Buffetbussen Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Hej Vi havde den bedste oplevelse med jer til min fødselsdag, det var virkelig lækkert mad, det eneste jeg kan sige var at der ikke var feta til de sidste og jeg havde bestil ekstra…jeg ville jo ger... Näytä lisää

Buffetbussen er ALTID en fornøjelse, at få besøg af - det ser fedt med ud med en bus i indkørslen, et virkeligt sjovt og anderledes koncept, de tager hele opvasken - og SÅ smager maden bare helt fanta... Näytä lisää

Vi havde fornøjelsen af Buffetbussen til frokost/sommerafslutning på arbejdet. Og det var nok den bedste beslutning nogensinde. Hele processen om at de tog alt med og vi ingen opvask havde, samtidig m... Näytä lisää

Bedre helstegt pattegris med tilbehør fåes ikke bedre. Alt virkede lige fra forespørgsel, bestilling og på selve dagen. Utrolig lækker og mør gris kom på dagen. Brian der kom med den var i top humør o... Näytä lisää

1. Ateriapalvelu
  2. Itsepalveluravintola

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

BuffetBussen er en ombygget bybus godkendt af fødevarestyrelsen, så alt er i orden, som er klar til at leverer mad til jeres næste arrangement. Med vores brede valg af menuer er der smag for enhver, og mange forskellige muligheder.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

22 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Fødselsdagsmiddag for 45 mennesker:

Jeg har ærligtalt ikke én finger at sætte.
___
- Bussen kom til tiden, faktisk 15 min før aftalt tid.
- Maden var super lækkert. Kødet havde fået som det skulle. Hverken for meget eller for lidt. Der var mad til alle og sågar rester tilovers som vi fik med hjem.
Jeg valgte buffetbussen, fordi det er til overskuelig pris samt de tager opvasken med.
Mine gæster elskede maden.
- Tusind tak for lækker mad og sød og hjælpsom personale.
Ikke sidste gang vi bruger buffetbussen!!

24. syyskuuta 2022

Hej Louise! 1000 tak for de flotte ord - vi glæder os til næste gang! 🚌

Fantastisk mad

Fantastisk mad. Alt var bare lækkert. Vi vil bruge jer igen en gang:)

10. syyskuuta 2022

Hej Villy, tak for roserne - vi glæder os til næste gang. 😃

Maden fra Buffetbussen var bare…perfekt

Maden fra Buffetbussen var bare megagodt.
Dejlig varm, velsmagende og kødet var mørt og også gæsterne var begejstrede for maden og levering/servering. ;)

6. elokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Buffetbussen

Hej Anna-Christen! Tak for roserne, vi er glade for at vi måtte være med til festen! 😃

Folk er generelt spændte

Folk er generelt spændte, når bussen ankommer.
Maden lever som sædvanligt op til forventningerne, dog med en enkelt smutter.

18. elokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Buffetbussen

Hej Niels, vi beklager at det gik galt med bagekartoflerne, men godt vi kunne finde en god løsning! 😃

Vi havde besøg af Buffetbussen

Vi havde besøg af Buffetbussen, da vi holdt 2 x 60 års fødselsdag for familien. Der var lækkert mad og god service til 70 gæster, der for de flestes vedkommende, steg ombord i bussen for første gang.
Vi påskønner også, at der opfordres til, at vi tager resterne med hjem, for at undgå madspild.
Tak for mad og opvask.
VH Jytte og Dres.

20. elokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Buffetbussen

Hej Jytte og Dres. Tak for de fine ord - og dejligt at I ville være med til at reducere vores madspild! 😃

Buffetbussen til fødselsdag 🇩🇰

Fantastisk koncept, vi brugte Buffetbussen i lørdags til 60 års fødselsdag og det var supergodt, lækker forret,lækkert kød , kartofler og ikke mindst salat bar og andet tilbehør. Så vi kan varmt anbefale at bestille Buffetbussen .

29. elokuuta 2022

Hej Stig! Tak for roserne! 🌹

En oplevelse som til fulde opfyldte…

En oplevelse som til fulde opfyldte mine forventninger.
Bussen til tiden, maden perfekt og servicevenlig chaffør.

Man bør dog være opmærksom på, at såfremt arrangementet afholdes fra middag, at tiden kan være lidt knapt, da bussen måske skal videre. "Buffetbussen" kan måske gøre det lidt tydelige med hensyn til tidspunkter?
Alt i alt en rigtig god oplevelse og vil klart anbefale denne oplevelse.

21. elokuuta 2022

God mad, men uden forret.

Bussen var kommet afsted uden den bestilte forret, som vi så måtte undvære. Der var heldigvis så rigeligt at hovedretten af ingen gik sultne fra bordet. Der blev desuden givet et relevant afslag i prisen på stedet, så sagen blev lukket med det samme. Summasummarum, så var det nok kokkens stolthed, som led størst overlast.

10. elokuuta 2022