Jeg manglede pludselig bundmaling til brug i Gudenåen, og blev af min leverandør i Vestjylland henvist til Bue-Net i den anden ende af landet. Al maling var ikke på lager, så jeg måtte have to leverin... Näytä lisää

Kan slet ikke beskrive hvor skønt det er, at handle i en fysisk butik. Der er service og viden, med røvfuld erfaring. Tak for en god oplevelse.

Handlede ved Bue-net med bestilling fredag og levering af pakken med ankomst mandag - det kan man vist kalde hurtig betjening. Derudover angav de en maks. fragtpris, som de alligevel kunne gøre... Näytä lisää

1. Venekauppias
  2. Venetarvikemyyjä

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Salg af både og bådeudstyr.

4,7

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

4,7

Kaikki arvostelut

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Heldigvis er der marinebutikker...

...som Bue-Net. Som relativt ny inden for bådverdenen har jeg haft tonsvis af spørgsmål, har flere gange købt forkerte ting eller blot haft brug for at blive inspireret. Uanset har betjeningen altid været i top hos Bue-Net. De ved, hvad de snakker om. De er fleksible mht. at tage varer retur. Og så er priserne konkurrencedygtige. Kan klart anbefales uanset sejlerniveau og erfaring!!!

8. helmikuuta 2017

Usædvanlig flot kundeservice

Pakningen på min benzinmåler var læk. Jeg havde forberedt mig på at måtte købe en ny benzinmåler til 500 kroner. Ekspedienten fandt en måler, men hev resolut pakningen ud af pakken, -jeg fik den med hjem for 40 kroner og hun ville bestille en ny til pakken. Sådan en service oplever man ikke mange steder og SLET ikke i bådbranchen, hvor man som oftes møder "vi ved alt og du ved intet" attituden. 5 stjerner for en ekstraordinær indsats for at gøre en kunde glad :)

29. heinäkuuta 2015

Usædvanlig god service

Jeg havde problemer med betalingen for min online bestilling, og da jeg ringede til Bue-net for at klage min nød, lovede de at sende min bestilling alligevel på trods af manglende betaling. Jeg fik mine varer dagen efter sammen men en faktura. Så mange tak for usædvanlig god service og superhurtig levering!

31. maaliskuuta 2015

På grænsen mellem 3 og 4 stjerner

Generelt en positiv oplevelse. Der var meget hurtig udlevering (bestilte onsdag aften og modtog fredag), hvilket er et stort plus. Varen var ca. som den skule være ved ankomst (dog lidt problematisk som nævnes nedenfor). Derudover var det den laveste pris, jeg kunne finde, for den vare, jeg bestilte. Dette lægger grunden for en høj karakter.

Der var dog også ting, der kunne gøres noget bedre:
* Pakken (en plakat) var åben i den ene ende og man kunne se, at plakaten havde lidt mærker i nogle af kanterne hvor pakkerøret var beskadiget. Det er ikke noget, der har speciel betydning for mig, da plakaten skal i ramme, men kunne være gjort bedre.
* Gennemskuelighed. Jeg havde svært ved at gennemskue flere ting - fx lagerstatus (som var nævnt i en tidligere anmeldelse her), leveringstid (som havde en plads i min ordrebekræftelse, men ikke kunne ses før dette og faktisk ikke engang var udfyldt i ordrebekræftelsen) og fragt (jeg valgte en fragtmand som det billigste over Post Danmark, men det var Post Danmark, der leverede - og der var ingen information om hvordan, det ville foregå, hvis jeg ikke var hjemme, når fragtmanden kom).

Den hurtige og problemfri levering var altså en positiv overraskelse, men for at gøre oplevelsen endnu bedre, bør det ikke være en overraskelse - dette er den største grund til at Bue Net vakler mellem 3 og 4 stjerner i stedet for at få en direkte femmer.

21. marraskuuta 2014

Virkelig god service

Jeg har flere gange handlet med bue-net og har altid fået god og venlig service. Jeg har fået byttet fejlkøb uden problemer og sjældent har jeg fået så god behandling i en forretning.

10. lokakuuta 2014

Ingen kundeservice overhovedet.

Har ikke købt noget, da det er den ringeste kundeservice jeg til dags har oplevet. Skrev en mail ang en specifik del til en motor, de svarede ikke, tænkte måske de ikke havde modtaget den så ringede....blev lovet at jeg ville blive ringet op af den person som havde ansvar for motor dele, han ringede aldrig....fik så en mail min 1mdr om jeg stadigvæk var interesseret i den del for nu havde de fået den......de må da tror man er åndssvags hvis man gider at handle med dem når de er så useriøse, føj

21. heinäkuuta 2014

Udpræget mangel på service

Bestilte varer 4/4/2014 og fik ordrebekræftelse, men ingen varer. Efter gentagne forgæves henvendelser fik jeg endelig kontakt. Orienterede om, at det var kritisk for mig med lev i April. Blev lovet levering 2/5/2015 (hvilket jeg accepterede - men det skulle jeg ikke have gjort).
5/5/2014 er levering endnu ikke sket og ingen besked fra Bue-Net. Efter 3 opkald dd. til butikken fik jeg at vide, at de kan levere 14/5/2014.
Hahaha - den tror jeg ikke på. Ordre annulleret.

6. toukokuuta 2014

Super hurtig betjening

Derudover angav de en maks. fragtpris, som de alligevel kunne gøre billigere ved at sende med PostDanmark. Det er kun positivt.

Pakken var pæn og indholdet godt sikret, hvilket er nogle af de vigtigste forhold når der handles på nettet og sendes med Post.

5 stjerner og en anbefaelse herfra, grundet hurtig service og gode priser.

5. syyskuuta 2011

sådan skal internethandel foregå

Jeg har netop handlet første gang i virksomheden BUE-NET og det var en særdeles positiv oplevelse. Bestilte varer ankom dagen efter. En hurtig bekræftigelse på e- mail af bestillingen og en mail da varerne var afsendt.
En god hjemmeside der er nem og finde rundt på. En henvendelse pr telf. vedr. nogle uddybende spørgsmål blev ekspederet sagligt og venligt.

20. elokuuta 2010

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili