Fik en Cæsars salat, croutonerne kunne slå en død mand ihjel, var simpelhen hårde som sten, kyllingen var våd, ikke lækket stegt ☹️ Der er nusset og beskidt, planten som stod i vindueskarmen havde en... Näytä lisää
Fredag d.21/1-22 Sød kvindelig tjener som helt alene forsøgte at styre restaurant og bar. Lang ventetid, som resulterede i at flere gæster valgte at forlade restauranten. Maden, i vores tilfælde S... Näytä lisää
Bestilte 2 burgere med 38 min ventetid og skulle alligevel vente en del længere i butikken. Øv Desværre syntes bøffen at været på panden hele tiden og var totalt gennemstegt og grå. Bollen var nok... Näytä lisää
Cock’s and Cows Tisvilde. Vi havde bestilt via websiden uden problemer, 3 x burger og en Asien salad with chicken. Blev ringet op fordi der var udsolgt af chicken og valgte bøf i stedet = god service.... Näytä lisää
Burgers & Cocktails siden 2010. It's Our Place, But It's Your Party!
Gammel Strand 42, stuen, 1202, København, Tanska
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Jeg og min familie er kommet her mange gange igennem flere år - de har de bedste fadøl drikker ellers ikke normalt øl, elsker deres pomesfrittes deres burgere og deres salater. Stedet er så godt indrettet med spisepladser i den ene ende gamle antiksofaer og stole i den anden ende - det vi har brugt mest er det lille rum de har til bearbejdning af ting og en masse vigtigt skriv, dette sted har hjulpet os igennem en svær tid. Søde personaler.
Deres Treehugger burger var fin. Den kunne godt have haft lidt mere smag, men den var ellers fin. Fik et godt måltid på Cocks & Cows i Tivoli Food Hall.
Var det muligt at give minus stjerner gjorde jeg det.
Var på Gl. Strand med min datter, svigersøn og man for at fejre min fødselsdag.
Ingen flag på bordet, til trods for at vi havde bestilt det.
Ingen Heineken øl, mærkeligt en lørdag aften.
Min svigersøns sweet potato fries kom.
Efter ca. 5 minutter kom min mands kyllingeburger.
Efter ca. 5 minutter bad vi, den meget unge, tjener om at tage det ud, og så komme med alt vores mad på samme tid.
Endelig kom vores mad.
Min mands kyllingeburger og stegte løgringe var kolde.
Min svigersøns sweet potato og min datters hvidløgsmayo kom, til trods for at vi rykkede flere gange, først da de var færdige med deres burgere.
Burgerne var heller ikke hverken varme eller friskstegte, osten var kold og grynet, og bøfferne lunkne.
Støjniveauet var helt uacceptabelt. Virker mest som om det er et værtshus frem for et spisested.
Toilettet var direkte ulækkert.
Min datter var dernede inden vi bestilte mad.
Gav personalet besked om at der manglede både toiletpapir og håndklædepapir.
Min svigersøn var dernede efter vi havde spist.
Gav personalet besked om at der manglede både toiletpapir og håndklædepapir.
Jeg var selv dernede inde vi gik hjem, og jeg gav også personalet besked om at der manglede både toiletpapir og håndklædepapir.
Rigtig ærgerligt. Er kommet en del på Cocks&Cows, men kommer der aldrig mere.
Would’t even give 1 freaking star..
If poo taste good- you would be a winner. Unfortunately for you we will never sit in your seats again.
Where to start ?
Copenhagen k
Unpolite service.
No childrens menu on the menu
Then wrong fries served.
Then 15 minutes delay on child chickennuggets and chips (their secret child menu) at a whopping impressive 89 DKK for a 1 year old.
Which wasn’t chicken it was pig / pork 🐷
So we were sat waiting to eat as a family and I politely asked if the waited could bring warm food. She replied no.
I was told that the reason my child’s food was late was because they had made my daughter a burger menu and messed up that order.
I said okay. Well I’m not impressed. She come back 5 mins later when she see we refused to eat the food . And said she would bring new food .
She then goes and reheats the old burgers and fries them black to coal .
I have now paid 500 kr for a mouth full of old grease and charr coal .
And when my arrived, it fell over right away, and a thick yellow/blackish grease appeared on my plate 🤢
Never again.
This place is disgusting,
My dog is too good for your food.
Aldrig kom her det var rigtig dårligt!
Deres jordbærmilkshake har aldrig set et jordbær eller det der ligner. Og hvorfor er det der en julestok i.
Jeg havde bestilt en burger uden ketchup og det var tydeligt at se de havde skrabet det væk fra bollen. Mærkeligt af de bare havde lavede en ny bolle. Da jeg påpegede dette sagde de bare det måtte de undskylde men fik alligevel lov at betale for det hele.
Så alt i alt en meget dårlig opleves og synes du skulle finde et andet sted og spise.
Var på sp34, var ikke imponeret. Der var så lidt lys, at vi måtte bruge lygten fra vores telefoner, for at læse menukortet. Fritterne havde fået alt for lidt, så de var våde og bløde og kyllingesalaten smagte kun af koriander.
Vi havde bestilt take away til kl. 18.50, men fik først maden 25. minutter senere.
Har skrevet til kundeservice / intet hørt.
Ingen tlf nummer???hvorfor mon?
Mandag d.24 Januar 2022 var jeg på Cocks and cows på Amager. Vi var omkring 4 selvskaber inde på restauranten i alt. Vi ventede i 35 min på vores drikkevarer og 55 min på vores mad. Super ærgerligt fordi maden var faktisk rigtig god. Tjeneren virkede ikke motiveret. Tror de havde glemt at lukke for vinduerne. Kan virkelig ikke anbefales.
Fredag d.21/1-22
Sød kvindelig tjener som helt alene forsøgte at styre restaurant og bar.
Maden, i vores tilfælde Spareribs, var uspiselig, ekstremt saltet og seje. Spareribs blev sendt retur og vi blev tilbudt andet mad, men takkede nej. Tjener fremstod rolig og imødekommende ifm klager og hun er grunden til, at stedet overhovedet får en stjerne

Vastaus yritykseltä Cocks & Cows
Dårligste kvalitet af burger vi nogensinde har oplevet… vores fejl var at vi ikke læste trustpilot først, da de klart beskriver hvor helt igennem dårligt, smattet og uden personlighed… kolde smattede twister fries… aldrig mere
Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det. Normalt kan jeg godt lide cocks&cows. Men det bliver helt klart sidste gang jeg nogensinde spiser det igen. Bestilte take away, der giver over en time! (Bor 8 min kørSel derfra). Maden var kold, helt fedtet, og et HÅR i en af burgerne. føj. Alle pommes var halvt tilberedt og fuldstændig slatne, mayonnaiserne var ikke engang halv fyldt og skilt. Alt måtte smides ud. Intet svar fra hverken restaurant eller wolt da vi ringede til begge steder flere gange. Hilsen en meget meget skuffet tidligere stamkunde og kok. Føj !

Vastaus yritykseltä Cocks & Cows
Nok den dårligste burger jeg længe har fået
Burgeren var helt smattet, kødet smagte som dårlig kvalitets blegt kalvekød som ikke engang var blevet grillet
Alle fritterne var bløde og halv kolde
Uden tvivl sidste gang jeg nogensinde spiser noget som helst fra Cocks & Cows Lyngby igen. En cheeseburger for en 10’er på mcdonalds smager bedre med længder
Jeg har spist flere gange på Cocks & Cows i København, hvor det har været rigtigt godt. Her til aften skulle familien have en god burger, så vi valgte at tage takeaway fra Cocks & Cows i Lyngby. Det var ekstremt skuffende. Burgerne var våde og slaskede, brødet var decideret slimet og fritterne var bløde og fuldstændigt uden smag - føj for den lede…..

Vastaus yritykseltä Cocks & Cows
Sjældent har vi fået så elendige "burgere" ikke en krone værd, en Korean fried chicken var ca. 4cm høj et salat blad og en mini filet og niks mere,pris 89kr. En Ze Brazil burger var serveret lige så kedeligt og ualmindelig trist og til en pris på 99kr,havde jeg bestemt forventet en go oplevelse.... Christ det sted vil jeg ikke anbefale at all.
Jane
Under al kritik, vi bestiller 3 menuer i to af burgerne er der lange hår i! Kan ikke anbefales… ikke køb i Århus!

Vastaus yritykseltä Cocks & Cows
Super lækkert mad, og god service hele vejen igennem. Kan varmt anbefales.
Dejlig mad - Der gik ikke lang tid før maden kom, og bøffen i min burger var godt stegt!

Vastaus yritykseltä Cocks & Cows
We ordered takeaway from the one in Lyngby yesterday and it wasn’t even a one star experience. We ordered onion rings for 49kr and when we got home there was 5 onion rings in the box. So basically your paying 9,80 Kr per onion ring . Had also ordered 2 burgers with extra crispy bacon . The bacon wasn’t crispy and the meat was very red in the middle . We called the restaurant to complain and the girl was like “ okay “ and gave us an email to write to . No apology and sounded like she could care less as it wasn’t her problem ! We will never eat there again and find it disgusting that they over charge to that extreme . I could buy 4 whole onion for their 1 onion ring ! Compete rip-off !! Save your money and go elsewhere like jagger !

Vastaus yritykseltä Cocks & Cows
Bestilte fra Cock's and Cows i Lyngby via Wolt. Og der må have været latterligt travlt - det tog lang tid inden vi fik leveret vores mad og da den endelig kom kunne vi konstatere at følgende var galt:
1) Den ene burger var ikke den vi havde bestilt
2) Der var almindelige pomfritter og ikke curly fries som vi havde bestilt - og de pomfritter der så var med var kolde
3) Det var ingen guacamole (men til gengæld tre ekstra dyppelser som vi ikke havde bestilt - og ikke kan finde ud af hvad er?)
4) De nuggets vi havde bestilt smagte af svinekød og ikke af kylling
5) Løgringe var semi kolde og gummiagtige
Jeg kan ikke anbefale at bestille take out hos Cock's and Cows.