closetvanval.nl Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Super leuke kleding. Maten kloppen. Klantenservice denkt goed mee! Al meerdere bestellingen gedaan. Helaas 1x een stuk artikel ontvangen. Deze mocht ik deze gewoon houden en kreeg ik mijn geld terug o... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Word jij de volgende Hotti 😍 hier scoor je de leukste en mooiste kleding voor een prijs waar je blij van word en jaaa of je nu een klein maatje hebt of een grotere zij heeft het! Snel geleverd in een... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik had een tijd geleden een broek besteld en kreeg hem binnen. Op de zak stond de juiste maat alleen de broek die er in zat was 2 maten kleiner. Gemaild en dezelfde dag nog een nieuwe broek opgestuur... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Jurkje viel een beetje tegen, dat is jammer, dat kan. Maar voor een jurkje van 29 euro retour te sturen dan de verzendkosten wel te moeten betalen a 7,50 en ook de retour kosten a 9,50 … beetje jam... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Kaikki arvostelut

24 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Snelle bezorging

Snelle bezorging, netjes verpakt en artikelen zoals beschreven. Superlieve dame met een gouden hart voor haar klanten! Veel succes Valerie. Je bent een topper!

15. joulukuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Ik schrijf normaal nooit een review maar vind het niet eerlijk dat vaak alleen de negatieve reviews worden geplaatst dus hierbij mijn positieve review! Ik heb al een aantal keer besteld bij closet van val en tot op heden elke keer super tevreden geweest! Snelle verzending, alles kwam netjes binnen en zeker ook betaalbaar. Ik krijg veel complimenten als ik de kleding draag. Ik ga hier zeker weten vaker bestellen. Ga vooral zo door!
Dikke kus!

Top geregeld

Top geregeld, snelle levering en super vriendelijk in contact. Ik zou zeker vaker bestellen en iedereen aanraden om te bestellen. De negatieve reviews mbt TikTok vind ik erg zuur als je hoort wat Val allemaal over zich heen krijgt en dat mag ze ook zeker laten zien.

Saanut 5/5 tähteä

Super leuke kleding en goede prijs…

Super leuke kleding en goede prijs kwaliteit volgende dag gelijk op je mat! Je hebt altijd wel mensen die ergens over struikelen.. maar probeer dit dan eerst via de mail op te lossen Inplaats van gelijk iemand af te vallen die 24/7 hard werkt en een gezin draaiende houd! We blijven allemaal mensen..

Saanut 5/5 tähteä

Super levering en snelle levering

De geleverde items voldeden aan de beschrijving op de website.
Maat omschrijving klopt voor mij ook. Het is altijd gokken om online wat te bestellen. Maat M bij de ene winkel is niet hetzelfde als Maat M bij een andere winkel.

13. joulukuuta 2023

Closet van val

Snelle verzending zelfs tijdens de december maanden. Top bedrijf top vrouw. Het is een aanrader hier spullen te kopen!!

20. joulukuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin