Bunad For Menn Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Vi kom til Henning med en bunad som var akkurat litt for liten, og jeg hadde mentalt forberedt meg på både kompromisser og “det går nok sikkert”. I stedet fikk vi en opplevelse som bare kan besk... Näytä lisää

Jeg følte jeg ble tatt veldig godt imot når jeg skulle kjøpe bunaden. De svarte godt på alle spørsmålene mine og var veldig løsningsorienterte (jeg kunne komme i helgen eller på kvelden utover åpnings... Näytä lisää

Jeg har nettopp fått tilsendt min nye Fanabunad fra «Bunad for menn». Alt ble ordnet over telefon da jeg bor i Bergen. Bunaden passet perfekt og det er virkelig en flott bunad. Så tusen takk til Anne... Näytä lisää

Helt fra vi ankom gården til Anne Mette og Henning var bunadskjøpet en opplevelse! Hele prosessen startet med at Henning holdt et foredrag i bunadshistorie og deretter begynte målearbeidet. Ingenting... Näytä lisää

1. Miestenvaateliike

Du får en komplett bunad med alt tilbehør: Jakke, vest, bukse, linskjorte, sølv knapper, mansjettknapper, halsnål, broderte bukseseler og bunadspose

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

3 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Meget fornøyd!

Vi er meget fornøyde med et festplagg som hadde vært på ønskelisten i mange, mange år. Bunaden sitter perfekt! Vi holder til i Sverige og bestilte under pandemien, så alle mål ble tatt ved hjelp en prøvebunad vi fikk tilsendt og med god, profesjonell assistanse på telefonen.
Vi satte også pris på at leveransen var "full pakke" med strømper, bånd, silkeskjerf, seler og sølv (vi skaffet bare sko utenom). Da blir alt helt etter boken.
Oppgjør ble foretatt etter at leveransen var gjort. Vi takker for tilliten og har ingen betenkeligheter med å anbefale Bunad for Menn.

7. kesäkuuta 2022

Rette stedet å kjøpe bunad

Skal du ha deg bunad er dette definitivt stedet å kjøpe, her får du ikke bare bunad til en billig penge med alt av stoff og sølv inkludert. Du får også informasjon om din spesifikke bunads historie, men det er ikke alt, du får også informasjon om riktig måte å ta på bunaden sånn at den sitter helt riktig og ser aller best ut, du får også informasjon om vasking og mye mer. Jeg anbefaler på det sterkeste og dra innom hos disse hyggelige personene hvis du/dere er ute etter bunad.

18. toukokuuta 2022

Kvalitet fra a til å! Anbefales.

Kjøpte bunad for 10 år siden, og har vokst ut av den kan man si. Ingen problem for Bunad for menn! Reiste opp etter 3 dager og fikk byttet til ny og større bukse, gratis! Hvor ellers kan man få det?? Kvalitet og helheten i bunaden er det aldeles ingenting å klage på. Hyggelige eiere er det også. Kvalitet fra a til å. Anbefales på det sterkeste!

10. toukokuuta 2022

Unik service!

Unik service!
Fikk bunad til 40 års dag. Vokser litt i bredden hvert år og i år er den for trang! En hyggelig prat senere har jeg fått ny bunadsbukse og vest kostnadsfritt!

5. huhtikuuta 2022

Proff og kunnskapsrik

Bunad for menn kan virkelig anbefales. De er profesjonelle og vet virkelig hva de driver med. Kun gode opplevelser fra bestilling til levering.

3. huhtikuuta 2022

lot meg ikke få gratis bunad

lot meg ikke få gratis bunad. de ga meg ikke gratis bunad 1/10

17. tammikuuta 2022
Bunad For Menn-logo

Vastaus yritykseltä Bunad For Menn

Det er trist at noen ikke respekterer et seriøst medie som TrustPilote og bruker tiden sin på å sabotere andre. For å si det som det er du er ikke engang et Nettroll, du er et Rumpetroll.

Over all forventing!

Må bare si at jeg er veldig imponert over kvalitet, service og hele erfaringen av å kjøpe bunad fra Henning og Anne Mette hos Bunad for Menn. Fra første stund så føler en at man blir ivaretatt og at resultatet kommer til å bli bra. Og må bare si at det stod over all forventning! Kvaliteten på stoff og arbeid er førsteklasses, og angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte bunad her! Har anbefalt de til flere, og skriver gledelig denne anmeldelsen her også.

16. joulukuuta 2021

En helt unik kjøpsopplevelse

En helt unik kjøpsopplevelse! Etter å ha vurdert anskaffelse av Vestfoldbundad en stund os sjekket flere alternativer tok jeg turen opp til Henning. Det har jeg ikke angret ett sekund på på. Her ble jeg tatt fantastisk godt vare på og ane artigere prosess skal du lete lenge etter. Praten sitter løst samtidig som måling, tips, råd og vink kommer som perler på en snor. Fikk levert bunaden før avtalt tid og den satt som ett skudd! Bunad for medd anbefales på det sterkeste!

4. marraskuuta 2021

Veldig bra oppfølging

Veldig bra oppfølging. Fikk et godt inntrykk av dette er folk som bryr seg om det de selger og har god kunnskap rundt helle opplegget.
Kjempe fornøyd og kan trygt anbefale dem vidre

20. kesäkuuta 2021

Kan det bli bedre?

Kan det bli bedre? Her er du i trygge hender fra du kommer innenfor døren og bunaden som blir levert er av høy kvalitet. Kan absolutt anbefale alle å kjøpe en bunad her.

1. kesäkuuta 2021

Bunad for menn anbefales

Bunad for menn anbefales! Både prøving, kjøpsprosess, og resultatet har vært en positiv opplevelse. Resultatet er av ypperste kvalitet og besøket på det staselige bruket på Gaupen ble både en lærerik og morsom opplevelse.
Bunaden holder førsteklasses kvalitet og ekteparet Kumle yter førsteklasses service. De strekker seg lengre enn langt for at du skal trives med bunaden og besøket.
De fleste vil ønske å ha kunnskap om sin bunad, om opprinnelse, kanskje vil man plassere den inn i en kulturhistorisk sammenheng. Det får man her! Få vet mer om bunader og draktenes historie enn det du finner på Gaupen – anbefaler en tur!
Vennlig hilsen Knut Skoe (Vest-Telemarkbunad)

11. toukokuuta 2021

Det er ikke så mye å lure på

Det er ikke så mye å lure på. Topp service og produkt. En stor opplevelse å besøke Henning og Anne-Mette for mål og prøving. I tillegg til en flott bunad, var det også underholdende og lærerikt. Det disse to ikke vet om herrebunader er det muligens ikke nødvendig å vite. Hadde jeg trengt en bunad til, hadde jeg kjøpt den her.

7. toukokuuta 2021

Dette var en unik kjøpserfaring

Dette var en unik kjøpserfaring, som jeg tviler på at du kommer i nærheten av om du går til en butikk eller lignende. De er fleksible, gjestfrie, hyggelige og kunnskapsrike. Ble tatt godt i mot på gården en helgedag på kort varsel. God fornøyd med produktet også. Varm anbefaling.

19. huhtikuuta 2021