Cvonderdelenhartog Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Omdat ik het huisnummer was vergeten kreeg ik een mail om het alsnog door te geven zodat het verstuurt kon worden. Helaas werd her antwoord niet gezien omdat het in de spam box terecht kwam. Maar doo... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bestellung und Lieferung lief bestens. Bauteil war wie beschrieben neu und einwandfrei. Leider wurde auf meine mehrmalige Rücksendeanfrage nicht reagiert. Nachtrag 8.7.25: Auf meinen Beitrag wurde r... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Geen professionele uitziende website maar toch de gok gewaagd. Ze gedragen zich wel als een professionele webwinkel! Ik kreeg al snel een bericht dat ik mijn huisnummer was vergeten in te vullen.... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Bestellen gaat super makkelijk en hele snelle levering, top zelfs In contact treden en reactie krijgen lukt niet. Wil nog iets retour zenden maar krijg daar ook geen reactie op verzoek via de site... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Putkityötarvikkeet
  2. Putkimies

Yrityksen kirjoittama

goede gebruikte en nieuwe cvonderdelen

Erinomainen

28 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Niet nieuw

Ik kocht een onderdeel waarbij niet vermeld stond dat het gebruikt was. Dat bleek het wel te zijn. Dat vind ik niet netjes.

9. maaliskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Cvonderdelenhartog

Hallo, Tineke Breeman u heeft een REMEHA BRANDER FURIGAS 18SR S57888 gekocht voor 25,- euro als een product nieuw is staat het bij de tekst "nieuw" zoals op onze hoofdpagina aangegeven staat dit er niet bij dan gaat het dus om een gebruikt artikel.
Tevens is de nieuw prijs 90,95 euro dus ook daar had u het aan kunnen zien. En u had direct kunnen reageren toen u het product in Januari heeft ontvangen dan hadden we deze teruggenomen en gecrediteerd of u een nieuwe toegestuurd na bijbetaling. maar ook dit heeft u niet gedaan . Dus we weten niet zo goed wat we met deze review moeten.

Excellent!

Excellent!
Livraison rapide et produit bien emballé selon les normes. J'attends jeudi pour l'installation sur ma chaudière.
👍

23. tammikuuta 2022

very helpful

very helpful, ordered and delivered quickly, well packed and plugs straight in and works great, thanks for your help

18. tammikuuta 2022

sorry, sorry

3 dagen geleden bestelling geplaatst, en ook nog geen bericht wanneer ik de bestelling mag verwachten, terwijl bij de bestelling een levertijd van 2-3 dagen wordt opgegeven.
Sorry, sorry. Ik was in de war met een andere bestelling bij een conculega. Bij jullie was niets op aan te merken!

15. tammikuuta 2022

Hallo Franke
U heeft op vrijdagavond. 22:40 uur besteld, wij hebben het maandags (eerstvolgende werkdag) verzonden ,u had het woensdagmorgen in huis volgens ons is dit acceptabel

Bonjour

Bonjour, produit introuvable en France, stock disponible réel, délai respecté, emballage sérieux et prix correct. Dommage de payé un supplément pour l’utilisation de Paypal. À recommander sans hésitation et pour palier à l’absence voulu de certaines pièces de chaudière du groupe Vaillant.

11. tammikuuta 2022

Prima

I.v.m. met onze defecte CV installatie had ik als particulier met spoed een onderdeel nodig.
- Snel antwoord ontvangen op vragen via mail
- Onderdeel correct geleverd

3. tammikuuta 2022
Saanut 2/5 tähteä

Snelheid verzending laat te wensen over

Volgens. Het geen ze op de website beloven. Is het onderdeel 1 dag later verzonden. Toen zou ik het al in huis moeten hebben. Ik had ook een Whatsapp met de vraag. Of het er bij ingeschoten was om mij een track and tracé te sturen. Geen reactie op gehad. Maar toen kwam er wel ineens de track and tracé. Met een defecte CV is elke dag in december. Behoorlijk zuur

15. joulukuuta 2021

Vastaus yritykseltä Cvonderdelenhartog

hallo, wij hebben normaal als u voor 16:00 uur besteld dat het de zelfde dag wordt verzonden, dit zegt niets over de bezorging aangezien het bij de bezorgdiensten nu heel druk is kunnen we niet garanderen dat het de volgende dag bij u wordt bezorgd. In uw geval is het 2x blijven liggen waardoor het 2 dagen later is bezorgd. Hier kunnen wij niets tegen doen wij zijn ook afhankelijk van de bezorgdiensten. Ik snap dat het dan tegenvalt , ik hoop echter dat het onderdeel inmiddels is geplaatst en de cvketel weer werkt . Onze excuses voor het ongemak

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin