Tijdje geleden een controller gekocht bij CleverGaming. Controller bleek na enkele dagen een mankement te hebben. Controller opgestuurd echter door DHL kwijtgeraakt, bewijs was aanwezig. Clev... Näytä lisää
Yritys on vastannut
De goede communicatie tussen beide partijen gaat wel via de mail. Maar ze beantwoorden hem ten alle tijden wanneer ze tijd hebben. Ze reageren beleefd en communicatief heen en weer via de mail weet je... Näytä lisää
Yritys on vastannut
I recently ordered a bunch of modifications at Clever Gaming, where I decided to send in my own controller for them to modify it. They send the controller back the very same day they received, which i... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Alleen maar lof!! De ‘gouden’ controller van zoonlief gaf de geest. Een mailtje gestuurd en direct reactie terug, ook al was het zondag. Overleg over euvel en oplossing. Controller opgestuurd en na ve... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Clever Gaming Clever Gaming is offering you Unique controllers & Modifications! Get yours at www.clever-gaming.com
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Vastaus yritykseltä Clever Gaming
Snelle levering en hele goede kwaliteit!

Vastaus yritykseltä Clever Gaming
Very quick delivery and friendly response to questions.
Too bad my order didn’t come in full. But it is fixed and the charger that was forgotten will be send

Vastaus yritykseltä Clever Gaming
Iets besteld bij clever-Gaming. Niks ontvangen. Verkeerd aangegeven op bestelling dus meteen even gecontacteerd.. niks te horen van gekregen. Op Facebook zagen ze mijn bericht werd verder ook niet op gereageerd. Later na 4/5 uur doet de site het ook niet meer.

Super snel geleverd.
Op vragen wordt bijna meteen gereageerd.

Vastaus yritykseltä Clever Gaming
Knoppen reageren niet altijd. Voel ook speling in de knopen waardoor hij soms zelfs zonder de knop echt in te drukken hij soms registreerd alsof hij dat wel doet, naar mijn idee is hun klanten service wel goed.

Vastaus yritykseltä Clever Gaming
Ik had het verkeerde artikel besteld. Een mailtje en ik mocht gratis omruilen. Ze boden zelfs aan om de kosten van het retourneren te betalen. Top service.

Vastaus yritykseltä Clever Gaming
Stond niet duidelijk op de website dat de ps4 controller cover alleen voor de ds4 V2 was en niet voor V1 hierdoor heb ik hem niet kunnen gebruiken.

Vastaus yritykseltä Clever Gaming
Het was minder goed dan ik had verwacht de trilmotor kan je heel hard horen en daardoor is het gamen een stuk minder prettig

Vastaus yritykseltä Clever Gaming
De klantenservice is bij jullie op en top! Ik kreeg op al men vragen een antwoord en de controller zelf is gewoon een top ding. Ik koop zeker nog van jullie :D

Vastaus yritykseltä Clever Gaming
De controler ziet er super uit. Werkt perfect. Snelle levering.

Super service - Aanrader
Ik heb een Custom Xbox One S gold Chrome controller besteld bij Clever gaming. Deze was binnen de vermelde levertijd binnen.

Vastaus yritykseltä Clever Gaming
Snelle bezorging en goede kwaliteit, thumbsticks willen soms eraf vallen

Vastaus yritykseltä Clever Gaming
Goeddd, product is goed ben er blij mee en de bezoring was snel!