Saanut 5/5 tähteä

Nadat paar schoenen na 2 jaar versleten en te klein was vroeg zoon of ik dezelfde in mast groter kon bestellen. Helaas waren die na 5 maanden al kapot maar dat viel onder garantie bleek toen ik contac... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

De bestelde schoenen zaten in een sealbag verpakt en werd na een paar dagen geleverd. Maar ze zaten buiten de schuld van Bowork om niet lekker en dus heb ik ze geretourneerd. Ik heb binnen een week mi... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

jullie hebben veel op voorraad wij grepen net even mis dus konden jullie snel schakelen. jammer dat we niet gelijk op rekening konden bestellen dus had online besteld en dan op afhalen ingesteld, zoda... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

De steel blue schoen zijn super, precies als in de omschrijving. Geen zere voeten of inlopen. Gewoon aantrekken en aan de slag. Schoenen waren in veel maten op voorraad bij Bowork en werden heel snel... Näytä lisää

1. Suoja- ja työvaatekauppa

Yrityksen kirjoittama

Bowork Safety Shoes & Workwear is zowel een winkel, webshop als groothandel in persoonlijke beschermingsmiddelen zoals werkschoenen, werklaarzen, werkklompen en werkkleding. Onze winkel bevindt zich in het midden van het land, op nog geen tien minuten rijden van de A1, ter hoogte van Amersfoort. Wij zijn een servicegericht familiebedrijf dat zich al ruim 30 jaar profileert als totaalleverancier van het bedrijfsleven op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen. Door onze persoonlijke aanpak zijn er geen onmogelijkheden en denken we altijd met onze klanten mee.

4,5

1 tähti

On vastannut 76 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Saanut 4/5 tähteä

Goede kwaliteit kleding voor een zeer…

Goede kwaliteit kleding voor een zeer scherpe prijs. Levering was iets te laat, waarschijnlijk door te geringe voorraad van mijn artikelen. Dat was jammer echter was de communicatie hieromtrent wel heel goed. Ik ben zeer tevreden en ben een terugkerende klant.

11. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Dpd en 5 december

Dpd is al een week met mijn schoenen onderweg ik hoop dat zelf nog weten waar ze zijn misschien hebben ze ze alvast bij de kachel neergezet met een wortel erin voor o zo snel van Sinterklaas

16. maaliskuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

Goede sweater

De tijdsduur van levering was goed, de sweater is goed maar aan de achterkant van de verpakkingszak was een opening waar men een hand kon insteken.
De verpakking van de sweater was nog intact.

13. maaliskuuta 2026

Top medewerkers!

Goede hulp omdat het pakket twee keer bezorgd was. DPD had een fout gemaakt. Er werd gratis een retourstikker gemaild.

Goede en duidelijke uitleg over het product. Er werd ruim de tijd genomen om e.e.a uit te leggen

4. maaliskuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Ik heb een puma s3 werkschoen besteld…

Ik heb een puma s3 werkschoen besteld maar wat ik heb gezien en besteld en gekregen was niet het zelfde. Ik heb een puma afbeelding onder de schoen gezien maar wat ik heb gekregen had geen puma afbeelding onder het schoen. Ik vind het misleident. Let daar goed op.

6. maaliskuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

De schoenen die ik had besteld waren te klein

De schoenen die ik had besteld waren te klein, was geen probleem ik kreeg een retourticket per mail. Maar dat je 5 euro moet bij betelen vindt ik een grote min. Op de site staat niet vermeld dat de schoenen klein uitvallen, dat vindt ik een grote min. Heb altijd dezelfde maat. Nu wachten tot het bedrag wordt geretourneerd.

9. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bowork

Bedankt voor uw review en voor het delen van uw ervaring.

Jammer om te horen dat de schoenen kleiner uitvallen dan verwacht. We begrijpen dat dit vervelend is, zeker als u normaal altijd dezelfde maat draagt. We nemen uw feedback hierover mee, zodat we dit waar mogelijk duidelijker kunnen vermelden bij de producten.

Wat betreft de retourkosten: we proberen onze prijzen zo scherp mogelijk te houden, daarom rekenen we een kleine bijdrage voor het retourneren. Uiteraard zorgen we ervoor dat het retourbedrag zo snel mogelijk wordt teruggestort zodra het retourpakket bij ons is verwerkt.

Mocht u nog vragen hebben, dan helpen we u uiteraard graag verder.

Betrouwbare leverancier van…

Betrouwbare leverancier van werkkleding, grotere partijen zijn op voorraad en snel in huis. En tegen een goede prijs. Erg fijne overzichtelijke website, voortaan kopen we hier onze werkbroeken en schoenen.

11. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Bowork

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering, de voorraad en onze website. We waarderen het vertrouwen dat u voortaan uw werkbroeken en werkschoenen bij ons wilt bestellen. Graag tot een volgende bestelling!

Saanut 5/5 tähteä

Goede kwaliteit voor een keurig bedrag.

Snelle verzending, goede kwaliteit voor een net bedrag. Shirts zijn lekker lang.

23. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bowork

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle verzending en de goede kwaliteit van de shirts. Mooi dat de lengte ook goed bevalt. We hopen u in de toekomst weer te mogen helpen.

Mooie klompen voor een nette prijs

Mooie klompen voor een nette prijs

23. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bowork

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle verzending en de kwaliteit van de shirts. Goed om te weten dat de lengte ook bevalt. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Saanut 2/5 tähteä

Schoenen retour, geen bericht

Schoenen besteld, snel geleverd maar de schoenen bleken, ondanks de omschrijving op de site, klein te vallen. Dag erna pakket retour gestuurd, bevestiging gehad van ontvangst een aantal dagen nog geen bericht of geld terug gehad. Wel een mailtje of ik een review wilde sturen.

20. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bowork

Bedankt voor uw review en voor het delen van uw ervaring.

Vervelend om te horen dat de schoenen kleiner uitvallen dan verwacht. We begrijpen dat dit niet prettig is. Goed dat u het pakket direct heeft geretourneerd en dat de ontvangst al is bevestigd.

De terugbetaling wordt verwerkt zodra de retourzending volledig is gecontroleerd in ons magazijn. Dit kan soms een paar werkdagen duren. Uiteraard zorgen we ervoor dat het bedrag zo snel mogelijk wordt teruggestort.

Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben over de status van uw retour, dan helpen we u graag verder. Bedankt voor uw geduld.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin