Fantastisk bar med skøn velkomst og en lækker stemning! Aldrig oplevet noget lignende. Vi fik den bedste vibe, betjening og samtidig en unik privat stemning med jazz og lounge-dynamik og til v... Näytä lisää
Vi var et selskab, som havde reserveret bord. Stedet er fint indrettet, der er hyggeligt og en lidt eksklusiv stemning. Avancerede og anderledes drinks. Vi havde dog ikke en god oplevelse med den gene... Näytä lisää
Meget ringe service. De drinks vi bestilte smagte ikke særligt godt og tjenerne var mildest talt ligeglade. Vi gjorde opmærksom på problemet, men han sagde "det er ikke mit problem, køb nogle nye"...... Näytä lisää
This whole place has an amazing and detailed vibe. From the entrance, where you are welcomed in professional manner and seated at the table, to the cosy service from hostess. Cocktails here are hig... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Tog betaling for 3 cocktails til 495,- som vi ikke havde drukket
Vi var et selskab på 13 mennesker, som havde booket bord og fik nogle cocktails. Vi bestilte hver især mellem en til to cocktails under høflig og opmærksom betjening.
MEN! Da vi skulle betale havde bartenderen slået tre cocktails for meget ind på regningen og nægtede dette, selvom at alle i selskabet kunne udpege på menukortet hvad de havde fået. Bartenderen og ejeren af baren havde en direkte ubehøvlet opførelse overfor os (vi var to som snakkede med dem) og sagde at problemet var vores og at de var sikre på, at alle cocktails var lavet og derfor serveret. Dette var dog bare ikke sandt.
Jeg vil derfor anbefale, at man nøje overvejer om man vil besøge Curfew for en god oplevelse, for det var VIRKELIG ikke hvad vi havde efterfølgende!

Vastaus yritykseltä Curfew
Tilbage til 1920'erne
Curfew er en hyggelig cocktailbar midt i København.
Det er umiddelbart svært at få øje på den, da man skal ind gennem to mørke døre. Indenfor er stemningen dæmpet med jazz eller anden musik.
Der er god betjening, og tjenerne ved meget om deres grej.
Jeg fik to cocktails; en champagne med fersken puré og én med gin, fløde, æggehvide, hindbær og anden frugt.
Den første forekom mig lidt svag i form af ferskenpuréens fremtræden, hvilken jeg kunne have tænket mig var kraftigere.
Den med gin var tilgengæld rigtig god.
Jeg smagte også mine venners drinks, hvilke jeg synes alle fire var gode.
Min overall vurdering er derfor, jeg godt kan anbefale Curfew til andre, der søger et stille samtalested med glimrende cocktails!
/Joakim