Saanut 1/5 tähteä

Citygross helsingborg. Det jag gillar är när man tar lägre pris på varor, när bäst före datum är på väg gå ut. Men lägga bröd av svinn,där ingen ser, är mig en gåta. Äldre personal i kassan och charks... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Sista gången vi handlade på Berga City Gross! Undermålig service som möjligtvis beror på underbemanning. Mina besök på Berga CG i Hbg det här året har varit frustrerande. Ingen att fråga, båda burkm... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Butiken I Hässleholm Parkering för oss med hund borttagen det fanns 3 platser resten var upptagna av blomjord och sedan var det borttaget 5 platser som var omgjorda till lastzon tydligen så är kunde... Näytä lisää

1. Supermarket
  2. Päivittäistavaroiden kotiinkuljetuspalvelu

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Om City Gross

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

1,5

Kaikki arvostelut

16 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Skitaffär

Skitaffär! Tar betalt, 50 kr, för att parkera! Handla på annat ställe!
Kommer aldrig mer att handla på Citigross!

18. heinäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Har sällan kampanjvaror i lager

Citygross har sällan kampanjvaror inne och skyller nästan alltid på problem med leverantören. Denna vecka var inget undantag skulle handla en vara på kampanj till väldigt bra pris och dom hade inget i lager tre dagar i rad idag fredag hade dom fått in lite men det hann ta slut innan jag kom till butiken så halva fredag och hela helgen är varan slut igen. Jag ringde kundtjänst för att se om det fanns någon annan möjlighet att ta del av erbjudandet personen som svara var otrevlig och verkade inte jobba där för att hjälpa kunder. Citygross lurar sina kunder både med att höja priser på varor utan att skriva det på hyllan och att konstant ha varor på kampanj till väldigt attraktiva priser men som sagt finns varan sällan i lager under kampanjen.

18. heinäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Omdöme 1 stjärna är för mycket.

Omdöme 1 stjärna är för mycket.
Affären har noll koll på priserna i affären. Dom har ett pris i affären och ett annat pris i kassan, ett högre pris.
Detta har pågått under längre tid, nästan varje gång vi handlat där.

24. kesäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Använde mitt amerikanska betalkort på…

Använde mitt amerikanska betalkort på Citygross bankomat. Växelkursen de använder är väldigt mycket sämre än i bankomaten på ICA så vad ni än gör om ni har utländska betalkort så undvik Citygross. Diffen är upp mot 10 procent och förmodligen olsglig.

20. kesäkuuta 2025

Nu sänker vi priset

Nu sänker vi priset! Fortfarande är Citygross väldigt dyra om man jämför med Willys som också är ägt av Axfood. Den där reklamen är båg, Gurka 2st CG 32kr Willys 2st 19,80kr Mjölk Garant 1,5L CG 19,95kr Willys 19,50kr Jag kan fortsätta med prisjämförelserna och fördel Willys.

11. toukokuuta 2025

Besk marsipan i påsktårtan

Köpte plommonfärgad påsktårta av princess/opera typ som var bakad dagen innan. Tårtan var god förutom marsipantäcket som smakade väldigt beskt. Vi ringde butiken som inte erbjöd någon rättelse då men skulle återkomma- vilket de inte gjort. Vi vågade inte bjuda på denna beska tårta utan köpte en ny påsktårta på annan butik. Tidigare har vi varit väldigt nöjda med tårtorna från citygross. Tråkigt att de försämrats!

18. huhtikuuta 2025

Förändring dåligt

Vi har storhandlat för 5000 spänn minst per månad och då fått en 10%are i flera år men nu har man gjort om så man måste åka minst 6 gånger på 3 månader, nu fick vi bara en 5%are, vi åker till er nu endast framöver för större kött produkter resten tar vi på andra butiker som öob, rusta eller eko och det blev faktiskt billigare än om vi räknar med den vanliga 10% som vi haft tidigare. Om vi hittar en annan affär med större kött disk så kan vi hoppa er helt.

29. maaliskuuta 2025

Butiken I Hässleholm

Butiken I Hässleholm
Parkering för oss med hund borttagen det fanns 3 platser resten var upptagna av blomjord och sedan var det borttaget 5 platser som var omgjorda till lastzon tydligen så är kunder som behöver skugga för hundarna inte så viktiga! Sen kanske man skulle se över sin prissättning lite mer då man hittar samma varor på olika platser i butiken med olika priser

20. maaliskuuta 2025

Karlskrona butiken.

Karlskrona butiken.

Frukt och grönt avdelningen är under all kritik. Vissnad låda med krasse samt MYCKET annan halvrutten frukt och grönt (paprikor, äpplen, tomater)

21. maaliskuuta 2025

Citygross Höganäs

Citygross Höganäs
Ni blir bara sämre och sämre på ALLA plan
"Nya lågpriser" som i själva verket är dyrare och jämfört dyrast av ALLA
Ett exempel på detta är kattmat , hur i helsike tror ni folk ska köpa detta

17. maaliskuuta 2025

Hade gett 0 stjärnor om det gick

Hade gett 0 stjärnor om det var ett alternativ. Riktig pissbutik. Hittar aldrig det man söker, oftast är det slut. Finns bara personal i kassan på eftermiddagar/ kvällar ifall man behöver hjälp att hitta något. Alla lock-extrapriser är konstant slut. Enda anledningen till jag handlar där är för jag bor nära. 0 av 5 stjärnor

19. tammikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin