al het tweede apparaat van delonghi die in een tijdspanne van 1 jaar de geest laat, waardeloze apparaten.
Yritys on vastannut
Yritys on vastannut
Tot op heden mijn- vooruit betaalde-bestelling nog niet ontvangen Hoogstwaarschijnlijn met dank aan aktievoerende Post NL Dat neemt niet weg dat bij mij het zo gepropageerde webshopping een ander... Näytä lisää
Eerlijk gezegd, voor mij een geheel nieuwe naam die ik via een product-search tegenkwam. Aldaar een bestelling geplaatst. Zowel qua communicatie via email als verzending prima geregeld. Wat mij betre... Näytä lisää
Verkoop van ontkalking, reiniging en waterfilters
Steenhouwersstraat 2, 8601WD, Sneek, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
We hadden per ongeluk het verkeerde artikel besteld en CCLL heeft dat perfect en vriendelijk en snel opgelost.
Kortom prima service!
Scherp geprijsde producten en snelle verzending. Een aanrader.
Ik bestel altijd mijn onderhoud-spullen voor mijn Mellita koffie -apparaat bij CCLL en heb nog nooit problemen ondervonden. De spullen zijn altijd vlot in huis en toen er een keer wat mis ging in de bezorging werd het zonder problemen meteen recht gezet, met een extra attentie erbij. Zeer prettige service!
Bestelling binnen twee dagen in huis, zeer tevreden.
Makkelijker kan niet.Goed, Snel ,goedkoop.
na bestelling en de aangegeven levertijd werd er netjes een mail verzonden dat het pakket was opgestuurd. De volgende dag was het ook binnen.
Top
Ik heb via internet iets besteld, vooraf betaald en op tijd ontvangen.
Moet normaal zijn zou ik zeggen.
Betrouwbare verkoper, levert correct en snel zoals afgesproken.
Prima service, goede informatie over levering van het product.
hele goede service,s niks mist mee tot de volgende keer
u vraagt me om een beoordeling, maar ik heb de bestelling van vorige week nog steeds niet ontvangen

Vastaus yritykseltä ccll.nl
Pakje was netjes afgeleverd binnen beloofde tijd
dit is de eerste keer dat wij van uw service gebruik maken en hij is al heel vertrouwd. bedankt
het is heel duidelijk en gemakkelijk om een bestelling te plaatsen. De levering netjes en snel.
Makkelijk te bestellen en te betalen, snel en goed afgeleverd, kortom goed geregeld!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.