B. P. Vinduet

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

BP Vinduet, hold jer væk!

Jeg vil rigtig gerne i kontakt med Johnny Lundberg der har skrevet anmeldelse herinde, og se hans afgørelse fra Byggeriets Ankenævn, du kan skrive til mig på mail(a)abaegir.dk

Jeg står i samme situation med Altana og BP Vinduet, hvor vi 3-4 år efter nye altaner og altandøre i en andelsforening (21 altaner i alt) står i samme situation med lister.

Vi har haft en ekspert på gennem vores byggerådgiver, som de siger listerne er konstrueret dårligt, og muligvis mangler endetræsforsejling.

Så det hjælper ikke hvis vi blot maler dem igen, vi er måske ude i at skulle skifte dem alle.

Altana virkede også til på 5års gennemgang, til før at have haft problemer med BP Vinduet, så nok derfor de også prøver at tørre den af på os.

12. huhtikuuta 2026

B.P. Vinduet

I forlængelse af min tidligere anmeldelse i Trustpilot af BP-Vinduet, blev klage sendt til Byggeriets Ankenævn. Først herefter blev der sendt en glarmester som udbedrede manglerne og sagen afsluttet.

3. syyskuuta 2024

Jeg har overtaget et hus med vinduer og…

Jeg har overtaget et hus med vinduer og døre fra BP-vinduet.dk.

Vinduerne er med sprosser som er en blanding af aluminium og træ. Her præcist 4 år efter produktionsdatoen er malingen begyndt at skalle af.

Virksomheden betragter det som et vedligeholdelsesproblem, og de vil derfor ikke udbedre skaden på trods af at de har en 5 årig garanti på deres vinduer.

Jeg har talt med en kvinde i receptionen, som har fortalt mig, at det er et vedligeholdelsesproblem. Den ansvarlige i virksomheden har fortalt hende, hvad hun skulle svare mig, men når jeg skriver til den ansvarlige, har jeg ikke fået noget svar.

Jeg har spurgt ham, om det er forventeligt at maling på vinduer fra BP-vinduet.dk skaller efter 4 år. Det har han ikke svaret på, men det må jeg så udlede, at det er.

Derfor - medmindre at du vil stå med afskallede vinduer efter 4 år, så vil jeg på ingen måde anbefale vinduer fra BP-vinduet.dk.

15. lokakuuta 2019