Första gången jag köpte klocka på Chrono24. Blev mycket positivt överraskad, den handlare jag köpte ifrån ( Joaillerie Royale ) återkom snabbt med svar på mina frågor. Leveransen snabb, smidig och... Näytä lisää
Tyckte det vr lätt att köpa och lätt att kommunicera med försäljarna. Gillade tanken med en escrow som betalar ut pengarna först när man verifierat produkten efter leverans. Men det visade sig att jag... Näytä lisää
Enkelt och seriöst. Chatten funkade väldigt bra och jag blev imponerad av utbudet av klockor. Hittade till slut min perfekta match och jag är väldigt glad över att bära den idag!
Chrono24 gav mig en känsla av seriositet och min upplevelse var att jag vågade genomföra en transaktion med en för mig tidigare okänd aktör. Det gick att följa hanteringen och affären samt att dess sp... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Köp och sälj nya och begagnade klockor på Chrono24 i hela världen. Mer än 302,538 märkesklockor från Rolex, Breitling, Omega o.s.v. till bra priser
Haid-und-Neu-Straße 18, 76131, Karlsruhe, Saksa
- www.chrono24.se
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Bra kommunikation med försäljaren
Bra kommunikation med försäljaren. Väl inslaget klocka och snabb leverans
Fast and precise communication with a…
Fast and precise communication with a very good tone.
Secure and proffessional
Leverans på utlovad tid och tydlig info…
Leverans på utlovad tid och tydlig info kändes ärligt hela vägen
Snabb leverans och trygg betalning.
Watch was in perfect condition and…
Watch was in perfect condition and delivered 27h after order, super speed
Bra ordning
Bra ordning
Allt var som utlovat och levererades i tid med rätt info på nätet för att spåra vad som sker - en fördel när man köper något från utanför EU (Asien). Begränsat med betalningsalternativ men det funkar ändå.
Lättnavigerad och bra app
Lättnavigerad och bra app. Proffesionellt bemötande och hög säkerhet. Returnerade klockan när jag ångrade mig, inga problem.
Inga otrevliga överraskningar
Snabb och säker leverans
Snabb och säker leverans, där varans skick stämde mycket bra med beskrivningen.
High trust experience
Process thru Chrono 24 was with high trust and high assurance. No surprises experienced. The purchase went great and the watch was received as described in time
Good platform for used watches
I have so far bought two watches via chrono. The site connects buyers and sellers but does not give any guarantees itself, but can sometimes help resolve issues. It would be great if I had more time to give feedback on seller. Would use again..
Chrono 24 har ett extremt stort urval…
Chrono 24 har ett extremt stort urval av kvalitetsur i alla prisklasser. Det finns så mycket att välja på att det tar lite tid - för övrigt en trevlig tid! När man så valt sitt ur - fabrikat, modell, storlek, komplikationer, material, service-historik etc,etc, så ska det betalas, ibland med prutmån, Betalingen är synnerligen enkel och säker, pengarna betalas inte ut förrän köparen har godkänt uret Uret är äkthetskontrollerat, vilket känns bra. Leveransen är i min erfarenhet mycket snabb och väl förpackad Kommunikationen har alltid varit trevlig och ärlig. Jag har nu ett 40-tal klockor köpta på Chrono24, mest klockor fr. Tyskland. Jag har inte ångrat något köp, kommer ständigt tillbaka.
Supernöjd
Levererade den klocka jag beställde snabbt och utan några som helst problem. Nöjd med både klocka och inköpssätt.
Seriös och säker tjänst.
Seriösa åtgärder för att känns sig trygg som köpare. Snabba svar när man har frågor.
Ett bra system för att snabbt se om säljaren ör seriös genom omdömen.
Pålitligt sätt att handla
Pålitligt sätt att handla. Bra att ha allt samlat på samma ställe.
Eftersom jag använde banköverföring
Eftersom jag använde banköverföring, dessutom i samband med helg så tog det ett antal dagar innan pengarna var på plats. Detta kan tyckas obegripligt i dagens digitala värld men bankerna skall tjäna pengar på mellan tiden. Hur som så blev jag inte riktigt trodd på och affären var på väg att pausas, vilket kändes trist. Jag kan förstå att det finns lycksökare som kanske hävdar att de skickat pengar. Chrono satte affären på vänt efter att jag visat banköverföringen, vilket var bra men krävde mer arbete. Chrono borde upplysa om att kreditkort är den föredragna affärsformen. Handlaren var dock helt fantastik och tålmodig.
MVH Sigvard Johansson