MIn kloak stoppede pludselig til og jeg havde vand ud over hele gulvet i badeværelset. Blev mødt imødekommende ved henvendelse og modtog hurtigt hjælp (kom inden for en time). To dygtige og effektiv... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Vi havde Kevin ude at lave TV-inspektion af vores kloakker. Utroligt behagelig mand, dygtig til sit arbejde og til en rimelig pris - vi indhentede flere tilbud. Lavede en grundig inspektion af alle vo... Näytä lisää
Jeg skrev til Stenholt Byg & Kloak en søndag, og fik svar med det samme. Dagen efter stod Kevin og hans medarbejder hos mig, og lavede en TV-inspektion af min kloak. Super kompetente, dygtige, tillids... Näytä lisää
Med kort varsel blev arbejdet udført hurtigt, professionelt og fuld tilfredsstillende Dog kunne man godt have oplyst prisen inden, så man ikke bliver overrasket over den forholdsvise høje pris
Yrityksen tiedot
- Ränninpuhdistuspalvelu
- Kylpyhuoneen remontointi
- Rakennusyhtiö
- Urakoitsija
- Maisemasuunnittelija
- Remonttifirma
Yrityksen kirjoittama
Fra vores faste base i Hillerød udfører vi bygge og kloakarbejde i hele Nordsjælland og Hovedstaden. Er din kloak tilstoppet kommer vi døgnet rundt og spuler kloakken ren. www.byg-kloak.dk hvis de har kloakproblemer så ring 25134040
Yhteystiedot
Odderdamsvej 1, 3400, Hillerød, Tanska
- stenholt@byg-kloak.dk
- www.byg-kloak.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Professionel service og overholder…
Professionel service og overholder altid aftaler.
Effektivt og kvalificeret arbejde med…
Effektivt og kvalificeret arbejde med at udskifte pumpen i pumpebrønden.
Pris overholdt. Behageligt samarbejde.
Kan i den grad anbefales.
Kom til tiden
Kom til tiden, var hyggelige og dygtige og arbejdede hårdt hele tiden.
Hurtig og professionel hjælp
God service og vejledning -informativt…
God service og vejledning -informativt og lærerigt. Fair pris. Nordjysk oplevelse på Sjælland og bedre kan det ikke være!
Grundig og professionel
Skulle have videofilmet kloak og monteret rottespærre, for råd og vejledning undervejs, blev udført hurtigt og til rimelig pris.
God service og meget professionelle
God service og meget professionelle - vi har brugt dem flere gange og er meget tilfredse :)
Kæmpe anbefaling
Kevin og hans team er faglig kompetente mennesker og samtidig et godt selskab! Varm anbefaling herfra :-)
5 + stjerner herfra.
5 + stjerner herfra.
Alenemor her stod med “l.o.r.t til halsen”, Kevin rykkede akut ud og fik løst problemet.
Samt gav mig gode instruktioner til hvordan jeg undgår problemet igen 😃
Top service, og hurtig udrykning.
Kan varmt anbefales 🙏
Fremragende rådgivning og udført…
Fremragende rådgivning og udført arbejde. Kan varmt anbefales
Hurtig og professionel hjælp
Afhjalp et akut problem inden for et par timer. Fandt fejl på kloakrør, og dokumenterede dette super fint.
God og pålidelig
God og pålidelig, gør hvad han lover, og er god til at svare, kan kun anbefale stenholdt byg og kloak på det kraftigste,
God og pålidelig kloak-service
Kevin kom forbi i sin veludstyrede servicevogn. Og ordnede et stoppet afløb pâ vores toilet pâ omkring en halv time. Han arbejder stille og roligt og har åbenlyst check på sin faglighed. Kevin leverede god service og levede fint op til forventninger om høj pålidelighed og fin service.
Hurtig respons på bestilling af…
Hurtig respons på bestilling af arbejde. Pålidelig udførelse.
Professionelt arbejde
Hurtig og god service
Kloakrenovering
Gammeldags kompetent og omhyggeligt arbejde, kombineret med moderne udstyr, og til en rimelig pris.
Så kan det ikke gøres mere tilfredsstillende.
kevin er super!
Trustpilot-kokemus