Toppers iedere keer opnieuw. Ik ben vaste klant bij Kyra en dit keer had ik voor t eerst wat problemen Niet door het bedrijf zelf maar door dhl. Maar ze (bykie) hebben de gehele periode bestelling g... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yritys on vastannut
Nog steeds mijn favoriete webshop! 😍 Leuke meiden, fantastische kleding en hebben ook nog hun eigen label! Bestel bijna wekelijks hier en ook de klantenservice is echt top, snelle reactie en als er i... Näytä lisää
Echtt zoo leukee collectie! Je wilt altijd alless hebben en kiee geeft onss zoveeel goeie advies enn geeft nog meer opties. Op vragen reageren snell!! Enn de klantenservice all helemaal perfect meesta... Näytä lisää
Al vele bestellingen geplaatst bij By-kie. Altijd tevreden zodra het pakketje binnenkomt. Kyra is altijd enthousiast in de live, vriendelijk en eerlijk tegenover klanten, laat kleding zien en gee... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Super goede service, erg toegankelijk qua contact. Goede kwaliteit! Helemaal happy 😀
Meerdere keren besteld en nooit teleurgesteld 😉. Altijd goede en persoonlijk advies in de live’s en wanneer je een vraag hebt bijna direct reactie. Top en zeker een aanrader!
Mijn favoriete webshop, lieve mensen en geweldige collecties. Altijd top service
Hele leuke meid, die graag andere meiden helpt door het verkopen van super leuke kleding! Adviseert eerlijk, goede service en snelle leverig!
Super mooie site àlles makkelijk te vinden, de sevice is echt een 10/10. Personeel/ Eigenaresse echt super vriendelijk en willen overal mee helpen en adviseren super goed🩷
Ik heb een tijdje geleden bij By Kie besteld. De verzending was erg snel en de kwaliteit van mijn topje en rokje is nog steeds heel erg goed! Daarnaast is Kyra vaak live op TikTok om mensen te helpen, dus gun het haar ook enorm!
Echt top! Hele leuke eigenaresse en leuke kleding. Snelle verzending.
Zeker een aanrader!
Super lieve meiden! Helpen je goed en hele goeie service, volgende dag gelijk in huis en altijd mega enthousiast!
Dit bedrijf verkoopt zo leuke kleding voor een betaalbare prijs. Altijd kleding voor ieder wat wils of je nu meer voor stoer of chique bent.
Goede service!
Snelle verzending als je voor 16:00 uur besteld is het de volgende werkdag al binnen :)
2 keer bij bykie besteld!! De kwaliteit was top. Kreeg in de live een maat advies en die was ook helemaal goed! 😊 een hele lieve meid en altijd leuk om in de live te kijken! Ik raad dit bedrijf zeker aan🩷
Super leuke kleding items besteld en ook nog is mega snel binnen gekregen super blij mee!!
Echt een super bedrijf. Heel klantvriendelijk willen altijd het beste voor de klant.
Goede kwaliteit van de kleding
By-kie helpt met alles! Als er iets niet goed zat of je een vraag hebt kan je mailen en reageren heel snel en helpen ze! Altijd goeie zaken doen met ze 😜
Altijd enorme leuke kleding en mijn kast hangt vol met by-kie kleding en is echt fantastisch!😍💕
Dit is niet mijn eerste review voor dit bedrijf. Maar in 1 woord gezegd: AMAZING!!! Mega leuke collecties en acties altijd. Hiernaast is het ook altijd betaalbaar! Kyra is mega toegankelijk via de live’s en zij reageren ook nog is altijd snel op vragen via insta DM. De bestellingen worden mega snel verzonden en netjes verpakt. Kortom, echt een aanrader!❤️
Hele fijne producten en leuke collecties, ze zijn regelmatig live op TikTok. Hier kun je terecht voor al je vragen en maatadvies. Super hulp! Ook krijg je snel antwoord op mail of vragen via Social media. En naast de goede service ook nog een top kwaliteit van de producten, heb inmiddels bijna een hele By-Kie kast
Kyra is een hele aardige meid! ze neemt echt de tijd voor haar klanten en helpt ze echt goed!Ik ben altijd heel tevreden over haar kleding! Zou zeker deze website aanraden!!
Echt een top ervaring hier. De items zijn van goede kwaliteit en als je vragen hebt over items krijg je altijd de beste feedback. Heel klantvriendelijk dus
Al een aantal keer besteld bij lieve kyra en haar team. Ze helpen erg goed en hun maat advies is kloppend. Snelle verzending en leuke reclame die er werkend is
Super leuke live’s en altijd een eerlijk advies. Heel blij met al mijn aankopen bij By-Kie!
Altijd snelle service. Leuke webshop!🩷