Boertien Vergouwen Overduin Arvostelua 185

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb via mijn werk de cursus: Zelfverzekerd en Assertief communiceren gevolgd. De cursus was goed verzorgd. De docent was kundig en nam de tijd voor ieder individu. De lesstof was duidelijk en er w... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Goed verzorgd, prettige trainer. Trainer had in ieder geval al een basiskennis van het bedrijf waar ze training aangaf waardoor je niet een halve ochtend moet uitleggen wat onze werkzaamheden inhoude... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De opzet van de training is fijn, duidelijk en goed te volgen. Het studiemateriaal is erg verzorgd en prettig als naslagwerk te gebruiken. Mijn groep bestond uit mensen met verschillende achtergronden... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

De omschreven doelstelling week wat af van de werkelijke opzet van de training. Het was onduidelijk in hoeverre de persoonlijke intake was gebruikt. Graag tijdens de training gericht doelstellinge... Näytä lisää

4,4

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Ervaren trainer met pakkende…

Ervaren trainer met pakkende ervaringsverhalen, leuke en leerzame opdrachten die theorie ondersteunen. Makkelijk toe te passen kennis. Ook inbreng eigen schrijfproducten mogelijk.

26. kesäkuuta 2025

Beste Rianne,

Bedankt voor je mooie woorden. Fijn om te horen dat je de training als leerzaam en direct toepasbaar hebt ervaren. Mooi dat je ook je eigen schrijfproducten kon inbrengen. Dat maakt het leren extra waardevol.

Met vriendelijke groet

Van sub-assertief naar assertief

De opbouw van de training was heel goed, met elkaar de gesprekken voeren en daar leer uit trekken werkt dan beter als puur van de theorie

25. kesäkuuta 2025

Beste Sebastiaan,

Dank voor je review. Mooi om te horen dat de opbouw van de training goed aansloot en dat het oefenen in de praktijk voor jou echt het verschil maakte. Fijn dat je stappen hebt gezet van sub assertief naar assertief, precies waar we deze training voor geven.

Trainer was geweldig

Trainer was geweldig, zeer ervaren en deskundig.

26. kesäkuuta 2025

Beste Berend,

Wat goed om te horen dat je de trainer als ervaren en deskundig hebt ervaren. We zijn blij dat je zo positief terugkijkt op je training bij Boertien Vergouwen Overduin. Hopelijk kun je de opgedane kennis goed toepassen in je werk!

Betreft cursus Timemanagement

Goede communicatie en fijn bijgestaan op het moment dat ik in overmacht te laat op de cursus aankwam.
De cursus werd serieus met een vleugje humor gebracht. Met wat ik geleerd heb kan ik verder ontwikkelen in de functie die vervul bij mijn werkgever.

24. kesäkuuta 2025

Beste Mirjam,

Wat fijn dat je jouw positieve ervaring met ons deelt! We zijn blij om te horen dat je je zo goed geholpen voelde en dat het een leuke en leerzame cursus Timemanagement was. We hopen je nog eens terug te zien bij een toekomstige cursus!

Saanut 4/5 tähteä

training die iets los maakt.

prima training die je weer even op de juiste plek neerzet en je inzichten geeft in hoe het ook anders kan.

19. kesäkuuta 2025

Beste Menno,

Fijn om te horen dat je zo positief bent over de training die je hebt gevolgd. We hopen je nog eens terug te zien bij een toekomstige training.

Fijne afwisselende training

Een interessante training van drie dagen waarin verschillende onderwerpen aan bod kwamen. Het mooie aan deze training vind ik dat er veel praktijkopdrachten in zitten waardoor je gelijk oefent in een veilige omgeving met mede- cursisten. Een afwisseling in luisteren en doen waardoor het een fijne training om te volgen is.

12. kesäkuuta 2025

Beste Kim,

Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je de afwisseling tussen theorie en praktijk als prettig hebt ervaren. We vinden het belangrijk dat deelnemers in een veilige setting kunnen oefenen en meteen aan de slag kunnen met wat ze leren. Hopelijk zien we je terug bij een volgende training!

Prettig!

Super goede en leuke instructrice, mooie locatie en fijne groep medecursisten.

4. kesäkuuta 2025

Beste Milou,

Wat fijn om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad! En we waarderen het ook ontzetten dat je dit met ons deelt. We hopen je nog eens terug te zien bij een toekomstige cursus!

Saanut 4/5 tähteä

Goede inzichten en bruikbare…

Goede inzichten en bruikbare handvatten.
Het is toch bijzonder dat een dier meteen doorheeft wat voor type je bent en daar naar handelt.
Daarnaast ook echt handvatten gekregen die je in de praktijk daadwerkelijk kunt gebruiken.
Zinvolle training!

15. toukokuuta 2025

Beste Laurens,

Dankjewel voor het delen van je review! Wij vinden dat inderdaad ook bijzonder en interessant. Wat goed om te horen dat je echt handvaten hebt gekregen die je in de praktijk kunt gebruiken. We hopen je nog eens terug te zien bij een toekomstige training!

Communicatie, zo nodig!

Prettige omgeving, interactieve docent, goede leerstof.

4. kesäkuuta 2025

Beste Maurice,

Dankjewel voor het delen van je positieve ervaring. Goed om te horen dat je tevreden bent met de leeromgeving, docent en leerstof. Als je nog verdere inhoudelijke feedback hebt, mag je die altijd nog met ons delen!

Saanut 5/5 tähteä

Het was niet saai maar echt realistisch…

Het was niet saai maar echt realistisch en fijn dat er een acteur bij was om dingen te kunnen oefenen/ervaren.

23. toukokuuta 2025

Beste Janny,

Goed om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad en fijn dat de aanwezigheid van de acteur voor het oefenen en ervaren ook prettig voor je was.

kwaliteitstraining

Een degelijke training door een ervaren en deskundige trainster die goed kon inspelen op wat er in de groep speelde. De veilige sfeer maakte dat ik durfde te experimenteren en er veel van heb geleerd.

16. toukokuuta 2025

Beste Monique,

Dankjewel voor het delen van je ervaring! Wat fijn om te horen dat jouw ervaring met de trainster zo positief was. Goed om te horen dat de sfeer ervoor zorgde dat je durfde te experimenteren en er veel van hebt geleerd. We hopen je nog eens terug te zien bij een toekomstige training!

Een echte op maat training

Een echte op maat training
Leuk, gezellig en vooral leerzaam. De training is direct toepasbaar en echt op maat gemaakt voor onze organisatie.

21. toukokuuta 2025

Beste Saskia,

Dankjewel voor het delen van je ervaring. Wat fijn om te horen dat je de training zowel leuk als leerzaam hebt ervaren! Goed om te weten dat het echt als een op maat gemaakte training aanvoelt. Veel succes met het toepassen van je opgedane kennis! We hopen je nog eens terug te zien bij een toekomstige training.

Professionele interactieve training

Geweldige training professioneel adviseren gevolgd. De trainer was heel professioneel, interactief en paste het programma perfect aan op de wensen van de deelnemers.

7. toukokuuta 2025

Beste Esther,

Bedankt voor het delen van je ervaring! Wat fijn dat je dat de training Professioneel Adviseren als positief hebt ervaren. Goed om te horen dat de trainer het zo goed deed. We hopen je nog eens terug te zien bij een toekomstige training!

helder/duidelijk

Vooraf werd goed gecommuniceerd. Cursus netjes voorzien van middelen. Gebruik gemaakt van acteur.

2. toukokuuta 2025

Beste Sanne,

Dankjewel voor het delen van je ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden was met de communicatie en de middelen. Goed om te horen dat het gebruik van de acteur als positief is ervaren. We doen ons best om de training zo realistisch en leerzaam mogelijk te maken.

Mocht je nog tips of suggesties hebben om de cursus verder te verbeteren, dan horen we die graag.

Saanut 5/5 tähteä

Goede training met veel praktische tips en oefeningen.

Goede training met ervaren trainer en leuke trainingsgroep. Veel praktische tips en oefenopdrachten. Erg nuttig.

20. huhtikuuta 2025

Beste Sophie,

Bedankt voor het delen van je review! Wat fijn om te horen dat je de training zo goed georganiseerd vond en dat je tevreden was met de trainer. Veel succes met het toepassen van de opgedane kennis!

Saanut 1/5 tähteä

Zeer slechte communicatie een rommeltje…

Zeer slechte communicatie een rommeltje bij de backoffice. Daarnaast heb ik aangeven dat ik geen cursus ga volgen waarin ik een examen of proefwerkstuk moet maken, bleek wel het geval te zijn.

25. huhtikuuta 2025

Beste Peter,

Dankjewel voor je review. Vervelend om te horen dat je onze communicatie en backoffice als rommelig hebt ervaren. Dat is niet de ervaring die we willen bieden.

We begrijpen dat het teleurstellend is als de inhoud van een cursus anders blijkt dan je had verwacht. We doen ons best om alle informatie over examens en opdrachten vooraf zo duidelijk mogelijk te vermelden. We kijken in dit geval graag nog eens of alles voldoende helder was en of we dit kunnen verbeteren.

Als je dat wilt, kun je contact met ons opnemen zodat we samen kunnen kijken naar een passende oplossing.

Saanut 4/5 tähteä

Goede info en niet allen tooltjes gebruiken

Goede info en ook veder dan allen tooltjes laten gebuiken

24. huhtikuuta 2025

Beste Mark,

We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met je ervaring bij Boertien Vergouwen Overduin! We hopen je nog eens terug te zien bij een toekomstige cursus.

Saanut 3/5 tähteä

Blik op pensioen is greep uit je portemonnee

Gewoon een commercieel bedrijf zoals andere opleiders.

19. huhtikuuta 2025

Beste,

Dank voor je feedback. We vinden het jammer om te horen dat je de training Blik op Pensioen als onvoldoende waardevol hebt ervaren en dat dit je beeld van ons als opleider heeft beïnvloed.

We hebben ook je inhoudelijke review bij de training zelf gezien en daarop gereageerd. Daarin gaan we in op je opmerkingen over de opzet van de dag, de opdrachten en de rol van de trainer. We nemen je ervaring serieus en gebruiken je terugkoppeling om onze trainingen kritisch te evalueren en waar nodig te verbeteren.

Mocht je openstaan voor een toelichting of gesprek, dan horen we dat uiteraard graag.

Goede trainer

Goede trainer. Interessante reflectie op de stof buiten alleen stof.

5. huhtikuuta 2025

Beste Kaj,

Dankjewel voor het delen van je review! We vinden het fijn om te horen dat je een goede ervaring met de trainer hebt gehad en hopen dat de nieuwe opgedane kennis je veel kan helpen in je toekomstige carrière! We hopen je nog eens terug te zien bij een andere training.

Saanut 4/5 tähteä

Goede trainer en waardevolle informatie…

Goede trainer en waardevolle informatie waar ik de rest van mijn carrière iets aan heb.

29. maaliskuuta 2025

Beste Luuk,

We zijn blij om te horen dat je de trainer als fijn hebt ervaren en dat je waardevolle nieuwe kennis hebt opgedaan waar je de rest van je carrière wat aan hebt. We hopen je nog eens terug te zien bij een van onze trainingen in de toekomst!

Boertien Vergouwen Overduin

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin