Bygholm Dyrehospital Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,7

Er i shock og sorg. Fik min kat undersøgt da han var begyndt at slingre, de ringede og sagde at han var i livsfare pga blodmangel og at de enten kunne aflive eller gå ALL INN på væske og medicinbehand... Näytä lisää

Et sted hvor dyrene er i højsæde. Mine 3 hunde gennem tiden er alle enten blevet eller bliver behandlet med respekt og største x'pertice...❤ Hvad enten det har været normalt dyrlæge tjek, noget... Näytä lisää

Jeg er altid tryg ved at komme hos Bygholm dyrehospital. De tager sig tiden til at lytte, og mest vigtigt, de tager sig tiden til at min hund, Smilla, er faldet til ro inden en undersøgelse startes. D... Näytä lisää

Min cavalier King Charles spaniel har lige fået fjernet livmoderen p.g.a. betændelse,Vi kom med hende en formiddag hvor vi ikke vidste hvad hun fejlede.Jeg er en meget pylret hundeejer så jeg var mege... Näytä lisää

1. Eläinsairaala

Hos Bygholm Dyrehospital hjælper vi dit kæledyr. Vi har fokus på nærvær og tryghed. Med indlevelse og faglig ekspertise møder vi dig og dit kæledyr med et smil.

Keskitasoinen

Kaikki arvostelut

7 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Inkompetente

Jeg vil ALDRIG anbefale bygholm dyrehospital til nogen. Jeg har aldrig selv benyttet mig af dem, men under uheldige omstændigheder kom min gamle kat i hænderne på dem d. 10. juli 2015. Det blev hans død. Han var en ældre og tynd kat, men ellers sund og rask. Han var neutraliseret og øremærket, og blev indleveret hos dem om eftermiddagen d. 10 juli. Først påstod de, at de ikke kunne aflæse hans øremærkning. Da jeg efterfølgende læste den "rapport", der var blevet lavet på min kat da han kom ind, kunne jeg se at de HAVDE noteret hans øremærke. Så altså en direkte løgn. De tilstod så også at have aflæst øremærkning og fundet frem til mig i katteregistret. Alligevel undlod de at kontakte mig, men valgte i stedet at aflive katten blot en times tid efter at den kom ind. Jeg er chokeret over at de handler på den måde. Jeg har haft flere samtaler og møder med dyrehospitalet efter denne ulykkelige hændelse. Manglende kompetencer, evnen til at kommunikere med mennesker, og empati er bestemt IKKE kendetegnende for dem. De er kolde og følelsesløse, og de arbejder ikke for dyrene. Af dyrlægen fik jeg at vide, at det var jo en sen fredag eftermiddag, de havde travlt, og min kat var gammel og tynd... Mit indtryk er helt klart at nogle havde travlt med at komme hjem på weekend, og derfor blev der ikke ofret megen tid og kræfter på min kat. Det var nemmere at slå den ihjel end at bruge tid på at kontakte mig.

25. syyskuuta 2015

kan kun anbefales

Jeg kan kun anbefale bygholm dyrehospital.
De er Super dygtige og søde.
Altid god betjening og vejledning.
Har brugt bygholm dyrehospital i 8 år.
Og har intet negativt at sige om stedet og personalet

26. marraskuuta 2014