har været en dårlig oplevelse med ringe vilkår for mig. Jeg har købt et års abonnement, og efterfølgende ikke ønsket at forny abonnementet. Alligevel er det automatisk blevet fornyet, og opsigelse skal ske med 3 måneders varsel. De kunne koble mig op fra dag til dag, men opsigelsen tager tre måneder. Efter ganske kort tid og meget lidt kommunikation har firmaet sendt min sag til Inkasso, som truer med at indgive sagen til RKI.
Jeg betaler nu den forstørrede regning, de har sendt mig, men det opleves ikke rimeligt.
Jeg har nu talt med op til seks af mine kollegaer, som har benyttet sig af RMail og fået samme behandling. Gå uden om RMail!
Det er dårlige betingelser for brugerne, og jeg vil advare andre mod at indgå et samarbejde med Danastar/RMail, med mindre man holder øje med den automatiske fornyelse, og kan finde vej i deres online opsigelse af abonnementet - som ikke kan lade sig gøre ved blot at kontakte firmaet.

Krypteret mails
Udmærket til at sende krypterede mails. Og 2 gratis om måneden. Kender ikke prisen for flere.
Jeg har benyttet RMail i flere år og løbende oplevet, at programmet "hopper af", så RMail skal geninstalleres, uden at jeg har gjort noget.
I dag sidder jeg med samme problem og søger løsning på Danastars hjemmeside, men videoen åbner ikke.
Så skriver jeg til supporten om hjælp, og der bliver fremsendt et link, hvor der ingen lyd er på videoen, og der er så dårlig billedkvalitet, at jeg ikke kan bruge den.
Jeg henvender mig igen til supporten og forklarer om problemerne. Også at jeg er tidsmæssigt presset, så jeg forespørger, om vi ikke kan finde en anden brugbar løsning.
Det ville de have kr. 250,- for, hvilket jeg selvsagt ikke synes er fair, da de fremsender løsningsforslag, der ikke virker.
Jeg giver udtryk for min utilfredshed med baggrund i ovenstående, men eneste svar jeg får er, at de også skal leve.
Da jeg ikke anser denne forretningsstrategi for værdig og seriøs, har jeg d.d. opsagt mit abonnement.
18/12-24
Jeg kan af jeres svar se, at i ikke har eller vil forstå min anmeldelse.
Min utilfredshed bunder i, at jeres hjemmeside med supportvideo ikke virkede og, at det link, som i fremsendte til mig heller ikke var brugbart, da det var uden lyd og utydeligt, når jeg skalerede video til hele skærmen.
Jeg antager, at det ikke er en måde at øge supportindtægten på

Vastaus yritykseltä Danastar
Har 2 gange været i kontakt med Søren fra Danastar, for at installere R-sign og koblet til ny email og hjælpe mig med at kunne kommunikere fortroligt og sikkert med klienter. Jeg har været utrolig glad for den virkelig dygtige, behagelige og positive behandling jeg har fået. Er ret dårlig til IT men Søren har kommunikeret på en måde så det blev forståeligt og brugbart. En meget sød, troværdig og utrolig hjælpsom medarbejder jeg anbefaler til alle der har behov for produktet og den assistance som Danastar kan tilbyde
Jette

Vastaus yritykseltä Danastar
Super godt program nemt at installer og anvende.

Vastaus yritykseltä Danastar
Super oplevelse af få hjælp fra Danastars support! Og min supporter Jacob var ikke bare super hurtig og dygtig - han var også sød og sjov! 👍
Jeg var hurtigt videre i mit arbejde efter hans hjælp! Uden tvivl min “Dagens Helt”!
Tak!