Od ponad roku regularnie zamawiam różne produkty. Towar jest zawsze zgodny z zamówieniem, dostawa jest rzetelna szybka. Kontakt z biurem obsługi także oceniam bardzo pozytywnie, raz wyskoczyłem z pyta... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Kawusia od Was, jak zawsze pyszniusia. Szeroki wybór. Paczuszka solidnie, bezpiecznie i bez ociągania do mych drzwi dostarczona. Cóż rzec więcej? Dziękuję! Polecam! Ja zostaję z Wami, bo czynicie mi p... Näytä lisää
Czytelny sklep, dobrze opisana oferta, szybka obsługa i miłe detale. Przesyłka przyszła dobrze zapakowana. Cenowo też jest ok, produkt firmowy, ale w znośnej cenie w porównaniu do alternatywnych produ... Näytä lisää
Zamówienie przebiegło świetnie, bez żadnych problemów, paczka przyszła bardzo szybko i też była porządnie zapakowana. Na ogromny plus rekomendacje innych produktów (kaw i akcesoriów) jeżeli ktoś ma ko... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Sklep online z największym wyborem dobrej kawy, herbaty i akcesoriów do parzenia. Tradycyjne włoskie smaki oraz kawy z europejskich palarni jakości Speciality.
Yhteystiedot
Mazowiecka 24, 78-100, Kołobrzeg, Yhdistynyt kuningaskunta
- www.coffeedesk.pl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Przesyłka sprawnie dostarczona
Przesyłka sprawnie dostarczona , prawidłowo zapakowana, kawa pyszna
Pozdrawiam
Zamówiłem
Zamówiłem, zapłaciłem, towar przyszedł szybko, zero problemów - i powrót do dobrej kawy!
Szybka dostawa, pyszna kawa i matcha
Bardzo lubię korzystać ze strony coffedesk, zawsze wiem że przyjemność sobie sprawiam gdy coś z tej strony zamawiam. Fajnie że jest taka selekcja kaw i herbat, wiem że nie trafię na jakiś bubel
Super!
Błyskawiczna, profesjonalna realizacja zamówienia.
Klarowna i intuicyjna strona internetowa, jasna komunikacja. Bardzo pozytywne odczucia.
Bardzo sprawnie zrealizowane…
Bardzo sprawnie zrealizowane zamówienie. Paczka była solidnie zabezpieczona.
Perfect shopping experience
Perfect shopping experience, great support and best prices!
Kubek jest zarysowany
Kubek jest zarysowany, brak odpowiedzi na próby kontaktu w tej sprawie.
Modelowy sklep
Sklep, który działa idealnie - szeroki asortyment, szybka wysyłka, świetny kontakt w razie problemów, reklamacji itd. Kupuję tu regularnie od 10 lat, praktycznie wszystkie sprzęty i akcesoria kawowe mam stąd. Cieszę się że mogą wystawić im laurkę 😊
Rzetelna/ Miła /Profesjonalna
Przesyłka o czasie bez opóźnień, dobrze zabezpieczona z miłym akcentem na pudełku i we wnętrzu widać że dbają o swoje produkty. Sam produkt nie trzeba reklamować jakość mówi sama za siebie. Jestem w pełni zadowolony i z chęcią i czystym sumieniem mogę wystawić pozytywną opinię polecić zakup. Brawa dla ekipy.
Pełny profesjonalizm i oczywiście Kawa !
Jak zawsze ekspresowa przesyłka, świetnie zapakowana, miły koci akcent. Wiernie wracam i zdecydowanie polecam.
Trzymają poziom
Firma jak zwykle bez zarzutu. Dzbanek-termos Hario długo trzyma ciepło - polecam dla wszystkich co popijają ciepłą wodę
Ten mały ekspres do kawy jest…
Ten mały ekspres do kawy jest rewelacyjny dla jednej, dwóch osób, jesteśmy mega zadowoleni biorąc go na wyjazdy.
Trustpilot-kokemus