Brudedesign-konfirmationskjoler.dk Arvostelua 55

TrustScore 4/5 tähteä

4,2

Har netop hentet vores datters konfirmationskjole. Professionel behandling fra start til slut. Kan kun give de varmeste anbefalinger.

Super dejligt der var afsat tid til at finde den helt rigtig kjole. Med deres store professionalisme gik det meget hurtigt med fælles at udvælge 20-25 kjolen min datte skulle prøve. Alle kjoler der v... Näytä lisää

1. Tapahtumat & Viihde

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Vi har et stort udvalg I brudekjoler , konfirmationskjoler og gallakjoler

4,2

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Vi har fået den smukkeste kjole hos…

Vi har fået den smukkeste kjole hos brudedesign i waves. Ekspedienten virkede professionel og meget dygtig til at finde de kjoler frem udfra min datters ønsker. Ja ekspedienten går med i prøverummet og det kan være for nogen grænseoverskridende- men hun forklarede os det var for at passe på kjolerne og det synes jeg gir så god mening for kjolerne er meget smukke .
Vi gik derfra meget glade og tilfredse og kan varmt anbefale Brudedesign.

11. helmikuuta 2026

Skøn service

Vi havde en skøn oplevelse hos Brudedesign med at finde min datters konfirmations kjole. Super service, ekspedienten var så lydhør med det den unge dame ønskede og valget blev selvfølgelig en af jeres kjoler. Vi vil klart anbefale dette sted til andre.

4. marraskuuta 2025

Simpelthen den bedste oplevelse

Simpelthen den bedste oplevelse. De smukkeste smukkeste kjoler. Ekspedienten var fantastisk sød og hun var virkelig god til at spejle sig ind på hvad min datter Silje ønskede. Vi glæder os vildt til at modtage den købte kjole.

15. lokakuuta 2025

Endnu en yndlings kjole

Vores yngste datter, har siden vores ældste fik konfirmationskjole fra jer, glædet sig til at sætte sin egen sammen. Vi har nu modtaget og vi er slået helt bagover af hvor smuk også denne kjole er. Oplevelsen med at prøve og designe selv, var helt fantastisk, men at få den hjem er virkelig vildt! I er dyre, men i er mere værd end i tager, vi er SÅ glade for både oplevelsen og kjolen, tak!

4. huhtikuuta 2025

God oplevelse - sød og hjælpsom ekspedient

Vi havde booket tid i dag til en konfirmationskjole til min datter i 40
minutter - virker måske som kort tid, men det var fint nok til os alligevel uden at stresse igennem det.

Vi kom ind og blev modtaget af Nataly, som hurtigt fandt de kjoler, som min datter ville prøve. Undervejs var Nataly rigtig god til at guide og herunder også til at finde andre kjoler, som var lige mine datter - og vi ente med at gå med en kjole, som hun slet ikke havde valgt fra hjemmesiden, fordi Nataly bare havde sans for, hvad der var godt til min datter. Rigtig god oplevelse, selvom kjolerne er liiiiige dyre nok efter min mening, men så kan man jo bare lade være med at købe dem. Oplevelsen var dét værd. Alle gode anbefalinger fra os🙂

1. helmikuuta 2025

Virkelig en dårlig oplevelse

Synes bestemt ikke det her var nogen god oplevelse… lige så snart vi kom ind, blev der målt om livet, og sagt til mig jeg var størrelse 42. Normalt er jeg 38, så det fik mig da lige til at føle mig overvægtig.

Ekspedienten kunne knap nok snakke dansk, og kjolerne fløj af og på. Lige så snart man fik en kjole på, blev der spurgt: “Hvad synes du om den?” Meget ivrigt. Jeg havde ikke engang nået at kigge på kjolen, og hun blev bare ved med at spørge om det samme og det samme til man svarede. Når jeg gik ud for at vise det til min mor, nåede hun kun lige at se den før jeg skulle have den næste på. Jeg havde kun udvalgt 6 forskellige kjoler som aftalt, så forstår ikke hvorfor det skulle gå så hurtigt.

Jeg skulle også skifte foran hende, hvilket jeg ikke havde det særlig godt med. Det er normalt for en teenagepige at føle sig utryg med at skifte foran folk, så derfor synes jeg ikke var specielt fedt, og der er sikkert andre der har følt det samme.
Som sagt kunne ekspedienten knap nok ikke snakke dansk, så hvis man sagde til hende man godt kunne lide kjolen, forstod hun det som om at det var yndlingskjolen og at det var den man ville have.

Glad for min mor ikke brugte sine penge der.

15. tammikuuta 2025

Fantastisk god oplevelse

Fantastisk god oplevelse og min datter fik så god betjening og var i centrum hele tiden😊 havde fundet 5 kjoler på nettet og hurtigt fandt hun dem frem plus lidt andre og 30 min efter havde hun fundet sin kjole🩷 hun er en høj pige så den skal tilrettes men det var intet problem og der blev taget mål med det samme😊 kæmpe anbefaling herfra🩷

9. marraskuuta 2024

Nu har jeg købt kjoler af 2 omgange og begge gange har det været en fornøjelse, super kompetent ekspedient, som forstår at guide den unge pige.
Hvis jeg kunne skulle de have flere stjerner.
Super godt er de også anbefaler at kigge på deres hjemme inden man kommer
Kan kun anbefale at få en tid her og husk at bestil en tid i god tid

12. lokakuuta 2024

Super sød betjening

Vores datter strålede som en sol i den smukke smukke kjole fra brudedesign.
Hun ønskede en kjole med tyl, pallietter og hele molevitten. Og det skal jeg love for, at hun fik. Til kæmpe kæmpe glæde. Hun prøvede mange flotte kjoler, men da KJOLEN kom på og hun fik at vide at man kunne sy den om så den blev med tyl var lykken gjort. Glad og tilfreds gik vi hjem og ventede med længsel på kjolen skulle blive færdig. Og wauw sikke et resultat. Hun var så smuk. Vi kan på det varmeste anbefale brudedesign - betjeningen var for os helt i top

8. kesäkuuta 2024

Ekstrem dårlig oplevelse

Ekstrem dårlig oplevelse. Vi ankommer med en glad og spændt pige. 15 min senere går vi derfra med en rigtig trist pige.
Hun måtte tage sit tøj af foran en ubehøvlet ekspedient som absolut ikke forstod grænser og unge piger.
Da det så er således at min datter har barm og talje - ja så skulle hun da lige have at vide at hvis man er større end en str 44 så leveres der ikke kjoler - jo altså hvis man vil have en kjole helt syet om og til en helt anden pris.
Jeg har aldrig været så rystet og vred over en sådan diskrimination og udskamming af unge piger der ikke lige har den rette størrelse. Jeg vil på det kraftigste fraråde et besøg.

1. maaliskuuta 2024

Kære
 Heidi ,Vi har allerede svaret på jeres anmeldelse med andet navn , Men vi vil meget gerne svare igen :)

Tak for jeres besøg hos os.
Vi forsøger altid at imødekomme vores kunders ønsker, når de booker tid hos os. Men desværre er vores største str 42, hvilket vi også oplyser på vores hjemmeside sammen med en størrelses-guide, såfremt der er tvivl om størrelsen.
Jeres datters størrelse var ud over disse mål og desværre havde vi ikke kjoler i hendes str og vi ville heller ikke kunne nå at lave kjolen efter hendes mål til hendes konfirmationsdato. Efter alle disse oplysninger insisterede I alligevel at hun skulle prøve kjolerne . Vi har prøvet at hjælpe jeres datter med at tage kjolerne i str 42 på ,men desværre lykkedes det ikke da de var for små til hende.
Som svar på jeres spørgsmål
har vi oplyst at det som regel er muligt at bestille kjoler større end str 42 og Prisen afhænger af modellen. Vi ønsker jer en rigtig god konfirmation
Mvh Brudedesign

Hold jer væk. 0 stjerner hvis det var muligt

Vi havde bestilt tid til at prøve konfirmation kjole, vi når kun lige ind, og ekspedienten kigger, og siger: du er ihvertilfald str. 44 om barmen, og har talje, så vi har ikke noget du kan passe, vi har kun små størrelser, det skriver vi også på vores hjemmeside... vi vælger så at prøve alligevel, og det var sku ikke nogen god oplevelse, da tøjet skulle af, imens ekspedienten kiggede på. Vi gik derfra uden kjole. DÅRLIG OPLEVELSE...

1. maaliskuuta 2024

Kære
Malene , Vi har allerede svaret på jeres anmeldelse med andet navn , Men vi vil meget gerne svare igen :

Som svar på jeres spørgsmål
Mvh Brudedesign

Pressende ekspedient

Vi ankom før tid, og alligevel kom vi senere ind end den bookede tid! Vi kom ind og konfirmanten blev hurtigt hevet ind i prøverummet og af med tøjet. Kjolerne fløj på og af, uden man kunne nå lige at føle kjolen lidt. Man følte lidt at ekspedienten ikke havde tid til at være der! Virkelig en dårlig oplevelse! Konfirmanten fik ikke en kjole, og gik grædende forbi

28. joulukuuta 2023

Kære Liv

Tak for jeres besøg hos os.
Vi forsøger altid at imødekomme vores kunders ønsker og behov, når disse booker tid hos os. I havde på forhånd udvalgt ca. 25 kjoler, som I ønskede at prøve. Anset til at en booking varer ca.45 min, skulle prøvningerne ske hurtigt for at imødekomme jeres ønske om at se alle kjolerne. Det ærgrer os, at I ikke fandt drømmekjolen hos os og ønsker jer en rigtig god kommende konfirmation.

Med venlig hilsen
Louise, Brudedesign

En meget god oplevelse

Jeg var der i dag med mine to piger som skal konfirmeres til april. Vi fik en rigtig god service. Hun som betjenede os, gav sig god tid til hver af pigerne og de prøvede 4-5 kjoler hver inden de besluttede sig. Pigerne var meget glade for kjolerne og vi har kun godt at sige.

27. joulukuuta 2023

Kære Ann-Helen,
Tusinde tak for jeres anmeldelse. :-) Det glæder os at høre, at I var tilfredse med vores service.
Vi ønsker jer en rigtig god konfirmationsdag.
MvH
Louise, Brudedesign

Dårlig kundeservice

Jeg ringede for at booke to tider til mine tvillinger. Det første man bliver mødt af, er en halv dårlig attitude, der lige skal fortælle mig at vi er i dårlig tid, og de altså ikke syer kjoler om osv da det er for sent. Jeg oplyser at vi bare skal ned og prøve nogle af deres kjoler og se om vi ikke kan finde to hos dem. Det var meget besværligt at få en tid, for ALLE tider var optaget og de havde ikke åbnet op for februar. Jeg spurgte om jeg kunne bestille en tid den 4/2 - det var ikke muligt. Vi kunne komme en formiddag. Fair nok, men måden jeg blev talt til, og den virkelig dårlige service, skal jeg heller ikke ligge 6-7000 hos dem.
Kundeservice er ikke et begreb hun kender til. Der var på ingen måde nogen imødekommenhed ved hende Louise tror jeg hun hed. Øv en dårlig oplevelse, på noget som
Mine piger havde glædet sig til.
Hvis det er sådan I behandler jeres kunder, vil jeg absolut ikke anbefale det sted. Man burde blive mødt med glæde, da det er en stor ting. Havde man kunne give 0 stjerner havde de fået det. Måske en meget god ide at lære hende Louise hvad god service er.

10. tammikuuta 2023

Snyder sine kunder

hold jer væk fra denne butik. Fortjener ikke engang en eneste stjerne.
Vi var i december 2021 oppe for at finde en kjole til min datters konfirmation som skal afholdes april 2022. Selve den dag var egentlig ok, også selvom den dame der stod for at hjælpe os, havde enormt travlt og ikke var særlig serviceminded.
Min datter finder en kjole som skal syes til hende. Hvad der så desværre sker med de unge piger, så ændre de former ret hurtigt i den aldre, så da vi kommer i start marts for at prøve kjolen passer hun den kun lige, den kunne lukkes, men damen i butikken siger den er for lille. Damen fortæller at det desværre sker men det er sjældent. Vi bliver lovet at der bliver syet en ny kjole til min datter, og at de ville rykke en anden kjole hvor konfirmationen skulle være i maj, så det kunne godt lade sig gøre. Dog skulle vi have tålmodighed for det ville være i sidste øjeblik den ville komme hjem.
Vi går derfra med nye mål og måtte vente i spænding.
Lige efter påske kontakter jeg kundeservice, forklare situationen, og damen er noget nervøs, da jeg siger det er først kommende lørdag altså om 5 dage kjolen skal bruges. Damen i kundeservice slår vores kunde nummer op, og det virker umiddelbart som om hun ikke helt forstod hvad der var sket. Hun var enormt venlig og ringer tilbage når hun ved mere.
Det gør hun så. Og fortæller kjolen er fundet. Vi får en tid samme dag, og da min datter prøver kjolen sidder den ret stramt. Vi ved ikke bedre, og damen i butikken siger det er en meget kropsnær kjole, så det var fint nok. Dog skulle hun lige fortælle mig hvordan jeg skulle lyne den, og min datter skulle med begge hendes hænder presse kjolen sammen på ryggen, så den kunne lukkes. Jeg tænker ikke videre over det, men tror med min bedste overbevisning, at det er HELT normalt.
Vi går derfra med kjolen, i troen om at det er den nye. Da vi kommer hjem, ser vi at det er den samme størrelse der står i den nuværende kjole som der stod i den kjole min datter prøvede tidligere. Så jeg er ikke et sekund i tvivl om at det er samme kjole, og at der IKKE er blevet syet en ny. Har forsøgt at komme igennem til kundeservice, men det er ikke lykkedes endnu.
Det er SÅ dårlig stil. Er med på der kan ske en fejl, men at man som damen i butikken står og lyver os direkte op i hoved, det er under alt kritik.
Jeg sætter ALDRIG mine ben i den butik igen, og fraråder alle andre det samme.

21. huhtikuuta 2022

Kære Janet,
Vi har ombyttet jeres kjole til en større str. Da I kom i marts for at hente jeres bestilte kjole i str. 36 kunne vi konstatere, at kjolen i str. 36 var for lille. Jeres datter voksede meget i taljemål og tilretning ville ikke være et godt alternativ. Som ekstra service tilbød vi at sy en helt ny kjole i større størrelse efter jeres datters nuværende mål - gratis uden beregning og vi beholdte jeres gamle kjole. Da I kom for anden gang for at hente jeres nye kjole havde vi 2 kjoler med det samme bestillingsnummer til jeres datter (jeres gamle kjole og den nye). I fik ved en fejl den forkerte kjole med hjem. Vi tog med det samme kontakt til jer, da vi opdagede ombytningsfejlen og beklagede, idet jeres nye kjole stadigvæk hang i butikken. Vi var glade for at I kunne komme forbi med jeres datter og hente/prøve jeres nye større kjole og vi kunne se at I var tilfredse med ombytningen og at jeres datter var glad for sin nye kjole. I fik herudover en gave med hjem for jeres besvær. Vi beklager naturligvis ulejligheden ved ombytningsfejlen, som desværre forekom ved at man lavede to kjoler til den samme pige. 🙂
Med venlig hilsen
Brudedesign

Øv-tænk jer om

Øv-tænker I skal være HELT sikre før I lægger depositum . Vi var forbi første uge i januar, min datter vælger en kjole og vi betaler så de 1500kr . Får af vide at vi skulle komme forbi sidst i marts og prøve kjolen og de så havde tid til at sy den , så den passede hende. Min datter fortryder 5/2- jeg spørger, om vi komme forbi og se, om vi kan finde en anden kjole. Eller bare gøre noget så hun blev glad og dem i butikken kunne tjente de sidste 1500kr. ( Kjolen kostede i alt 3000) -
Får af vide der INTET er at gøre- så sendte flere mails i håb om at vi kunne komme på besøg- men svaret var nej.
Så intet hjælp fra dem.
Så vi har smidt 1500kr ud af vinduet og må finde en kjole et andet sted.
Rigtig øv oplevelse.
( og tænker jo ikke de var v at sy kjolen om 5/2 når vi først skulle komme sidst i marts.)

4. huhtikuuta 2022

Dejligt sted!

Min mor og jeg tog hen til brudedesign den aftalte dato og tid. Vi havde begge en fantastisk opfattelse af stedet. Der var dejlig betjening med en rar ekspedient! Det eneste der kunne ændres på ville være ulejligheden. Da jeg flere gange stod halvnøgen i prøverummet ville der til tider komme en ekspedient ind, uden varsel, og spørge ind til kjolen. Jeg ved selfølgelig at dette kun var af gode hensigter. Udover det var det en helt igennem fantastisk oplevelse! Jeg venter bare på at min kjole er blevet syet nu :)

10. marraskuuta 2021