Bunad For Menn Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Vi kom til Henning med en bunad som var akkurat litt for liten, og jeg hadde mentalt forberedt meg på både kompromisser og “det går nok sikkert”. I stedet fikk vi en opplevelse som bare kan besk... Näytä lisää

Jeg følte jeg ble tatt veldig godt imot når jeg skulle kjøpe bunaden. De svarte godt på alle spørsmålene mine og var veldig løsningsorienterte (jeg kunne komme i helgen eller på kvelden utover åpnings... Näytä lisää

Jeg har nettopp fått tilsendt min nye Fanabunad fra «Bunad for menn». Alt ble ordnet over telefon da jeg bor i Bergen. Bunaden passet perfekt og det er virkelig en flott bunad. Så tusen takk til Anne... Näytä lisää

Helt fra vi ankom gården til Anne Mette og Henning var bunadskjøpet en opplevelse! Hele prosessen startet med at Henning holdt et foredrag i bunadshistorie og deretter begynte målearbeidet. Ingenting... Näytä lisää

1. Miestenvaateliike

Du får en komplett bunad med alt tilbehør: Jakke, vest, bukse, linskjorte, sølv knapper, mansjettknapper, halsnål, broderte bukseseler og bunadspose

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

3 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Topp service

Topp service! Her kom jeg til en hyggelig herre med stor kunnskap om bunad og jeg følte meg ivaretatt fra jeg ankom låvebrua! Nordlandsbunaden jeg kjøpte satt som ett skudd! Slik service jeg fikk fra Bunad for menn, skal du få lete lenge etter! IAnbefales!

20. kesäkuuta 2023

Utrolig fornøyd!

For en mann! Utrolig humør, hjelpsomhet og kunnskap!
Bunaden er helt perfekt på alle måter og håndtverket kan ikke sammenlignes med noe! Gleder meg til å bruke den i årene fremover!

7. elokuuta 2023

Utrolig gøy og autetisk

Spennende kjøpsreise når man ankommer. Utrolig hyggelig mennesker og utrolig spennende å høre så mye om historien og verdien bak alle disse flotte bunadene. Det gjør at det blir mer enn bare et kjøp som er utrolig gøy! Får god oppklæring i hvordan man skal kle det riktig på seg og gode tips til hvordan blant annet sløyfen kan festes:)

Prosessen gikk veldig fint og bunaden kom overraskende rask. Fikk til og med låne en i mellomtiden jeg fikk bruke til 17. mai!

29. toukokuuta 2023

Kjempe fornøyd!

Topp service, stor kunnskap om bunads tradisjon og historikk. Veldig flinke til å tilpasse snitt og sy på mål! Bunaden ble veldig flott!
Rimelig pris og fokus på ryddige forhold for de ansatte! Og lokalene er en opplevelse i seg selv.

27. toukokuuta 2023

Skreddersydd opplevelse og bunad

Jeg kan varmt anbefale å kjøpe bunad hos Henning og Bunader for menn. Ikke bare er det en ryddig og profesjonell opplevelse fra første øyeblikk, men det gjennomføres i naturskjønne omgivelser i et behagelig tempo - og du får en forelesning i bunadens historie.

12. toukokuuta 2023

Superfornøyd fra start til slutt

Superfornøyd fra start til slutt, selv om den pga vårt fargevalg på vest gjorde at det tok lengre tid en forventet, fikk vi tilbakemeldinger underveis å følte oss ikke glemt, hadde mange gode samtaler for å få dette i boks da vi bor så langt unna at alt ble gjort via tlf.

10. toukokuuta 2023

Fantastisk service, opplevelse og bunad!

Jeg fant Bunad for menn da jeg søkte etter herrebunad med god pris og gode referanser. Fikk straks avtale (19.3.2023), og møtte verdens hyggeligste mann i bunadshuset. Hyggelig kaffe og prat om både bunad og andre spennende ting. Effektiv og profesjonell oppmåling av allerede nesten helt passe bunad. Garanterte ferdig bunad til 17. mai og lånebunad hvis det skulle være behov før det. Har også vektgaranti, så her kan man både legge på deg og ta av :-D 3.5.2023 fikk jeg melding om at bunaden var ferdig, og fikk straks time påfølgende søndag (7.5.2023). Denne søndagen møtte jeg verdens hyggeligste kvinne i bunadshuset. Komplett, kjempefin og passe bunad ble presentert, og ekstra knapp sydd på (for bunadskniv). Dette var en opplevelse, og jeg vil anbefale Bunad for menn til alle som skal ha bunad for menn. Tusen takk!

7. toukokuuta 2023

Kjøpe bunad? Look no further!

Her må du handle bunaden din. For det første er dette et sted som setter god service i høysete! Her får du den beste kvalitet. Og ikke minst en god historie om bunad og dets opprinnelse. Jeg er super fornøyd med hele greie. Og for en bunad! Og tenk, skulle jeg være så heldig og miste en god del kilo, så syr de den om. Skulle det gå andre veien, ja så får jeg en ny bunad! Gratis!! 👍🏻
Hadde trustpilot hatt 10 stjerner ville de fått det av meg! Takk igjen til dere begge for en veldig fin og hyggelig handel! Mvh Marius.

30. huhtikuuta 2023

Beste i landet?!

Bunad for menn drives av en frittalende og meget sosial herre. Han gir en ekstraordinær hjelp og oppfølging så her er det bedre å ta kontakt tre ganger for mye enn én gang for lite. Henning Kumle er usedvanlig behjelpelig og har en yrkesstolthet av rang. Jeg fikk ny bunad selv om min forrige hadde vært trang flere år på rad.
Andreas Kvamme

20. huhtikuuta 2023

Topp kvalitet, uslåelig pris

Selve bunaden: Topp kvalitet, inkluderer alt sølv (sølv, ikke tinn), sydd etter mål og sitter som et skudd.

Service: Ordentlig fagkunnskap og tydelig at Henning og Anne Mette brenner for dette. Ingen betaling før etter at bunad er mottatt, hvis jeg mister en knapp så får jeg ny gratis. Det eneste negative, hvis jeg skal være ekstremt kritisk, er at de ikke selger sko og hatt.

Etikk/miljø: Har bygget opp sin egen syfabrikk i Thailand hvor de ansatte får opplæring, ordentlig lønn, og er medeiere i fabrikken.

Pris: Ca 1/3 av hva du måtte betalt på Husfliden.

Oppsummert: Best OG billigst. Dette er et funn - hvis du vurderer å kjøpe herrebunad, velg Henning og Anne Mette.

15. huhtikuuta 2023

Helt prima!

Følte meg trygg og godt ivaretatt under hele prosessen, og er nå en stolt eier av en kjempeflott nordlandsbunad! Satte stor pris på hyggelige og lærerike samtaler med Anne Mette og Henning, grundig gjennomgang i på- og avkledning av bunaden, og ikke minst at de hadde anledning til å kjøre meg fra/til togstasjonen i Brumunddal. Anbefales!

18. maaliskuuta 2023

God service, rask og fleksibel levering, ser bra ut. Kvaliteten virker bra, og kan ikke vente flere år med å legge inn anmeldelse for å se om den holder. Hva mer kan man be om?

23. helmikuuta 2023