Jeg har en rigtig god oplevelse med Christiansfeldnet, det mindste bøvl, selvom det ofte er en fejl 40, så står Morten straks ved døren, for at hjælpe. En fantastisk net og TV forbindelse til billig... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Et godt lokalt selskab med rigtig fin service udført hurtigt af en dygtig lokal mand
Yritys on vastannut
Vi har, trods vanskeligheder i den spæde begyndelse, haft lige de TV kanaler der passer os, til en rigtig god pris og anbefaler dette til alle i Christiansfeldområdet! Vi har fået en fantastisk sup... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Meget tilfreds med Christiansfeldnet. God service. Virker som det skal, både internet og TV. Vi er her glade for muligheden med at streame TV og optage film. Løsningen med Christiansfeldnet er også... Näytä lisää
ChristiansfeldNet er en medlemsejet antenneforening, som tilbyder TV, Internet, telefoni, alarmer, mm. til foreningens medlemmer, med lokal service og sammenhold, til områdets bedste priser...
Thorsvej 17, 6070, Christiansfeld, Tanska
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Vastaus yritykseltä Christiansfeldnet
En fantastisk net og TV forbindelse til billige penge.

Vastaus yritykseltä Christiansfeldnet
Altid god og hurtig service. Fungere upåklageligt! Vil til hver en tid anbefale

Vastaus yritykseltä Christiansfeldnet
Der levveres konstant bedre net, bedre kanalpakker og lavere priser. Hvad mere kan man ønske sig?
Nå jo...Danmarks bedste og hurtigsre setvice😁👍
Nettet fungerer super godt, og kundebetjening er i top
Pris - kvalitet - stabilitet - serviceniveau - lokal tilgængelighed.
Ganske enkelt fremragende.

Vastaus yritykseltä Christiansfeldnet
Vi har kun internet men det fungerer fint. Ja der kan være udfald og ting der sker, men det der jo også ved Yousee og de andre større. Til prisen og den fornemme service man får, er vi rigtig godt tilfredse.

Vastaus yritykseltä Christiansfeldnet
Det er billig net og tv.
Mange tv kanaler, nemt at finde ud af. Super god service og Morten er fantastisk hjælpsom.

Vastaus yritykseltä Christiansfeldnet
Hurtig service, venligt personale, gode til at give info.

Vastaus yritykseltä Christiansfeldnet
Har haft Christiansfeldnet i 2 år uden nogle problemer. I forhold til så mange andre udbyder, syntes jeg man får mange mbit, for pengende.
Så stor anbefaling her fra :)

Super god service af Morten
Havde problemer med dårligt internet en aften skrev til ham og han lavede test med det samme, næste dag kommer Morten med nyt modem og gå ikke før det hele virker som ham vil have det.

Vastaus yritykseltä Christiansfeldnet
Rigtige fokus i denne antenne forening, og det er medlemmerne. Mange muligheder for valg af tv kanaler og internet pris er meget fornuftig
Vi er et nyt medlem af foreningen og du Morten har styr på på tingene super service bliv ved med det..Jørgen
Super service - perfekt udvalg af kanaler og pakker, her kan man få det lige som man ønsker.
Og servicen er helt i top, Morten står for den perfekte service - tak for din måde at være på Morten. 😊😊👏🏻👏🏻📡📡📶📶

Vastaus yritykseltä Christiansfeldnet
Vi har fået en fantastisk support, med øjeblikkeligt svar på alle tvivlsspørgsmål eller hjælp, hvis ikke vi ikke selv kunne klare det.
Vi har også fået hjælp til det MESH-internet foreningen anbefalede og det har bare klappet det hele!
Thumbs up!

Vastaus yritykseltä Christiansfeldnet
Det VIRKER bare. Morten er hurtig, hvis der opstår problemer og god til at informerer ved opdateringer.
Meget tilfreds med Christiansfeldnet. God service.
Løsningen med Christiansfeldnet er også billigere end fibernet som vi havde før.
Super lokal udbyder af internet, tv og telefoni. Mit netværk kører uden problemer og jeg kan vælge de tv kanaler jeg ønsker. Hurtig professionel hjælp. Kan kun anbefale Christiansfeldnet.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.