Super leuke kleding. Maten kloppen. Klantenservice denkt goed mee! Al meerdere bestellingen gedaan. Helaas 1x een stuk artikel ontvangen. Deze mocht ik deze gewoon houden en kreeg ik mijn geld terug o... Näytä lisää
Word jij de volgende Hotti 😍 hier scoor je de leukste en mooiste kleding voor een prijs waar je blij van word en jaaa of je nu een klein maatje hebt of een grotere zij heeft het! Snel geleverd in een... Näytä lisää
Ik had een tijd geleden een broek besteld en kreeg hem binnen. Op de zak stond de juiste maat alleen de broek die er in zat was 2 maten kleiner. Gemaild en dezelfde dag nog een nieuwe broek opgestuur... Näytä lisää
Jurkje viel een beetje tegen, dat is jammer, dat kan. Maar voor een jurkje van 29 euro retour te sturen dan de verzendkosten wel te moeten betalen a 7,50 en ook de retour kosten a 9,50 … beetje jam... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 80 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Positiviteit!
Omdat ik het niet fijn vind dat mensen alleen een review plaatsen wanneer ze ontevreden zijn en weinig mensen een review plaatsen als ze positief of tevreden zijn.
Ik heb de afgelopen maanden al een aantal bestellingen geplaatst. Ik vind de kleding leuk, lekker snel binnen en blij met de maatvoering! Heb ook nog geen dingen retour gestuurd. Bij wat vragen, een mailtje gestuurd en werd ook snel op gereageerd en prima opgelost! Ik vind het leuk om het te volgen op Instagram en zal zeker nog vaker bestellen! Ik zou zeggen: ga zo door!! Ohja en vooral dat kopje "preggy proof", mega fijn?
Wat een narcist eerste klas deze vrouw……
Wat een narcist eerste klas deze vrouw… jurkje besteld, goedkope kwaliteit en schijnt door.. niet tevreden. Als ik haar online zie moet ik kotsen. Alles draait om Val.. heb zn medelijden met slaafje Ed

Let op met retouren!!!
Zoals bij anderen te lezen, let op! Als je retourzending wel aankomt bij Closet van Val dan wordt er beweerd dat die niet aangekomen is en weigeren ze een onderzoek in te stellen, weg €40 en inderdaad dan heb je ook al 2x verzendkosten betaald.....
Valerie lijkt een leuke leve vrouw, maar zodra dit gebeurd krijg je een soort van dreigende mailtjes terug van haarzelf, er is geen klantenservice.
Erg jammer vond de kleding leuk en Valerie ook, maar op deze manier echt niet meer!
Ja natuurlijk ga ik hier mijn gegevens delen, ik denk het niet.... zoek maar in jullie mail naar alle mails met vragen over retouren met ook bewijzen dat de kleding weer bij jullie retour is gekomen. Dan wordt er gezegd dat er een onderzoek is ingesteld en het pakket niet is ontvangen, terwijl DHL zegt van wel...

Wees gewaarschuwd
Jurk besteld, jurk was niet goed, jurk terug gestuurd. DHL geeft aan dat jurk is afgeleverd. Valerie bericht gestuurd op de mail aangezien ik geen geld terug heb ontvangen, Valerie schrijft terug dat de pakket niet is ontvangen door hun. DHL geeft aan dat de verzender van het product waar het vandaan komt (closet van val) een onderzoek moet starten, Closet van val geeft aan dat ze dit niet doen en dat staat ook op hun site.
Doei €50 euro (+7 verzendkosten 2x) en doei jurk.
Jammer dat Closet van val geen moeite doet voor hun klanten om hun zuur verdiende geld terug te kunnen krijgen.
En waar is dat pakketje? Is het echt vermist? Niemand die het weet.
Mensen zijn niet betrouwbaar tegenwoordig. Ik weet wel dat ik hier niks meer bestel.
Dus mensen wees GEWAARSCHUWD. Zorg eerst dat je de kleine letters leest want er staan meerdere reviews over Closter van val dat pakketjes vermist raken.
Super leuke items gescoord voor mn…
Super leuke items gescoord voor mn vakantie 🩷 gisteren middag besteld en vanmorgen al geleverd.
Valerie ook super vriendelijk 🩷
Ik had iets van besteld bij closet van…
Ik had iets van besteld bij closet van val en mijn pakket is nooit aangekomen en hun willen er niks aan doen om mij te helpen en negeren mijn berichtjes! Als er wat mis is met je pakket word je gewoon niet geholpen!

Vastaus yritykseltä closetvanval.nl
Blackfriday actie met de kortingscode…
Blackfriday actie met de kortingscode “sorryed”.
Bedankt voor de snelle levering! Gister besteld en vandaag in huis 👍🏻💪🏻. Ik volg jullie al een tijd op TikTok( hele leuke filmpjes ) en vanuit daar mijn aankoop van een jas en colbert gedaan, deze waren netjes verpakt en verzonden.
Keep up the good work! Groeten
Misschien eens de regels naleven
Misschien eens de regels naleven. Als je iets besteld en daar de verzendkosten voor betaald en het artikel teruggestuurd, dan is het wettelijk gezien natuurlijk niet toegestaan dat je zowel de verzend als retourzending betaald. Dan heb ik het over als je niks van je bestelling houdt.
Misschien de regels van het ACM naleven, zoals het verplicht is. En je klanten in de live iets netter aanspreken. Ik hoorde iets waarvan ik enorm schrok. Als iemand kritiek op je site heeft, kun je dat ook serieus nemen en bij jezelf te rade gaan hoe het kan dat het bij zoveel mensen is dat ze hetzelfde probleem hebben i.p.v ze enorm te beledigen. Daar verlies je absoluut klanten mee. Mij absoluut. Maar dat maakt je waarschijnlijk niets uit.
Waarom betaald iemand dan 15€ en heeft dus geen artikel? Leg uit? En niet beledigen. Moet ik je even herinneren aan het feit dat je iemand (meerdere) een stoeptegel noemt en een halve tamme? En laatst in een live nog erger, maar dat ga ik niet eens typen. Kom nou toch op zeg. Hoe durf je?

Eerste beselling
Volg closetvanval al langer op tiktok maar gisteren mijn eerste bestelling geplaatst en wauw zeker niet de laatste keer!
Binnen 1 dag al binnen en super mooi en fijne kleding voor een leuke prijs! Een echte aanrader. Zo blij mee!!
Goede kwaliteit
De website is duidelijk en overzichtelijk.
Levering was erg snel, binnen 1 dag.
De kleding is van goed materiaal en zit prettig. De maten kloppen met wat je besteld.
Alles is 5 sterre waard. Ik zal er zeker nogmaals bestellen :)
Love mijn jurkje
Mijn jurkje die ik heb binnengekregen is nog steeds mijn favoriet. Ook Val is gewoon een topper !
Prachtige kleding van een prachtig mens!
Ondertussen al meerdere bestellingen gedaan bij deze webshop en naar een sample sale geweest. Wat een prachtig en fantastisch mens! Helaas was een van m’n kledingstukken defect. Hier netjes een e-mail overgestuurd en een hele fijne en lieve reactie terug gehad! Het kleding stuk is door Valerie opnieuw opgestuurd met een lieff cadeautje erbij!
Ik heb vrijwel nauwelijks problemen als ik bij deze webshop bestel, en wanneer er wel een probleem is. Wordt deze zo snel mogelijk op een nette manier opgelost door Valerie of Ed.
Ik blijf lekker bestellen bij ClosetvanVal. Totdat daadwerkelijk m’n hele kast van Val is!❤️
Een verry happy en tevreden klant!
Top!
Vandaag eerste bestelling binnengekregen, snelle levering, netjes verpakt en mooie kwaliteit van de jurken! Kortom erg blij mee!
Aanrader!
Al meerdere keren besteld bij Val en het word altijd super snel geleverd! De kleren zijn van goede kwaliteit en er zit voor iedereen wat moois bij!
Leuke mensen en goeie comunicatie over…
Leuke mensen en goeie comunicatie over wanneer het pakket aan komt. Kleding zit zoals is verteld toen ik een filmpje er van zag.
Maten kloppen zoals op de site is beschreven.
Top webshop! Top eigenaresse
Top webshop!
Mijn complimenten over hoe je model staat op bijvoorbeeld Instagram. Het komt oprecht over en niet gemaakt of bewerkt met een filter of app perfect365 (zoals veel kleding boutiques).
Ga zo door meid!
Altijd blij met m'n bestelling
Als ik alles uit m'n kast moet halen wat bij closetvanval.nl vandaan komt dan heb ik denk ik bijna geen kleding meer over. Super tevreden over de kleding. Altijd goed ingepakt en snel in huis. Top!
Top kleding!
Goede service, mooie kleding en zeker ook voor de preggy moms.
Heerlijk!
Bestel hier voortaan m'n kleding 🫡
Bestelling
Gister een bestelling ontvagen de 2e keer dat ik bestelde ,
Het was heel snel binnen en zit top , lekker veel strech erin en super leuke jurken
Zal zeker vaker bestellen ,
Volg je al een tijdje via tiktok en instagram
Vind je een geweldig vrouw 💖
Super mooie
Super mooie kwaliteit kreeg verkeerde kleur opgestuurd had snel een reactie terug op de mail volgende dag de goede kleur al in huis. Wat een top service.. ga hier zeker vaker bestellen.