Blomsterne står her efter 8 dage stadig utrolig flotte. Det er meget imponerende, og glæden ved at give (og modtage) blomsterbuketten er flere gange blevet påskønnet. Infoflow kunne optimeres. Øn... Näytä lisää
Ringede ved forvirring om hvor det skulle leveres. Og var helt perfekte blomster!
Flot blomst leveret til tiden, og klar med svar på spørgsmål, da jeg ikke kunne finde ud af online bestilling, super service og smil på læben. 👍👍👍
Bestilte en bårebuket via nettet, utrolig flot buket i de farver der var på billederne på hjemmesiden. Det hele var som forventet 😊
Smukke buketter og lækre gavekurve til alle anledninger. Vi bringer ud til en masse nærliggende byer i Østjylland. Besøg også vores hyggelige blomster- og plantebutik i Herskind udenfor Galten. Bestil nemt blomster online på bringblomster.dk. Vi leverer med en hilsen fra dig!
Langelinie 75, Herskind, 8464, Galten, Tanska
- kontakt@bringblomster.dk
- www.bringblomster.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja

Vastaus yritykseltä BringBlomster
Nemt at bestille online og hvad der…
Nemt at bestille online og hvad der blev leveret til tiden var bedre end forventet.

Vil anbefale BringBlomster
Det var relativt nemt at bestille på hjemmesiden, dog blev noget af teksten “væk”, hvilket var lidt irriterende da modtager ikke kunne se hvem buketten var fra. Det ville også være trygt hvis man som køber fik tilsendt en sms/mail med foto af buketten, da der ikke garanteres at den bliver som på hjemmesiden. Dette er generelt for køb af buketter på nettet, dog ikke hos flowr, der garantere at buketten er som på foto. Men det var en flot buket og prisvenlig. Nu håber jeg så at den også holder. Men jeg vil da anbefale venner og bekendte at handle hos BringBlomster.

Nem hjemmeside bestilte incl
Nem hjemmeside bestilte incl. kort og leveret . Modtageren var glad.

Vastaus yritykseltä BringBlomster
Hurtig betjening og en flot buket der…
Hurtig betjening og en flot buket der blev leveret

Vastaus yritykseltä BringBlomster
God service og levering til tiden.
God service og levering til tiden.
Ikke sidste gang at jeg har købt blomster her.

Tilfreds modtager…
hurtig ekspedition og fin kvalitet af buketten.
modtageren var meget glad og tilfreds.
venlig hilsen Anne-Marie Top

Vastaus yritykseltä BringBlomster
Min Bårebuket til Tilst kirke den 14…
Min Bårebuket til Tilst kirke den 14 Juni 2023.
i var så flinke at rette Leverings adressen .
Og det gjorde i med et smil, det var mig der havde skrevet forkert,, Tak Venlig hilsen Bodil Clausen..

Fødselsdagsbuket
Buketten lignede den på websitet,og den blev leveret på en varm dag og stillet i skyggen i carporten