Brdr Ewers Arvostelua

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Reddet en sommerferien haven

Vi blev brændt af, ved et andet selvskab i starten af ugen, da vi havde opdaget et Hvepsebo, på terrassen.
Det er hammer træls midt i en ferie der hjemme hvor man er meget ude. (Fejl kan ske).
Vi var lidt i panik og ringede rundt.
Så faldt vi over Brdr Ewers og ringede til dem.
Vi havde ikke de store forventninger, men håbede bare vi kunne få den fixet hurtigt.

Jeg var imponeret over den service vi fik fra første opkald. 📞
Dagen efter stod Carsten i vores have og havde fixet problemet. Han var venlig og guidede os, hvad han gjorde.
Jeg må tage hatten af for denne virksomhed, som kom lynende hurtigt, leverede god service og klarede opgaven.

Stor ros 🌟

15. heinäkuuta 2026

Vi er så glade for deres service

Vi er så glade for deres service, virkelig behagelig og rar medarbejder. Kommer til tiden og udfører arbejdet til UG.. Tak for god service

18. heinäkuuta 2024
Brdr Ewers-logo

Vastaus yritykseltä Brdr Ewers

Kære Stald Hedegaaard,
Tusind tak for den fine anmeldelse. Dejligt at I er glade for servicen.
Hilsen Brødr. Ewers / Renate

"fantastisk" service - NEVER again!

Vi henvendte os til dette "fantastiske" firma for at få hjælp mod mus.

Tilbud var givet over mail og telefon. Priser aftalt på forhånd. Dato og tidspunkt var aftalt.

Firmaets arbejdstid er til kl 16.00 på hverdage. Så hvis du er i arbejde skal du have fri for at få arbejdet gjort i et almindeligt prisleje. Ellers bliver det dobbelt pris.

Efter en tur gennem huset på 30min indrømmede musefængeren at han ikke var klar til sådan et "kompliceret" hus, fordi normalt har et hus en kælder og et loft hvor han kan sætte fælder og gift. Så hvis dit hus ikke har kælder eller loft så er det kompliceret.

På 55min blev der sat 3 fælder (lokkemaden var vores eget) og tallerkener med gift.

Så blev regningen sendt (pr email) of det var endnu en overraskelse. Firmaet satte 1.5 timer på regningen og forklaringen var: " 30 minutters kørsel og vi skulle være glade for at musefælderne ikke var sat på regningen"

Regningen havde 60kr for gift og desuden 312kr for kørsel. Desuden var prisen vi fik på mail ikke oplyst om det var med moms eller uden moms. Da vi er privat skal det oplyses.

For at være sikker på vi lever i det samme univers så koster en musefælde 17kr.
Kørsel til døren er et must for et service firma og man kan ikke kræve penge for kørsel.

Hvis en musefælde skulle koste 100kr istedet for 17kr - så er det en fed forretning For Ewers.

Tredje dårlige oplevelse var da vi ringede til Ewers og snakkede med kontoret. Efter forklaring af vores sag og fremlagte beviser blev han uhøflig og uprofessionel og pludselig blev samtalen stoppet og røret lagt på.

Pas på med al sammenarbejde med Ewers og hver sikker på at du kan bevise dine ret.

12. joulukuuta 2018