Positiv oplevelse Havde et spørgsmål ang. nogle smykker, som jeg sendte på mail Super hurtig respons med god info Bestilte et smykke torsdag aften og kunne allerede hente det i den lokale pak... Näytä lisää

Meget fin forretning med venlig og hurtig ekspedition af ordren. En nødvendig ombytning af størrelse blev klaret lynhurtigt, og helt gnidningsløst. Jeg kan varmt anbefale dem.

1. Korusuunnittelija

Dansk webshop med et stort udvalg af lab grown diamantsmykker.

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Min datter ønske et kæde fra CHR…

Min datter ønske et kæde fra CHR Diamonds, jeg haft nogle spørgsmal og sent en email afsted 21.30 og tænkt jeg vil få svaret om et par dag. Men 7 min kom svare på alle spørgsmal. 8.30 næste dag fik jeg en mail at pakken var på vej, og når jeg åben pakken er den pakket forsvarligt og med kærlighed. Kun stor ros her fra.

20. toukokuuta 2026

Meget fin forretning med venlig og…

16. huhtikuuta 2026

Fantastisk service, produkter og priser

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til CHR Diamonds. Jeg har sjældent oplevet en så professionel og venlig service. De svarer utrolig hurtigt på henvendelser, nogle gange blot 3 minutter efter afsendt mail har jeg fået svar.
Produkterne er i absolut topklasse, og efter at have konaktet mere end 10 andre forhandlere, må jeg konkludere at priserne er de skarpeste sammenlignet med markedet. Hvis du leder efter fantastiske smykker og en tryg købsoplevelse, så er det her stedet.

29. tammikuuta 2026

Positiv oplevelse

Positiv oplevelse

Havde et spørgsmål ang. nogle smykker, som jeg sendte på mail
Super hurtig respons med god info

Bestilte et smykke torsdag aften og kunne allerede hente det i den lokale pakkeshop lørdag formiddag

Alt i alt et gnidningsfrit køb

4. joulukuuta 2025

Helt uovertruffen service

Helt uovertruffen service. De forstår, at service er måden at få tilbagevendende kunder på, noget mange onlinebutikker mangler. Jeg har handlet hos dem flere gange, og altid fået helt fantastisk service.
Samtidig har de virkeligt flotte smykker, til rigtigt fair priser.
De er min foretrukne smykkeforretning.

2. syyskuuta 2025

Jeg fik et armbånd i gave

Jeg fik et armbånd i gave, som desværre var lidt for lille. Jeg kontaktede dem, og forklarede situationen, og inden for samme uge fik jeg returneret det første armbånd og afventer det nye armbånd. Deres support og service er super god, hurtigt svar og imødekommende. De har så mange smukke smykker, og jeg kommer helt sikkert til at være en vedvarende kunde :)

22. elokuuta 2025

De hjalp mig

De hjalp mig, og gav mig en ny ørering lås gratis da jeg tabte min ned i afløbet.

Fantastik Service, og Produkter⭐️

Ville klart anbefales✅

13. kesäkuuta 2025

Fantastiske produkter

Fantastiske produkter, endnu bedre kundeservice og gode priser :).

Det var en fantastisk oplevelse af handle hos jer og endnu bedre da jeg modtog min pakke. Pakken var flot pakket ind og passet godt på.

7. kesäkuuta 2025

Kæmpe anbefaling herfra.

Kæmpe anbefaling herfra.
Super god kundeservice de svarer meget hurtigt og vil så gerne hjælpe😃
Har modtaget mine øreringe, og de lever til fulde op til beskrivelse og billede, de er så smukke.
Skal klart handle flere smukke smykker.

28. helmikuuta 2025

WAUW!!

WAUW!!! Har købt øreringe til min niece, hun skal ha dem til jul og jeg kan slet ikke vente til hun pakker dem op, virkelig smukke og god glans, det næste bliver en halskæde til min mor og en ring til mig selv

2. elokuuta 2024