City Hotel Odense Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

1. Hotelli
  2. ja myös
  3. Yrityshotelli

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

City Hotel Odense i centrum af Fyn er et moderne hotel opført i 1988 med 43 velindrettede værelser og aflåst P-gård. Tæt ved H. C. Andersens hus.

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Vi kommer igen

Vi kommer igen. Fantastisk god oplevelse. Rigtig flotte og rene værelser. Vildt venligt og hjælpsom personale. Morgenmaden super lækker. Det lille hotel ligger få minutters gang fra gågaden, og parkering i gården. City Hotel Nattergalen går vores varmeste anbefalinger. MS Brande.

18. elokuuta 2026

Overvej at gæste et andet hotel end Hotel Nattergalen !

Bortset fra beliggenheden, som er i top, så er alt andet på Hotel Nattergalen i Odense langt under standard.
Navnlig hotel-lejlighederne er helt utrolig slidte.
Der er også en helt ekstrem dårlig kommunikation med hotellet - særligt med hotelchefen !!
F.eks. anerkendes berettiget kritik ikke !
Jeg finder et andet hotel sted næste gang jeg skal til Odense.
Alt blot til info

Karsten Poulsen

17. maaliskuuta 2026

Et okay fint Hotel

Et okay fint Hotel , ikke noget luksus, lidt øv det koster over 300 kr for en nat at parkere på Klostervej 3, at hotellet ikke har mulighed for man kan parkere Gratis
Virkelig lækker Morgenmad, sengen fik jeg virkelig ondt i ryggen at ligge i ,men personalet er søde og venlige.
Lidt dyrt her i December md.for 1 overnatninger
Beliggenhed lige midt i gågaden.

30. marraskuuta 2024

Sikke et dejligt ophold.

Sikke et dejligt ophold.

Det var tredie gang jeg var der med en veninde og alle gangene har været yderst tilfredsstillende.
Så venligt og imødekommende et personale, det er med til at løfte humøret flere grader.
Værelserne er fine og der er ingenting at udsætte på dem, det er jo et byhotel.
Morgenmaden er nylavet og udbuddet er stort. Selv da vi kom ned kl.9 blev der fyldt op med friske forsyninger, det er ikke alle steder det fungerer sådan.
Da vi havde tjekket ud og senere kom tilbage efter bagagen, blev vi mødt med venlighed og en kop kaffe til at rejse hjem på. Fantastisk service.
Alt dette er medvirkende til at vi vender tilbage i december.

De største hjerter herfra ❤️
Gwen Elie Ottzen

19. syyskuuta 2024

Hej med jer. Hotel Nattergalen

Hej med jer.
Var sidste weekend på et skønt weekend ophold på dette lille intime og mega hyggelige hotel l centrum af Odense. Det ligger virkelig centralt med kort afstand til H. C. Andersens hus og Jernbane museet og indre by med gågaden. Fantastisk sødt personale og virkelig god betjening. Og rigtig dejlig morgen med alt hvad hjertet begærer!! Meget rimelige priser, så de varmeste anbefalinger herfra Djursland.

15. lokakuuta 2023

3 fantastiske overnatninger

Vi havde 3 fantastiske døgn på hotellet i hjertet af Odense. Det var et super hyggeligt værelse. Lyst og imødekommende, lækre møbler, flot badeværelse med mange lækre detaljer. Nogle super hyggelige fællesarealer. Flot morgenbuffet medarbejderne var smilende og venlige.

1. syyskuuta 2023

Prisbilligt, men ikke høj standard

Vi havde booket tre værelser. På det ene virkede tv’et ikke. Og på det andet, som lå i parkeringsgården, blev vi vækket kl 06, fordi køkkenpersonalet startede op. Vi har været der før, for et par år siden, hvor standarden var højere. Morgenmadsudvalget var ikke stort, eller attraktivt kl 10, selvom det var til og med kl 11.
Alt i alt ikke imponeret; men okay, det er heller ikke dyrt, så pris og kvalitet matcher.

28. heinäkuuta 2023

Godt hotel til prisen i Odense

Hyggeligt mindre hotel i gå afstand fra stationen og den gamle by. Venligt personale ved ind-checkning
Boede på single værelse af en fornuftig størrelse, med stort badeværelse. Værelset er lidt slidt, men der er rent og nydeligt.
Eneste minus er trafikstøjen, boede ud mod Odense Politi, så der var en del udrykninger, så man kan ikke sove med vinduet åbent.
Morgenmadsbuffeten er indbydende, med de ting, der hører sig til, til en god start på dagen.
Godt hotel til prisen, der vil jeg gerne bo igen.

20. kesäkuuta 2022

De bedste anbefalinger

Super hyggeligt hotel i hjertet af den gamle by i Odense. Små værelser, der var pæne, rene og hyggelige. Personalet var utrolig venlige og gæstfrie og gav meget mere end forventeligt. Vi som gruppe siger 1000 TAK for en super god oplevelse😊

31. lokakuuta 2021

Tip top ophold.

Tip top ophold.
Service og personalet helt i top.
Alt spillede 100% fra reservation til udtjekning.
Her kommer vi 100 % sikkert igen.

23. heinäkuuta 2021

Værelset er lille men brugbart hvis man…

Værelset er lille men brugbart hvis man kun skal sove der , og det med at sove fungere bestemt ikke da sengen er vanvittig blød så ryg smerter hver morgen , og er det ikke sengen der holder dig vågen hele natten , så er det larmen fra vejen udenfor eller resten af hotellet da der er så lydt at man skulle tro isolering er sparet væk . Så bestemt ikke et besøg værd . Men personalet er venlige .

27. elokuuta 2020

Ok til prisen

Ok til prisen, men heller ikke mere. Lidt rod med bestilling og booking i restaurant, men blev løst ok. Ok standard morgenmad. Meget lille værelse, meget varmt, og ikke mulighed for åbent vindue grundet trafikstøj mod gaden. Lidt slidt, men pænt og rent. Venligt personale.

29. heinäkuuta 2020

Dårligt hotel

Hold dig langt væk fra dette hotel og især værelserne ud mod gaden, som er voldsomt plaget af trafikstøj. Forsøgte at få et andet værelse uden held og fik i øvrigt at vide, at jeg jo kunne have gjort opmærksom på, at jeg ikke ville have et værelse ud mod gaden. Det er dog svært, hvis man ikke på forhånd ved det er et problem. Kommer aldrig igen.

18. elokuuta 2017

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili