Jeg bestilte en "design selv" plakat i stil med de plakat om fx pædagogen, lægen, moren mv. Da den ankom var layoutet anderledes end hvordan de ellers laver deres dialægt plakater = VIRKELIG SKUF... Näytä lisää
Usædvanlig god og hurtig service. Modtog torsdag billede, hvor glasset var ødelagt under transporten. Der var tale om en bryllupsgave, som skulle gives lørdag. Citatplakat lavede straks et nyt, som... Näytä lisää
Mega dårlig service kom ikke til tiden plus bestilte kun en plakat og en ramme men alligevel kom plakaten kun. Da jeg så kontakten dem kom der kun en kold mail og ikke engang en ny ordre bekræftel... Näytä lisää
Jeg har før givet Citatplakat en dårlig anmeldelse pga for sen levering til min søns fødselsdag. Kundeservice har undskyldt flere gange og refunderet 20% pga forsinkelsen. Jeg fortryder de... Näytä lisää
Hos Citatplakat skaber vi plakater med et twist af humor og inspiration. Vi er danmarks sjovest plakat shop med over 4000 dansk designede og producerede plakater! Vores designs kombinerer stil med sjove og tankevækkende citater, der giver dine vægge personlighed.
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Helt i top
Bestiller 2 plakater mandag - onsdag modtager jeg besked fra GLS, om at min pakke er klar til afhentning. Det kan ikke gøres hurtigere 👌
Virkelig let
Det var let at bestille, med hurtig levering og med en dejlig opfølgning angående min pakke's fremkomst!!
Dejligt!!
Rigtigt god service og hurtig levering
Rigtigt god service og hurtig levering
Plakaterne levede bestemt op til mine forventninger!
Super nemt at bestille plakater
Super nemt at bestille plakater, og det gik hurtigt fra bestilling til levering af disse. 😃
Så kan klart anbefale citatplakat! 👍🏻
Mere end tilfreds
Vores pakke kom både hurtigt og sikkert frem. Vi blev kun mere positivt overrasket da vi så vores plakat i virkeligheden, i forhold til på billedet.
Min pakke blev væk hos GLS
Min pakke blev væk hos GLS, men efter kontakt med citatplakst var en ny fremme inden 48 timer
Virkelig fin service og eksekvering af…
Virkelig fin service og eksekvering af ordre. Plakaten var i perfekt stand og opfølgning mm. fra firmaet var i top.
Supernemt og fantastisk service.
Supernemt sted at handle. Desværre skulle mine plakater byttes, da modtagerne fik dobbelt op, men også her fik vi en fantastisk god og hurtig service, kan varmt anbefale citatplakat.dk til alle. 👍
Top service, hurtig svar og levering
Har bestilt 3 stjernetegn plakater, de er vildt flotte, god service og hurtig levering, selvom de blev bestilt 1. Juledag 🤩 Er meget tilfreds, og bestiller gerne de næste hos dem igen
Alt perfekt
Alt perfekt. Flot plakat, levering ok, lidt forsinket, men der blev fulgt op og en mail om en lille forsinkelse.
Kan bestemt anbefales,
upåklagelig service
Kort før jul bestilte jeg 2 plakater og i løbet af 2 dage var de fremme.
God kvalitet og god service.
Kan absolut anbefales.
Super god service
Der er et rigtig fint udvalg af plakater. Jeg købte to inklusiv ramme - og så sætter de heldigvis plakaterne i ramme for en. Plakaterne var meget hurtigt fremme, og da det var i juletiden, hvor GLS havde problemer med levering, så fulgte citatplakat op og sikrede, at plakaterne var kommet frem på det lovede tidspunkt. Derudover har de været gode til at følge op efterfølgende for at sikre sig, at man er tilfreds. Super god service - her vil jeg gerne handle igen.
Alt er så godt
Alt er så godt
Hele købsprocessen er fin.
Plakaterne er meget flotte!
God og hurtig service ved fejlkøb
Super flotte plakater!! Hurtig levering og super fin service, når man ved en fejl har købt en forkert størrelse!!
Enormt flotte plakater og super hurtig…
Enormt flotte plakater og super hurtig levering🤩👏👍
Perfekte plakater
Perfekte plakater. Lynhurtig levering.
5x⭐️
Gode priser
Gode priser, god kvalitet og hurtig levering. Upåklageligt! Handler gerne hos dem igen! 👌
Jeg er tilfreds
Jeg er tilfreds! God service, hurtig levering og gode priser👍
Det er nemt at lave konkurrencer når…
Det er nemt at lave konkurrencer når ikke man sender halvdelen af det der bliver vundet. Har kontakter jeg både på messenger og mail, men ingen respons. Ydermere har i slettet videoerne fra Black friday på Facebook hvor i lavede konkurrencerne, det virker meget utroværdigt.

Vastaus yritykseltä citatplakat.dk
En god oplevelse
Super service, hurtig levering, overskuelig/nem hjemmeside og god kvalitet af produkter. Jeg har ikke noget at sætte en finger på. Jeg handler der glædeligt igen.