Fantastiks hjemmeside! Har bestilt op til flere gange hos Chekos nu, og alle gangene har været super vellykkede. Deres levering er super hurtig og deres produkter er de bedste - kan varmt anbefal... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
25 ud af 5 stjerner Elsker dette firma og deres hjælpsomhed. Har flere gange handlet da det hed BD-store( de er nu lagt sammen) Jeg elsker deres personlige engagement overfor hver enkelt kunde❤️❤️❤️... Näytä lisää
Fantastisk kundeservice der altid svarer og er behjælpelige ⭐ jeg har bl.a. bestilt Luxury Magnetic Gellak og det er en mega fed oplevelse, virker akkurat som på billeder/videoer, det ser så fedt ud �... Näytä lisää
TILFREDS handler ofte ved chekos, køber en del negle gele og har aldrig været skuffet. Deres kundeservice fejler heller ikke noget. Købte feks engang et produkt der var noget galt med og der var ingen... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Vi har et stort udvalg i alt til flotte negle. Lækre produkter til fantastiske priser!
Yhteystiedot
Fredericiavej 81, 7100, Vejle, Tanska
- kundeservice@chekos.dk
- www.chekos.dk
God og hurtig kundeservice :-)
Rigtig fin og tålmodig service gernerelt.
Musti er god til imødekomme ønsker og se muligheder.
Jeg købte deres produkt stop negle…
Jeg købte deres produkt stop negle badning. Og nu har jeg snart ikke bidt negle i 14 dage.🥳 Mega optur efter mange mislykkedes forsøg

God for nybegyndere
Jeg ville starte med at lave akrylnegle og fandt så chekos. Deres hjemmeside er så fin, og de har nogle meget hjælpsomme beskrivelser på deres hjemmeside. For eksempel hvilken pensel eller akrylvæske jeg skulle købe, hvis jeg var nybegynder. Det gjorde det så meget nemmere at finde ud af hvad jeg skulle købe:)

Kæmpe udvalg
Kæmpe udvalg, gode priser og hurtig levering, så kan det ikke blive bedre.

Vastaus yritykseltä Chekos.dk
God service. Det var min første bestilling, men ikke den sidste 😊
Fik oven i købet en lille gave.

Vastaus yritykseltä Chekos.dk
Altid hurtig levering og elsker
Altid hurtig levering og elsker, at man altid får en lille gratis ting. God kundeservice og generelt altid gode produkter 🥰

Vastaus yritykseltä Chekos.dk
Bedre service findes ikk…
Bedre service findes ikk…
Chekos.dk havde glemt at pakke alt på min ordre og jeg skrev en mail til Chekos da man ikke kan ringe og promte blev den besvaret og de manglende varer kom efterfølgende dag og med en Xtra lille gave som undskyldning for at have glemt noget på min ordre….
Jeg har handlet hos Chekos.dk i mange år og er ALDRIG blevet skuffet..,
Tak for jer 🥰
Chekos
Har i dag modtaget min pakke fra chekos, det er første gang jeg bestiller derfra, men vil helt sikkert ikke blive sidste. Jeg modtog nogle lækre produkter til at lave akrylnegle, det var flot og sikkert indpakket, meget hurtig levering, samt var der en ekstra lille gave med deri som var i min yndlings farve og som jeg allerede ved jeg kommer til at bruge! så tusinde tak for god service
Jeg modtog desværre en forkert varer
Jeg modtog desværre en forkert varer. Men efter at have skrevet en mail modtog jeg den rigtige varer.
Jeg handler gerne igen hos chekos og opfordre gerne andre til det samme 😁
Super hurtig og god
Super hurtig og god
Rigtig fine priser og god service. Fik en lille ekstra ting med ved bestilling, som jeg blev super glad for.
Gode tilbud og produkter
Gode tilbud og produkter. Fik endda en lille gave med. 5 ud af 5 👌🏼
Super god oplevelse og fik en lille…
Super god oplevelse og fik en lille ekstra ting med som overraskelse 😍
Fint sted at handle og fik min vare…
Fint sted at handle og fik min vare super hurtigt 👍Ikke sidste gang jeg handler her 😊
De svare ikke
Min først ordre hos Chekos var god! Fik min pakke 4 dage efter det var bestilt. Nu har jeg bestilt igen men min pakke kommer ikke. Jeg får ingen mail om at den er afsendt. Og på deres tlf. og på mail er de holdt op med at svare. Det er virkelig dårlig kundeservice!
God oplevelse, glad kunde
Jeg er rigtig godt tilfreds med den oplevelse, jeg havde med at købe mine negleting fra Chekos. Min pakke kom inde for 3 dage og der var ingen fejl i min ordre. Det bliver helt klart et firma, jeg handler fra igen.
Bestilte en negleforstærker
Bestilte en negleforstærker, modtog den dagen efter. Virker som et godt produkt
Har ikke fået en ordrebekræftelse
Har ikke fået en ordrebekræftelse, og har prøvet at ringe og skrive på mail. Uden svar, og det lidt trist når min ordre er på 4-500 kr.
Super fin service
Super fin service, og rigtig gode produkter.
Der handler jeg igen.
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.