Jag vill lämna denna feedback anonymt…
Jag vill lämna denna feedback anonymt eftersom mitt syfte inte är att hänga ut eller skada någon enskild lärares karriär. Däremot tycker jag att det är viktigt att uppmärksamma det jag upplevde, så att andra elever inte behöver hamna i samma situation.
Under mina körlektioner upplevde jag tyvärr ett väldigt bristande engagemang från läraren. Under lektionen användes mobiltelefonen och läraren pratade i telefon, vilket jag upplevde som både oprofessionellt och störande. Jag fick väldigt lite feedback under körningen och upplevde inte att jag fick den hjälp och vägledning jag behövde. När jag hade frågor fick jag inte heller de svar jag förväntade mig.
Vid ett tillfälle avslutades lektionen dessutom ungefär 5-10 minuter tidigare än den bokade tiden. För mig som elev känns det särskilt tråkigt eftersom körlektioner kostar mycket pengar, och när man har en begränsad ekonomi är varje minut av utbildningen viktig.
Jag vill inte ange lärarens namn eftersom min avsikt inte är att förstöra någons karriär. Jag vill bara att trafikskolan tar detta på allvar och ser till att elever får den tid, uppmärksamhet, feedback och professionella hjälp som de faktiskt betalar för.
Jag hoppas att Caroli Trafikskola tar till sig denna feedback och arbetar för att ingen annan elev ska behöva känna sig lika besviken eller få känslan av att pengarna inte används på ett rättvist sätt.