Lynhurtig svar til mit spørgsmål Jeg stå lidt i tvivl om min bidrag til efterløn så skrev jeg til CA via deres webportal. Jeg fik svar i mindre end et døgn or deres konsulent Marianne Petersen var... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Meget fin a-kasse de sidste mange år, uden egentligt at have haft brug for dem. Måske skal der holdes lidt igen ved opkald omkring udmeldelse. Man kan ikke bede om feedback og så tage feedback som et... Näytä lisää
Yritys on vastannut
I recently worked with Troels during my recruitment process and I am genuinely grateful for his support. I am happy to say that I received an offer for my dream position, and Troels had a big im... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Der er nogle rigtig gode mennesker i CA A-kasse. Jeg har udelukkende mødt varme, omsorg og et nytænkende blik, når jeg har været til karrierevejledning indimellem, i de mange år, jeg har været medlem af akassen, og også fra de administrative medarbejdere, jeg har haft kontakt med. Særligt Tove og Marianne fra den mere administrative del af CA er gået langt for at hjælpe mig.
Jeg kan varmt anbefale CA til alle, der ønsker en akasse, der er meget omfavnende og hvor man føler sig meget velkommen og mødt, hvor man er. Og hvor man får andres mere kreative øjne på, hvad man kan gøre karrieremæssigt.
Grunden til den manglende sidste stjerne er, at der er mangel på skriftlig vejledning og information, når man er deltidsforsikret hos dem, ift hvad der gælder af krav/timetal osv., og at det er bøvlet at udfylde dagpengekortet, når man skal søge om supplerende dagpenge. Og så er der ikke en fagforening eller tilsvarende hjælp til rådighed - dvs. socialrådgivere m.fl. Der er kun den juridiske hjælp i form at tilkøb af advokathjælp.

Vastaus yritykseltä CA A-kasse & Karriereudvikling
Jeg har haft fornøjelsen af at få hjælp af Lars Widing fra CA flere gange - og hver gang har han været tålmodig, skarp og virkelig god til at forklare tingene, så man rent faktisk forstår dem.
Det kan ellers hurtigt blive tungt og uoverskueligt, når det handler om dagpenge, regler og timer, men han formår at skabe ro og overblik. Jeg har følt mig taget seriøst og mødt i øjenhøjde hele vejen igennem.
Hvis alle havde en Lars i deres a-kasse, ville det være en helt anden oplevelse at navigere i systemet.
Kæmpe anbefaling herfra.

Vastaus yritykseltä CA A-kasse & Karriereudvikling
Meget fin a-kasse de sidste mange år, uden egentligt at have haft brug for dem.
Måske skal der holdes lidt igen ved opkald omkring udmeldelse. Man kan ikke bede om feedback og så tage feedback som et angreb så hellere lade være med at ringe. Det jeg skifter for er bedre kunde fordele.

Vastaus yritykseltä CA A-kasse & Karriereudvikling
I have been a member of CA-Kasse since 2013 and highly benefited of their services. I like that the consultants are super professional, human-centered and responsive (which is a huuuge difference with what I have experienced at Job Centers). I really don't care that I might pay extra compared to other a-kasse offerings because I had a great experience so far, therefore it worth it.

Vastaus yritykseltä CA A-kasse & Karriereudvikling
Jeg fik relevant og brugbar rådgivning i forhold til både titel, lønniveau og jobsamtaler, som gav mig et klart overblik og større tryghed i min situation.

Vastaus yritykseltä CA A-kasse & Karriereudvikling
Jeg fik rigtig god karrievejledning af Lars ifbm. min arbejdsløshed. Jeg har hørt fra andre i andre a-kasser, at samtaler med karrievejledere ikke har hjulpet meget, så jeg havde egentlig ret lave forventninger til denne samtale. Men jeg må sige, at Lars kom med både konkrete og generelle løsningsforslag til min situation.

Vastaus yritykseltä CA A-kasse & Karriereudvikling
Grundig hjælp og god service

Vastaus yritykseltä CA A-kasse & Karriereudvikling
Jeg havde en rigtig god oplevelse med min A-kasse da jeg blev ledig. Jeg modtog god instruktion og information, som gjorde det let at komme igang med min videre færd. Havde et produktivt møde, hvor der var tips til forbedring af både CV og ansøgninger. Alt i alt en god oplevelse at kigge tilbage på, nu hvor det næste job venter.

Vastaus yritykseltä CA A-kasse & Karriereudvikling
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med CA - især deres advokathjælp, der var en kæmpe støtte, da jeg pludselig stod i en træls situation på mit tidligere arbejde. Deres advokat, Pia, var GULD værd i hele processen og jeg følte mig grebet mange gange.

Vastaus yritykseltä CA A-kasse & Karriereudvikling
I highly recommend CA! They are consistently professional and helpful. I recently worked with Gitte on my CV, and the experience was seamless. She addressed my concerns with clarity and helped me understand exactly how to improve my profile. It’s reassuring to have such excellent support available

Vastaus yritykseltä CA A-kasse & Karriereudvikling
En ganske stor fornøjelse af tale med Marianne i dag. Marianne skaber en god ramme, er tillidsskabende, rar og får effektivt flyttet på ting. Tak for det!

Vastaus yritykseltä CA A-kasse & Karriereudvikling
Jeg fik en bedre indsigt i mine karrieremuligheder både på kort og lang sigt

Vastaus yritykseltä CA A-kasse & Karriereudvikling
Professionel, engageret og meget pragmatisk samarbejde med CA-Akasse. Kan klart anbefales.

Vastaus yritykseltä CA A-kasse & Karriereudvikling
I would recommend for everyone!
They were super helpful throughout my job search process, whether it was perfecting my CV, giving me the tools for succeeding at interviews, or sending me local networking events. Being an international, it was a huge relief and help that they offer all their expertise in English.

Vastaus yritykseltä CA A-kasse & Karriereudvikling
Igennem CA brugte jeg muligheden for Advokathjælp. Jeg kan kun anbefale det. Katrine, der hjalp mig, var knivskarp, hun forstod situationen med det samme og var meget dygtigt til at forklare hvad mine juridiske muligheder var samt råde og vejlede mig igennem hele forløbet.

Vastaus yritykseltä CA A-kasse & Karriereudvikling
Mit liv har taget en drejning, fordi jeg er blevet ledig. Det er derfor utrolig vigtigt for mig at jeg nemt kan kontakte min A-kasse CA for at stille de mange spørgsmål, jeg gerne vil have afklaret for at gøre alt rigtigt, - og for at komme godt i gang med den effektive jobsøgning. Jeg har talt med flere personer via medlemsservice og forsikringen. Tak for hjælpen.
Det første møde med karriererådgiver Mikael Ravnkilde Møller var både motiverende og optimistisk. Tak for det og jeg ser frem til flere møder.

Vastaus yritykseltä CA A-kasse & Karriereudvikling
I had a career advice session with Mikael Ravnkilde Møller at CA A-kasse, and it was a good experience. He was professional and very human in his approach during what can be a difficult process of finding a new opportunity. His advice was clear, thoughtful, and tailored to my situation.

Vastaus yritykseltä CA A-kasse & Karriereudvikling
Oplevelsen var god. Jeg fik hurtigt svar/hjælp.

Vastaus yritykseltä CA A-kasse & Karriereudvikling
Jeg har været medlem af CA hele mit arbejdsliv – også som studerende – i mere end 40 år. Gennem alle årene har jeg, også i perioder med kriser i både verden og Danmark, altid oplevet en helt fantastisk service, støtte og rådgivning, når jeg har haft allermest brug for det.
Senest har jeg fået en helt unik støtte i overgangen til mit seniorliv.
I CA kan man altid hurtigt og nemt få meget professionel – og ikke mindst personlig – service, sparring og opbakning til at komme videre i livet og arbejdslivet.
Jeg vil derfor give CA min allerbedste og varmeste anbefaling.

Vastaus yritykseltä CA A-kasse & Karriereudvikling
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.