Cantinos Værløse er simpelthen tip top. Maden smager sindssygt godt, personalet er mega godt og servicen er 10/10 kæmpe anbefaling.

Super lækkert !! Menuen var Bruschetta som var med hjemmehakket frisk tomat på lille lækkert brød - helt perfekt. Dernæst oksemørbrad, bearnaise og grøntsager igen kunne man smage at det var hjemmela... Näytä lisää

4,1

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

4,1

Kaikki arvostelut

4 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Posegebyr ALTID fast og dårlig kvalitet.

Bestilte èn FAM-pizza og måtte betale 4kr for pose, til trods for at jeg ingen fik, OG KUNNE ikke fravælge denne i bestillingen. Forespurgte personalet men blev henvist til hjemmesiden for bestilling. Deres pose-gebyr er FAST og kan IKKE fravælges, desuagtet om bestillingen Norm ell. Fam. Har dog ikke testet for andre varer, hvorvidt posegebyret er FAST og ikke kan fravælges. Udover det, så er kvaliteten også dalet, RIGTIG MEGET ENDDA. Ved bestilling af extra toppings, husk at spørge personalet om de nu HAR husket det, de har nemlig glemt dette i 2/3 af mine bestillinger.

14. lokakuuta 2022

Virkeligt klamt sted!

Fik et pitabrød kebab hvor manden der lavede pitabrødet ikke brugte handsker, havde åbent sår bag et plaster der hang løs som kom i kontakt med maden, og tørrede sved af fra panden med samme hånd som han holdte pitabrødet i hånden.

Shawarmatime Holte i rundkørslen er langt bedre!!

29. elokuuta 2022

Mere take away end restaurant

Mere take away end restaurant, dertil var der for koldt.
Kedelige, tørre pommes frites til den grillede bøf og for lidt bearnaise.
Pizza uden krydderier og derfor lidt neutral.
Meget vin i glassene og vand til.
Sød bwtjening

10. huhtikuuta 2022

De bestilte pizzaer kom aldrig

Bestilte 3 pizzaer med levering, som aldrig kom frem. De sagde der ville gå op til 45 minutter - men efter 1,5 time og meget sultne børn måtte vi opgive og bestille fra et andet pizzaria. Vi prøvede desuden først at ringe og rykke - men den gik direkte på telefonsvarer. Virkelig dårlig oplevelse!

13. marraskuuta 2021

Bestil ikke fra Cantinos pizzabar

Hvis jeg kunne give negative stjerner, hvade jeg gjort det.
Maden var koldt da vi modtog den. Vi tog temperaturen på pizzaen den var 28 grader.
Vi ringede til just-eat for at klage, som kontaktede restauranten, der nægtede at høre vores klage. De kunne lige så godt sige at vi løj.
Hvilken måde er det at behandle sine kunder på.
Det bliver sidste gang vi handler der.

7. marraskuuta 2021

Vores oplevelse hos cantinos i Nærum.

Vores oplevelse hos cantinos i Nærum.
Først og fremmest mega dårlig betjening. Jeg havde bestilt en kartoffel pizza og en parma pizza. Da jeg kommer hjem ser jeg at på min kartoffel pizza mangler der kartoffel. Og for at toppe den mangler der også parma på min parma pizza.
Alt i alt en dårlig oplevelse.

13. syyskuuta 2020

Super lækkert !!

Super lækkert !!
Menuen var Bruschetta som var med hjemmehakket frisk tomat på lille lækkert brød - helt perfekt. Dernæst oksemørbrad, bearnaise og grøntsager igen kunne man smage at det var hjemmelavet sauce og både kød og grøntsager var stegt/kogt perfekt og smagte super. Afslutningsvis en hjemmelavet let og lækker Tiramisu dessert + kaffe. Det var alt i top! og serveringen blev forestået af søde Jayab som var helt tilpas nær og fjern i sin betjening af os. Dejligt gastronomisk oplevelse.

1. elokuuta 2019

Enestående kundebetjening.

Jeg bestilte 2 pizzaer i går, desværre blev den ene pizza misforstået - nr. 152 blev til 162 - 162 indeholdt en ingrediens, som jeg ikke var glad for - jeg ringede derfor til Cantinos-Kokkedal og informerede dem om fejlen. Beskeden tilbage var, at de naturligvis rettede fejlen og leverede - selv om den ene pizza var som bestilt - 2 nye pizzaer, da den anden jo ville blive kold og kedelig. Det er bare super betjening :-)

30. joulukuuta 2018

Dårlig betjening når der er travlt

Efter en hård dag skulle vi forkæles med pizza og burger foran tv'et, men desværre fik vi en oplevelse som betyder at vi ikke kommer i Cantinos igen.
Efter mere end 40 min. fik vi en pizza der var kold og en burger uden det lovet ( og betalte). Da jeg bemærkede det fik at vide at jeg bare kunne tage maden eller forsvinde uden. Da jeg ikke gad at diskutere det, tog jeg maden alligevel.
Pizzaen var både kold og ikke helt bagt. Burgerens var nogenlunde varm men sjusket samlet, men uden chili desværre.

6. syyskuuta 2014

DÅRLIGT!!?

Alle forventninger er selvfølgelig forskellige. Vi bestilte 3 ting, hvoraf de to blev leveret forkert - NÆSTEN 2 timer efter bestillingstidspunktet! Under AL kritik!!! Aldrig mere og udsæt ikke dig selv for det!!!

21. huhtikuuta 2014

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili