Clint H3 Streaming Adapter
Clint H3 Streaming Adapter
Købte i 2014 en (faktisk 2, hvor den ene blev brugt som gave) Clint H3 Streaming Adapter fra Clint Digital. Nu 3 år efter, er min Clint H3 gået i stykker. Den står og genstarter hele tiden, uden at komme i gang.
Jeg har talt med Clint Digital, som henviser til sælger. Sælger oplyser, at de yder 2 års garanti, som loven foreskriver. Derudover, ville det være et tab som sælger skulle bære, hvilket jeg naturligvis har fuld forståelse for ikke er rimeligt. Sælger oplyser dog, at nogle leverandører yder garanti udover 2 år. Jeg nævner, at jeg aldrig har haft en radio, som er gået i stykker så hurtigt, og syntes derfor nok Clint Digital skulle have udvidet garanti. Sælger giver udtryk for, at de heller ikke har erfaring for at radioer går i stykker så hurtigt. Ved henvendelse til Clint Digital, får jeg oplyst, at de ikke yder garanti udover 2 år.
Clint Digital holder sig indenfor lovens rammer. Så det kan jeg ikke anfægte.
Med ovenstående i mente, kan jeg på ingen måde anbefale at købe en Clint H3.
Brug i stedet en gammel smartphone uden sim-kort, men med wifi tilsluttet internettet, tilslut aux på stereoanlægget. Hent Mediau som app, skab en profil på mediayou.net på din computer. Udvælg dine radiostationer. Start din app på smartphonen, log ind og vælg blandt dine valgte stationer og afspil. Lydkvalitet er lige så god som Clint H3 og du har glæde af din gamle smartphone.
11. syyskuuta 2017