Condoom-Anoniem.nl Condooms Arvostelua

4 918
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Mijn pakket was helaas kwijtgeraakt door de bezorgdienst. Na even contact te hebben opgenomen met de verkoper kreeg ik meteen zonder gedoe een nieuw pakket opgestuurd, gratis en voor niks. Die was er... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Erg leuk dat het mogelijk is om je eigen verpakkingen te ontwerpen, zeker een aanrader als grappig cadeau. Ook hebben ze een fijne, overzichtelijke website die erg toegankelijk is. Er wordt ook goed m... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Goods themselves are fine, affordable, and always delivered on time. But the large packages (36 pcs) are packaged in a strange way. The individual condoms are thrown together in the mail package, and... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

4 sterren, vertrouwd bestellen zoals het zou moeten. 1 ster minder omdat wanneer je een product thuis laat komen ( is gratis ) en je bent niet thuis wordt het pakket naar een postnl locatie gebracht... Näytä lisää

1. Seksilelukauppa

Tietoja yrityksestä Condoom-Anoniem.nl Condooms

Yrityksen kirjoittama

Gratis verzending en alles van Durex en vele andere merken: alle maten, smaken en soorten. En: veel leuke producten voor je seksuele welzijn: massage- en glijmiddel en leuke gadgets.

Condoom-Anoniem.nl is méér dan alleen een webwinkel: de website bevat veel informatie over veilig vrijen, condooms, anticonceptie en SOA en biedt steeds het laatste nieuws.

Tevens groothandel voor bedrijven en organisaties en condooms in eigen verpakkingen.

Waarom Condoom-Anoniem.nl?

Lage prijzen: want we vinden dat condooms zo goedkoop mogelijk moeten zijn.
Gratis verzending: want condooms kopen moet zo makkelijk mogelijk zijn.
Discreet & Anoniem: niemand hoeft te weten wat je bestelt, dus zie je dat niet aan onze post.
Afhalen in heel Nederland mogelijk bij + 1700 afhaalpunten van TNT Post.
Supersnel: voor 18:00 uur besteld, vaak de volgende dag in huis.
Goede bereikbaarheid: mail, telefoon en chat, altijd zo snel mogelijk antwoord op je vragen.
De beste service: want het vertrouwen van onze klanten is ons bestaansrecht!
Winnaar Thuiswinkel Awards Publieksprijs Beste Webwinkel 2009 en 2010 (categorie persoonlijke verzorging)

Erinomainen

(4 918)

25 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 2/5 tähteä

Was eigenlijk heel tevreden over de…

Was eigenlijk heel tevreden over de condooms die ik heb gehaald van het merk kamyra Unique.

Ik heb geen bestel nummer heb bij jullie gekocht in veldhoven

Omdat zo dun en fijn voelde en had eerst getest voor dat ik een heel doos ging halen.

Alleen zit met groot probleem nu want bieb de comdooms nu echt best vaak gebruikt en na een aantal keren gebruikt te hebben haal de ik mn penis eruit en zag toen dat het condoom kapot was.

Eerst dacht ik aan zal wel mijn eigen schuld zijn geweest mijn vrouw en ik raakte al in paniek omdat we geen kinderen meer willen we hebben al 4 mooie kinderen vandaar dat ik die condooms heb gehaald omdat haar lichaam ook niet tegen de pil kan en wij al 100 verschillende dingen hebben geprobeerd om maar niet zwanger te worden zijn we op dit merk uitgekomen.

Maar deze nacht heb ik het weer gebruikt en trek mn penis nadat ik klaar ben weer eruit weer stuk dus ik ben overstuur de rest van de verpakkingen gaan controleren en gek genoeg ben geen 1 meer tegen gekomen die kapot waren.

Wat ik wel ben tegen gekomen is dat er in sommige verpakkingen maar 2 of 1 in zaten terwijl er 3 in horen te zitten in meerdere verpakkingen.

Ik heb het bonnetje niet meer maar wel een afschrift van de bank

Ik hoop maar niet dat mn vrouw zwanger is want dit zou onze relatie kunnen kosten 😅😢🙏🏽

3. lokakuuta 2025

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Altijd vriendelijk en behulpzaam. Snel geleverd en goed verpakt. Deze firma weet waar ze mee bezig zijn

8. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Condoom-Anoniem.nl Condooms

Dank voor de mooie review! Dat waarderen we zeer!

Top bedrijf!

We hebben een ontzettend fijne ervaring gehad met Condoom-Anoniem! Richard (volgens mij de eigenaar) heeft ons supergoed geholpen via de chat en mail bij het ontwerpen van onze condoomverpakking.

We hadden gevraagd om een specifiek type condoom in de verpakking, maar toen dat niet mogelijk bleek, belde Richard ons persoonlijk op om dit toe te lichten en stelde direct een aantal zeer geschikte alternatieven voor. Echt top hoe hij met ons meedacht!

Heel erg bedankt, Richard!

(Wil je het resultaat zien? Check de google review even!!)

26. kesäkuuta 2025

Top service

In één woord: geweldig! Van begin af aan top in communicatie en service. Snelle handeling. Betaalbare prijzen. Dit is wat je wil als klant. Geen gedoe, het wordt meteen geregeld voor je. Heb deze website gevonden tijdens een Google search en weet nu al dat dit mijn go-to shop wordt voor de komende jaren zolang als ik condooms nodig zal hebben. Absolute aanrader.

27. toukokuuta 2025

Uitstekende Klantenservice bij Condoom Anoniem

Ik ben zeer tevreden over de klantenservice van Condoom Anoniem. Ik had drie glow-in-the-dark ringen besteld, maar helaas was er al snel eentje kapot. Gelukkig werd ik snel en vriendelijk geholpen. Zonder gedoe kreeg ik keurig mijn geld terug.

De service is top, en ik zou deze site zeker aanraden aan vrienden. Een betrouwbare webshop met klantvriendelijkheid op nummer één!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

15. helmikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Ik ben zeer tevreden over de snelheid…

Ik ben zeer tevreden over de snelheid van de te leveren goederen en de mogelijkheden van betaling. De varpakking was ook keurig voor elkaar. SURER!

4. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Condoom-Anoniem.nl Condooms

Dankjewel voor je review, daar zijn we blij mee!!

Gepersonaliseerde condooms

We hebben voor ons schoolproject (jongeren veilig leren vrijen) gepersonaliseerde condooms bestelt bij Condoom-Anoniem. We zijn echt super tevreden!
Het maken van de condooms was heel makkelijk, en ook kregen we snel een mailtje terug om het design op punt te stellen.
De levering was snel en de kwaliteit uitstekend!
Ook super vriendelijke eigenaar!

Groetjes aan Richard van Team Veilig Vrijen, doe zo verder!

20. maaliskuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Makkelijk en snel en voordelig geleverd

Ik was al een tijdje op zoek naar een betrouwbare en niet al te duren erotische webshop en die heb ik gevonden. Bestellen ging heel makkelijk en de producten waren binnen een dag gratis door de brievenbus bezorgd geheel anoniem dus niemand weet wat je besteld hebt.
Dus ik raad deze webshop graag aan aan anderen.

14. tammikuuta 2024

Alles top!

Goede prijzen, gratis verzending, en hele goede klantenservice voor als er onverhoopt iets anders loopt dan gewoonlijk

10. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Condoom-Anoniem.nl Condooms

Super bedankt voor je review! Zijn we blij mee! :-)

Saanut 5/5 tähteä

Hele goede en snelle levering.

Hele goede en snelle levering.
Zijn ook heel netjes verpakt een super bedrijf

23. kesäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Condoom-Anoniem.nl Condooms

Dankjewel! We zijn blij dat je tevreden bent, graag tot een volgende keer :-)

Goede service en kwaliteit

1000 bedrukte condooms besteld, eigen ontwerp is makkelijk te maken. Bestellen lukte niet helemaal dus even gebeld met CA en toen alles gelukt. Paar uur later nog een proefdruk te zien gekregen en levering was daarna ook heel snel. Erg tevreden over het resultaat!

11. elokuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Ik had een kapot artikel (waarschijnlijk fabricagefout) ontvangen. Ik heb hierover gebeld en werd zeer vriendelijk te woord gestaan. Het artikel werd opnieuw opgestuurd met een extraatje erbij en een persoonlijk, met de hand geschreven kaartje. Wat een service!

17. toukokuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin