Crownstudent Arvostelua 5 967

TrustScore 5/5 tähteä

5,0

Saanut 5/5 tähteä

En lång samarbete från alla håll för att till sist komma till ett resultat som gör alla nöjda. Crownstudent har gjort allt de kunde och lagt ganska mycket tid på att lösa mitt problem och göra mig nö... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fantastiskt att Ni/DU vill driva vår sak när fattigdomsSverige gör sig påmint i allt större utsträckning. Ditt agerande tyder på förmågan att känna empati med våra elever vars föräldrar inte har möj... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Har skrivit ett omdöme innan och ja kan göra de igen, samma åsikt om att dom är räddare i nöden och verkligen brinner för att hjälpa en!! Så tacksam för crown student och hade definitivt rekommenderat... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Crownstudent har varit fantastiska! De har hjälpt mig och min klass otroligt mycket när det gäller våra studentmössor. Det var många i klassen som ville göra ändringar på sina mössor efter at... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Päähinemyymälä
  2. Hattuliike

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Beställ din studentmössa hos Crownstudent.com Vår studentmössa har högsta kvalité som varar hela livet. Designa din studentmössa online. Fri frakt!

Crownstudent - Ett minne för livet

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Riktigt bra

Riktigt bra, väldigt snälla r man pratar med samt man får den hjälpen man behöver

Tusen tack bästa🩷

Vi är så glada över att vi får producera din studentmössa. Det betyder så mycket för oss att du märker hur mycket vi bryr sig om DIN student!

Vi önskar dig världens bästa student! 🥹😘

Super bra och smidig hjälp

Super bra och smidig hjälp

Fantastiskt roligt att höra 🥰

Du ska få det bästa och vi gör allt för att du ska få den roligaste tiden i din Crown. Allt skall vara perfekt för dig!

Crownstudent har varit fantastiska

Det var många i klassen som ville göra ändringar på sina mössor efter att ha lagt sina beställningar, och det löste Crown utan några som helst problem – till exempel att ändra text eller justera storleken.

Det var visserligen lång väntetid på deras provbox, men vi fick mössorna tidigare än den beräknade leveranstiden.

Glöm inte att teckna mössförsäkring! Jag blev tyvärr av med min mössa, men Crown ordnade snabbt en ny utan några som helst besvär.

Bra service och prisvärt!

Vastaus yritykseltä Crownstudent

Tusen tack för de fantastiska orden 🩷

WOW! Det betyder allt för oss att höra!

Vi är så måna om att allt ska kännas perfekt och tryggt inför en av dina största dagar i livet. 🥰

Så söta och tillmötesgående

Så söta och tillmötesgående

Tusen tack Tova 🩷

Vi önskar dig världens bästa student! 🥹😘

Super snabbt svar

Super snabbt svar! Trevligt svar, är super nöjd

Vastaus yritykseltä Crownstudent

Tusen tack Ida för de fantastiska orden🩷

Saanut 5/5 tähteä

Astrid hjälpte mig och var väldigt…

Astrid hjälpte mig och var väldigt trevlig och hjälpsam!!! Väldigt smidigt och bra kundservice

Tack snälla för detta🥹

Astrid är fantastisk och vill inget annat än att du skall få den PERFEKTA studenten, det är bara en gång i livet!

10/10 tvär trevlig personal

10/10 tvär trevlig personal, snabb respons, klar information och inge krångel! ^^

17. huhtikuuta 2026

Tack snälla för detta Linus 🩷

Vi är så lyckliga att vi får ha dig som kund och att få hjälpa dig att få den bästa studenten.

Det betyder allt för oss att du skriver detta. Njut av allt - Din tid är NU! 😍

Supersnabba svar och jättebra service

Supersnabba svar och jättebra service

Fantastiskt roligt att höra Ida 🥰

Jättebra service

Jättebra service

Vastaus yritykseltä Crownstudent

Tusen tack Sara för de underbara orden🥹

WOW! Det betyder allt för oss att höra! Studenten är en gång i livet och då skall allt vara perfekt. 😍

Saanut 5/5 tähteä

Jätteskön och trevlig personal bemötande

Vastaus yritykseltä Crownstudent

Så fantastiskt att höra detta 🩷

Du tar studenten en gång i livet! Vi gör allt för att hjälpa dig att få den bästa studenten. 🥰

Riktigt bra kundservice

Riktigt bra kundservice. Hjälpte mig med student mössan.

Vastaus yritykseltä Crownstudent

Tusen tack bästa för de magiska orden 🥹

Jättefint bemötande och tålamod

Jättefint bemötande och tålamod. Så noga med att sina kunder får en bra och trevlig upplevelse. Rekomenderar varmt.

Vastaus yritykseltä Crownstudent

Tusen tack för det underbara omdömet 🩷

Det betyder allt för oss att du skriver detta. Njut av allt - Din tid är NU! 😍

Saanut 5/5 tähteä

Fick snabb stöd med ett ganska stort…

Fick snabb stöd med ett ganska stort problem jag hade!! Hon som hjälpte mig var super trevlig och tydligt gjorde sitt bästa.

Vastaus yritykseltä Crownstudent

Tusen tack för de fantastiska orden🩷

Saanut 5/5 tähteä

Jätte trevliga och fick så bra hjälp…

Jätte trevliga och fick så bra hjälp när jag mailade om att min studentmössa var för stor. Tack för all hjälp!! Och speciellt tack till Astrid <3

24. huhtikuuta 2026

Tack snälla Chanel för detta 🥹

Saanut 5/5 tähteä

Väldigt trevlig och hjälpsam personal

Väldigt trevlig och hjälpsam personal. Fick all den hjälp jag behövde och väldigt fort också vilket jag verkligen uppskattar. ⭐🫶

23. huhtikuuta 2026

Fantastiskt roligt att höra 🥰

Saanut 5/5 tähteä

Det som fick mig att ha bra upplevelse…

Det som fick mig att ha bra upplevelse är hur bra de reagerade på kritiken och hur de kom med lösningar när jag uttryckte att jag inte var nöjd.

Tusen tack för ditt omdöme Teodora 🥹

Vi vill inget annat än att du skall få den PERFEKTA studentmössan!

Saanut 4/5 tähteä

Väldigt bra men lite krångel

Väldigt lätt att designa och beställa. Hade dock lite problem med att jag inte fick orderbekräftelse, men det löstes snabbt och lätt efter att ha skickat ett mail till dem. Löste sig på under 24 timmar

21. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Crownstudent

Tusen tack för ditt omdöme 🩷

Mycket bra kundservice

Mycket bra kundservice

Tusen tack Lana för ditt omdöme 🩷

WOW! Det betyder allt för oss att höra.

Studenten är en gång i livet och då skall allt vara perfekt! 😍

Saanut 5/5 tähteä

Väldigt vänlig personal och…

Väldigt vänlig personal och serviceinriktade!

Vastaus yritykseltä Crownstudent

Så fantastiskt att höra detta🩷

Perfekt

Studentmössan är perfekt! Först beställde jag mössan i en storlek för liten, därför skickade jag tillbaka den för korrigering och jag fick tillbaka den på 3 arbetsdagar helt gratis. Suverän kundservice, tack!

Tusen tack bästa🩷

Vi är så glada över att vi får producera din studentmössa. Det betyder så mycket för oss att du märker hur mycket vi bryr sig om DIN student.

Vi önskar dig världens bästa student! 🥰

Kajsa på Crownstudent ♕

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin