Boertien Vergouwen Overduin Arvostelua 185

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb via mijn werk de cursus: Zelfverzekerd en Assertief communiceren gevolgd. De cursus was goed verzorgd. De docent was kundig en nam de tijd voor ieder individu. De lesstof was duidelijk en er w... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Goed verzorgd, prettige trainer. Trainer had in ieder geval al een basiskennis van het bedrijf waar ze training aangaf waardoor je niet een halve ochtend moet uitleggen wat onze werkzaamheden inhoude... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De opzet van de training is fijn, duidelijk en goed te volgen. Het studiemateriaal is erg verzorgd en prettig als naslagwerk te gebruiken. Mijn groep bestond uit mensen met verschillende achtergronden... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

De omschreven doelstelling week wat af van de werkelijke opzet van de training. Het was onduidelijk in hoeverre de persoonlijke intake was gebruikt. Graag tijdens de training gericht doelstellinge... Näytä lisää

4,4

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Effectieve methodiek

De docent ziet heel goed in waar men behoefte aan heeft en wat er per individu speelt. Naast theorie wordt er ook veel in kleine groepjes gewerkt waarbij bijgestuurd wordt waar nodig. Ik heb er waardevolle inzichten door verkregen.

Beste Eloy,

Bedankt voor je review. Mooi om te lezen dat je zo te spreken bent over de docent en hoe er in kleine groepjes werd gewerkt. Fijn dat je waardevolle inzichten hebt kunnen opdoen. Veel succes nu met het toepassen van deze opgedane kennis!

Saanut 5/5 tähteä

De trainer was erg goed in de materie…

De trainer was erg goed in de materie en de training was lekker interactief

Beste Marjolijn,

Fijn dat je jouw ervaring met ons deelt. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent met de trainer en de interactiviteit. Hopelijk zien we je nog eens terug bij een van onze toekomstige trainingen.

Hele fijne cursus

Fijne persoon die de cursus gaf. De les was een mooie afwisseling tussen theoretische en praktische opdrachten

Beste Laurent,

Dank voor het delen van je ervaring. Goed om te lezen dat je tevreden bent over de docent die je voor de cursus had. Ook mooi om te horen dat je tevreden bent over de afwisseling tussen theorie en praktijk. Veel succes met het toepassen van je opgedane kennis en hopelijk zien we je nog eens terug bij een van onze toekomstige cursussen.

Saanut 5/5 tähteä

De trainer is bekwaam en de…

De trainer is bekwaam en de flexibiliteit van de trainer om aan te passen om mijn eigen doelen werkt goed. Daarnaast is het online portaal makkelijk en snel mee te werken.

3. huhtikuuta 2026

Beste Ruben,

Dank voor het delen van je ervaring. Fijn dat je de trainer zo prettig vond en dat er flexibiliteit was. Ook goed om te horen dat je tevreden bent over het online portaal. Veel succes met je volgende stap!

Leuke training

Leuke training, interactief, en ervaren trainers!

3. huhtikuuta 2026

Beste Bas,

Dank voor je positieve review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de gevolgde training en docenten. Veel succes met het toepassen van je opgedane kennis!

Mail review

Het inplannen van de training heeft al met al 1,5 jaar geduurd.
Daar BVO de training meermaals annuleerde.

Ook de beschikbare BCN locatie bij CS Utrecht is voor mij een niet gemakkelijke te bereizen locatie.

1. huhtikuuta 2026

Beste,

Dank je wel voor je review en het delen van je ervaring. Het is jammer om te lezen dat het inplannen van de training zo lang heeft geduurd en dat deze meerdere keren is geannuleerd.

Wij doen ons best om trainingen op de geplande locatie en datum door te laten gaan. Wanneer er echter onvoldoende aanmeldingen zijn, kan het voorkomen dat een training wordt verplaatst of geannuleerd. In dat geval bieden we alternatieven, zodat de training alsnog gevolgd kan worden.

We begrijpen dat niet iedere locatie voor iedereen even goed bereikbaar is. Tegelijkertijd zijn we hierin afhankelijk van een minimaal aantal deelnemers om een training op een specifieke locatie door te laten gaan.

Dank dat je je ervaring met ons deelt.

Saanut 5/5 tähteä

Deze docent neemt je echt mee om proffesioneel te trainen

De docent was betrokken bij een ieder. Gaf goede handvaten mee en liet je er mee oefenen.En kan goed zorgen dat je je aandacht bij de les hebt en geboeid les geven.

11. maaliskuuta 2026

Beste Letitia,

Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de docent die je hebt gehad. We wensen je veel succes met het toepassen van je opgedane kennis. Hopelijk zien we je nog eens terug bij een van onze toekomstige trainingen!

Saanut 4/5 tähteä

Goede inhoudelijke trainingen met een…

Goede inhoudelijke trainingen met een afwisseling in stuk theorie, praktische team opdrachten en stukje huiswerk. er is ruimte voor het individu en de persoonlijke doelstellingen en in ogenschouw het Birkman profiel. De coaches kwamen deskundig over en zochten de verbindig goed op.

Aandachtspunt voor organistatie is om wel alle spullen op tijd te leveren naar thuis adres en te zorgen dat een ieder zijn Birkman voor lesdag 1 heeft gedaan, dit was bij mij wel goed gegaan maar aantal binnen de groep niet.

11. maaliskuuta 2026

Beste Danny,

Dankjewel voor je review. Fijn om te lezen dat je de training als inhoudelijk sterk hebt ervaren en dat de afwisseling tussen theorie, praktijkopdrachten en huiswerk voor jou goed werkte. Ook mooi dat je de deskundigheid van de coaches en de aandacht voor persoonlijke doelstellingen en het Birkman-profiel positief benoemt.

Dank ook voor je aandachtspunten over het tijdig ontvangen van materialen en het invullen van de Birkman vóór de eerste lesdag. We nemen deze punten mee, zodat alle deelnemers goed voorbereid aan de training kunnen beginnen.

Fijne training

Het was een fijne training die ik ook gebruik in mijn dagelijks leven.

10. maaliskuuta 2026

Beste Brigitte,

Bedankt voor het delen van je review. Fijn om te lezen dat je de training positief hebt ervaren en je de opgedane kennis goed kan gebruiken in je dagelijkse leven. Veel succes met je volgende stap. Hopelijk zien we je nog eens terug in de toekomst bij een van onze trainingen.

Hele fijne cursus!

Hele fijne cursus!
Waar ik in eerste instantie de mening was toebedeeld dat Mindfulness waar iets zweverigs is, heb ik er heel veel aan gehad!

2. maaliskuuta 2026

Beste Brenda,

Dankjewel voor het delen van je ervaring met de training die je hebt gevolgd! Fijn dat het je op andere gedachten heeft kunnen brengen en je er zoveel aan gehad hebt. We hopen je nog eens te verwelkomen bij een van onze toekomstige trainingen.

Heel goed

Heel goed programma, duidelijke taal en goed lesmateriaal.

7. maaliskuuta 2026

Beste Melanie,

Dankjewel voor het delen van je positieve review. Fijn om te zien dat je zo tevreden bent. We zien je hopelijk nog eens terug bij een toekomstig programma!

Saanut 3/5 tähteä

Inhoudelijk sterk, maar organisatorisch en facilitair laat wat te wensen over

De start van dit traject was voelde onprofessioneel: pas nadat de gehele groep een uur op locatie wachtte, bleek na herhaaldelijk bellen dat er geen trainer was ingepland. De communicatie over het vervolg verliep vervolgens stroef en onduidelijk, waarbij in de planning in eerste instantie niet werd geluisterd naar de wensen van de deelnemers. Gelukkig is de uiteindelijk toegewezen trainer uitstekend en wordt er inhoudelijk veel waarde toegevoegd.

De facilitaire ondersteuning op de locatie laat echter te wensen over. Hoge parkeerkosten die eerder vergoed werden, moesten plotseling zonder opgaaf van reden zelf betaald worden. Daarnaast is de catering niet altijd berekend op de groepsgrootte en is de klimaatbeheersing in de zalen matig. Gezien de hoge kosten van deze training zijn de organisatie laat het wel wat te wensen over. Een kwalitatieve training verdient een professionele omlijsting.

5. maaliskuuta 2026

Beste Petra,

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Goed om te lezen dat de training inhoudelijk waardevol voor je is en dat je de trainer als sterk en deskundig ervaart. Dat is een belangrijk onderdeel van de kwaliteit waar we naar streven.

Tegelijkertijd nemen we je opmerkingen over de start van het traject, de communicatie rondom de planning en de facilitaire zaken serieus. Dat de eerste bijeenkomst zo is verlopen en dat de communicatie daarna niet soepel werd ervaren, is uiteraard niet hoe we een traject willen starten. Ook je signalen over parkeren, catering en de klimaatbeheersing op locatie zijn waardevol en helpen ons om de organisatie rondom onze trainingen verder te verbeteren.

Dank dat je dit met ons deelt en dat je ondanks deze punten ook de inhoudelijke kwaliteit van de training benoemt.

Saanut 5/5 tähteä

The overall experience was great!

The overall experience was great!
It is helping to realise, how to communicate properly, regarding those aspects of articulate clearly, tone, comet to the point, negotiate.

18. helmikuuta 2026

Dear Shiju,

Thank you for sharing your experience with us. We're happy to hear you have a good feeling about the course you followed. Wishing you lots of luck with your next step.

With kind regards,

Saanut 5/5 tähteä

Hele leuke opleiding door hele leuke…

Hele leuke opleiding door hele leuke opleider gevolgd.

24. helmikuuta 2026

Beste Are,

Mooi om te lezen dat je zo tevreden bent over ons als opleider en de specifieke opleiding die je hebt gevolgd. We hopen je te mogen blijven verwelkomen bij onze opleidingen. Veel succes met het toepassen van je opgedane kennis!

Saanut 4/5 tähteä

Het heeft een goeie basis gelegd voor…

Het heeft een goeie basis gelegd voor een vervolg opleiding

21. helmikuuta 2026

Beste Arnaldo,

Fijn om te horen dat wat je hebt geleerd tijdens de training een goede basis heeft gelegd voor een vervolgopleiding. Veel succes met je volgende stap!

Saanut 5/5 tähteä

Op weg naar en na pensionering een mooie refresh

Goede lokatie, fijne/deskundige/aansprekende trainer en met e-connect goed ondersteund

13. helmikuuta 2026

Beste Pieter,

Dankjewel voor het delen van je positieve ervaring! Mooi om te lezen dat je zo tevreden bent met de locatie, trainer en e-connect. Veel succes met het toepassen van je opgedane kennis.

Vastaus yritykseltä Boertien Vergouwen Overduin

Dankjewel voor het delen van je ervaring! Vervelend om te lezen dat de training niet aan je verwachtingen heeft voldaan. Mocht je nog inhoudelijk willen delen wat er precies niet aan je verwachtingen heeft voldaan, dan horen we dat ook nog graag. We blijven werken aan het verbeteren van onze trainingen om onze deelnemers de beste ervaring te kunnen bieden.

Saanut 4/5 tähteä

informatie over scholing vooraf helder.

informatie over scholing vooraf helder.
Docenten met juiste deskundigheid die de scholing geven.

12. helmikuuta 2026

Beste Sjoukje,

Mooi dat je jouw ervaring met ons deelt. Fijn dat je de informatievoorziening als zo helder hebt ervaren. Ook goed om te horen dat je tevreden bent over onze docenten. Veel succes met het toepassen van je opgedane kennis!

Saanut 4/5 tähteä

Balans tussen praktijk en theorie

De cursus had een mooie balans tussen de praktijk en theorie. We hebben meerdere malen moeten presenteren, wat ervoor zorgt dat de drempel lager wordt. En hebben ook inhoudelijk goede tips gekregen waar een goede presentatie aan moet voldoen. Daarnaast hielp het om met gelijkgestemde te praten of presenteren en de uitdagingen ervan.

7. helmikuuta 2026

Beste Floris,

Mooi om te lezen dat je een positieve ervaring hebt gehad met de cursus die je hebt gevolgd. Fijn dat er een goede balans was tussen de theorie en de praktijk, dat er inhoudelijk goede tips werden gegeven en dat er veel ruimte was om te oefenen. We wensen je veel succes met de volgende stap in je carrière!

Saanut 1/5 tähteä

Communicatie, online ipv klassikaal etc

Training zou op locatie plaatsvinden, 3 dagen vooraf gecanceld, dit werd online. Hierdoor weinig interactie en begeleiding vanuit trainer. Lesstof was mn zelf lezen en niet inspirerend tijdens de training (sheets aflezen, weinig tot geen (groeps)opdrachten).
2e deel vd training werd automatisch online gegeven, verbinding was net zoals in de eerste training slecht. We moesten zelfs tijdens de training allemaal separaat bellen met de ict afdeling van Boertien om opnieuw in de virtuele classroom toegelaten te worden. We zouden gebeld worden door Boertien betreft oplossing (mensen hadden vrij genomen hiervoor), dat terugbellen is niet gebeurd. Ik heb. Dan ook twee weken later zelf maar eens gebeld. De uitval was helemaal bekend bij Boertien!!
Uiteindelijk werd de training verplaatst, 3 maanden later.
Lesstof kreeg ik te laat toegezonden.
En t certificaat kreeg ik al voordat de training afgerond was!

8. helmikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Beste Ingeborg,

Bedankt voor het delen van je review. We vinden het vervelend om te horen dat je een negatievere ervaring hebt gehad. We waarderen het wel dat je hier inhoudelijke feedback over met ons deelt. We zullen deze punten onthouden en kijken hoe we dit in de toekomst beter kunnen doen. Ons excuus nog voor de dingen die vanuit ons vandaan fout zijn gegaan. We hopen dat het wel nog een interessante en leerzame training voor je was.

Boertien Vergouwen Overduin

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin