2,9

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

I will make this post public everywhere…

I will make this post public everywhere because this woman who works in the salon humiliates other women and does not take responsibility for her mistake.
I had two unpleasant experiences at this salon. The first time I called for an appointment at 1 pm for a gel manicure. When I arrived, I was told that I did not call. After showing proof of the call, they did not take responsibility for their mistake and rescheduled me for when they wanted, Monday at 4 pm, without much interest in the situation.

Another month I returned for a gel manicure, and at the end, the lady started laughing at me asking why I said "simple" instead of "gel". Although the work had been started by her, she refused to continue it, having to have another lady take over. I consider it a lack of professionalism and respect for the client. No woman deserves to be humiliated like this, especially in front of her clients. I DO NOT RECOMMEND this salon to anyone!

1. maaliskuuta 2026

Virkeligt godt

Besøgte stedet for første gang i går og fik en headspa. Det var virkelig godt, god service, imødekommende personale og dejlig behandling.
Helt sikkert et fund til pengene

18. helmikuuta 2026

Super sødt personale

Negleteknikkerne i Vanløse salonen, er helt utrolig søde og meget i mødekommende.
Min datter fik lavet nogle virkelig flotte negle, i forbindelse med sin konfirmation, og de blev lige som hun ønskede sig.

16. toukokuuta 2025

De grimmeste negle jeg nogensinde har…

De grimmeste negle jeg nogensinde har fået lavet for 530 kr. ovenikøbet var selve oplevelsen så ubehagelig, selvom jeg fik helt røde negle fordi de nærmest blev brændt af i lyslampen, ignorere hun mig og min bekymring og fortsætter. Har fortsat ondt.
Virkelig uprofessionelt. Kommer aldrig igen.

14. toukokuuta 2025

En stjerne er for meget.

En stjerne er for meget.
Ubehøvlet service. Halvnusset salon. Burde anmeldes.
Redskab til fødder og negle bliver kun desinficeret med lidt alkohol. Burde steriliseres som hos fodterapeuter.

Behandling af fødder og negle gjorde virkelig ondt.

Første og sidste gang.

De burde skamme sig.

21. tammikuuta 2025

Bliv væk!

Skriver på vegne af min kone, der er kommet hjem med en rigtig dårlig oplevelse fra dette sted. Den ansatte i salonen var ekstrem aggressiv og hev i hendes hænder for at tjekke dem.
Da min kone skulle betale for en hårdhændet aftagning af neglelak, måtte hun ikke få beløbet at vide før hun havde kørt kortet igennem.
Heldigvis snød de hende ikke, ligesom man kan se en anden er blevet på trustpilot.

25. lokakuuta 2024

Forfærdelig oplevelse

Forfærdelig oplevelse. De hævede 600 ekstra på mit kort og selv om jeg gjorde ejeren opmærksomme på det flere gange, på tlf og personligt og viste dokumentation. Mente hun det var mit problem og jeg skulle kontakte dem hun lejer sin dankort maskinen af!!?? Forfærdelig måde at drive forretning på. Burde meldes til politiet

27. elokuuta 2024

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice. På trods af jeg viser billede af hvad jeg fik lavet sidst får jeg et andet resultat, det er så klodset og uprofessionelt lavet. Desværre må jeg sige at hun var fatsvag og bliver ved med at sige ja. Ens hænder og fingere bliver hevet frem og tilbage uden at fortælle hvad man skal. Virkelig dårlig kundeservice.

24. huhtikuuta 2024

Spild af penge

Sur medarbejder i dag i Vanløse som absolut ikke gad være i den salon.
Aftagning af gel og nyt gel tog 30 min - og jeg kom ud med negle der absolut ikke så ud som om de skulle have været i hænderne på en neglekyndig.
Kan IKKE anbefales.
Jeg skulle betale mere end oplyst i telefonen da de påstod jeg havde gelé på og ikke gellack. Men uanset hvilken pris jeg havde betalt, var det ikke det værd.

11. heinäkuuta 2023

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili