Läs vad som står om WOW HD på Wickipedia Élan Media Partners (äger WOWHD) The company owns and operates online consumer retail sites such as ezydvd.com, ezyflix.com, chaos.com, play4me.com and wow... Näytä lisää

1. Urimelig lang leverings tid (over 1 måned - lovet maks 10 dage.) 2. Beløb hævet omgående fra min konto (dagen efter bestilling). 3. Told opkræves med samme beløb som den lovede pris. (Dette... Näytä lisää

Har købt rigtigt mange Cd'er til meget rimelige priser, f.eks. Bob Dylan til kr.30,00 kvit og frit leveret, havde dog en del vrøvl med levering af Beatles box-set, og et par digitaliserede Stones alb... Näytä lisää

Jeg har handlet hos CD-WOW gennem flere år og har god erfaring med virksomheden. Priserne er meget fornuftige set i forhold til danske butikker (fx har jeg givet 59 kr. for den nye Kashmir). Leveringe... Näytä lisää

1. Pelipalveluntarjoaja
  2. Kirjakauppa
  3. Musiikkiliike

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Buy cheap CDs, discount DVDs, Blu-ray, bargain Games for Xbox, PS3, Wii & PC, Books, Beauty products. New Releases and bestsellers at the best prices!

1,8

Välttävä

TrustScore 2/5 tähteä

Pakken bliver sendt fra Hongkong

Bestilt en bluray film og regnede med den blev sendt fra England, siden de er registreret der. Der stod intet sted at varen blev sendt fra Asien eller at told kom oveni. Til dem der ikke er inde i toldreglerne, så er importgebyret på 160 kr. og momsen kommer oveni.

8. tammikuuta 2011

Udemærket og billigt!

Billige priser især på cd køb! Desuden er fragten gratis, så der er mange penge at spare! Dog kan man risikere at vente meget længe på sine varer og det trækker ned i den samlede bedømmelse.

8. tammikuuta 2011

Firmaet overholder ikke lovgivning mht returret og de har lang leveringstid

Firmaet har dansk hjemmeside, men overholder ikke dansk lovgivning. Lovgivning der gælder ved internet handel bliver ikke overholdt.
De gør ikke tydelig opmærksom på at lagervarer kan være 6-8 dage undervejs.
De skriver i afsendelsemail at man kan sende varer retur, man skal blot henvende sig til dem, men I virkeligheden vil de kun tage varer retur, hvis varen er defekt.

24. joulukuuta 2010

Lidt som russisk roulette

Ja nogle gange går det godt, og andre gange knap så godt. Det er både mht det juridiske omkring købelov og leveringstid. Det er bare ikke godt nok !

16. joulukuuta 2010

DO NOT USE

I ordered a cd weeks ago and im still waiting.
i keep getting told by their naf Customer Service to wait a few more days.
And they test the postal system regularly- Not sure what that has to do with anything the whole world tests the postal system regularly .
i had to get my CD from Amazon in the end. DO NOT USE !

7. joulukuuta 2010

Nye plader m.m. til lave priser

Hvis man gerne vil have det sidste nye (udenlandske) musik, så er dette et godt sted at handle. Jeg har selv købt utrolig mange udgaver af "Now that's what I call music!" hos dem. En sådan 2 CD koster typisk kr. 250 i Danmark, men hos CDWOW koster den ca. det halve.

Leveringstiden på ca. 7-10 dage synes jeg er helt ok. Indtil videre er alt modtaget som forventet.

En enkelt gang var der en ridset disk, men efter en enkelt mail til deres kundesupport blev den ombyttet helt uden omkostninger for mig. De udgifter jeg havde ifm. forsendelsen fik jeg i stedet som tilgodebevis (voucher), som jeg så kunne bruge ifm. min næste ordre!

Seneste indkøb var den nyeste soloplade med Slash i en special edition med 17 numre. Det billigste jeg har set den til i Danmark er kr. 180, mens jeg hos CDWOW kun gav kr. 80,- (inkl. forsendelse!).

7. joulukuuta 2010

Dette er ikke CD WOW

Denne side tilhører ikke CD WOW. Siden får masser af hits fordi folk skriver forkert når de ønsker at besøge cdwow.com.

1. joulukuuta 2010

Ok, men urimeligt lange leveringstider

Billige priser, stort udvalg ... men, men til tider urimeligt lange leveringstider. Det sidste skyldes hovedsageligt, at man kan komme ud for at en varer er restordre, og man først finder ud af, efter man har bestilt.

Der ud over har cdwow.com en uigennemskuelig forsendelsesforsikring til 5 kr, som man ikke kan finde ud af hvad dækker ud over hvad der i forvejen er dækket af købeloven.

29. marraskuuta 2010

Godt og hurtigt levering

Gode og mange (sådan da) billige vare, hurtig levereing, når man tænker på det bliver sendt fra England, sidste vare de sende bestilt en weekend kom tirsdagen efter og det bedste ingen fragt priser.

26. marraskuuta 2010

Recommend shopping here

I have bought DVDs and CDs from CD WOW! a number of times and they always arrive within the promised period. Any delays are quickly addressed by customer support with reasonable explanations. All-around good experience.

12. marraskuuta 2010

Total utroværdigt firma

Jeg har bestilt et spil, og er blevet opkrævet told på kr. 196,00. Dette er IKKE oplyst på hjemmesiden, og man kan heller ikke se hvor firmaet har adresse henne, for på forkant at vide at det bliver sendt derfra. Hvis jeg havde vidst at spillet ville blive sendt derfra, ville jeg ALDRIG have bestilt gennem dette firma. Pas derfor meget på med at køb gennem dette firma. Jeg har oplyst firmaet om den danske lovgivning, men det er de fuldstændige ligeglad med. TOTAL UTROVÆRDIGT FIRMA.........

3. marraskuuta 2010

Fantastisk - trods lang leveringstid

Jeg har nu benyttet mig af cdwow.com til køb af omkring 30 cder, film og spil.
Ikke en eneste gang har der været nogle problemer, tingene kommer som lovet (gerne et par dage senere), og tingene er forsendelsesforsikret for 5 kr(!) og derudover er fragten gratis. Udover alt dette er det, så vidt jeg er orienteret det billigste sted at købe helt ny musik, spil og film.

- ydermere giver de dig med jævne mellemrum et gavekort til en værdi af en ny film f.eks.

Kan KUN anbefale dette til andre.

Mvh Benjamin

25. elokuuta 2010

10/10

Syntes at cdwow gøre det godt.! Billige priser, ypperste lovet levering og ikke mindst så får du alle dine varer.
- Har handlet der 5 gange nu, og alle gangene har jeg fået mine produkter efter 3-5 dage!Aldrig er mine produkter havnet hos tolden!
10/10

25. elokuuta 2010

Ingen problemer, men svært at finde information på hjemmesiden

Jeg fandt en CD som jeg ikke kunne finde andre steder end hos cdwow, bestilte en søndag og fik leveret 8 dage efter - tirsdag - alt i alt ok!
Den blev sendt fra Tyskland.

Men det er umuligt at finde information om hvor selskabet hører til! Det er endnu mere umuligt at finde information om hvor varen sendes fra! (Eks. pga. told/moms)

Overvejer nu at bestille tre CDer mere, men disse komme over bagatelgrænsen og jeg risikerer derfor at skulle betale mange penge til postDK for at hjemtage varen! Da de skiver jeg overvejer at bestille er fra et band fra USA er jeg bange for det ikke er på lager i EU...

27. heinäkuuta 2010

Det perfekte sted at købe CD'er og DVD'er

Du får altid en superlav pris - og ingen overraskelser vedr. forsendelse. Den er nemlig altid gratis. Levering sker altid som meddelt. Men der kan være stor forskel på leveringstiden - alt efter, om det er en lagervare eller ej. Men det får man at vide allerede inden man bestiller.
Også muligt at forudbestille endnu ikke udkomne CD'er, således at de afsendes på udgivelsesdagen.
Desuden gode muligheder for diverse rabatter.

26. heinäkuuta 2010

Hvor bliver varen af?

Bestilte et PS2 spil for et stykke tid siden. Ventede over halvanden måned, og varen kom ikke. Skrev en mail til dem om at varen aldrig kom, og de svarede at de ville sende en ny... Der gik næsten en måned før den ankom... Dårlig oplevelse.

16. heinäkuuta 2010

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili