1,9

Välttävä

TrustScore 2/5 tähteä

Se mig være god

Man skal selv være en del af det man repræsenterer. Nemt at være human imens man rager en horribel gage til sig. Trak mig efter 20 års støtte da jeg endelig fandt ud af deres lønsystem. Støtter nu læger uden grænser, rimelige gager her.

20. tammikuuta 2022

Støt andet velgørende arbejde end…

Støt andet velgørende arbejde end Børnefonden.
Pengene går til administration og lønninger, og intet er tilbage til børnene.
Tjek det selv på internettet før du bliver bedraget...desværre !!
SKAM JER MED JERES JULEKAMPAGNE.

19. joulukuuta 2022

Børnefonden Føj for en usmagelig propaganda

Føj for en usmagelig propaganda, rusland er lige gået ind i ukraine og så er der allerede reklamer på radioen om at blive planfadder for et ukrainsk barn. Det er da kun for at tjene penge på andres ulykke.
Hvis jeg kunne give -point ville de have fået bundkarakteren -10
Jeg fik virkelig en dårlig smag i munden, da jeg hørte det.

25. helmikuuta 2022

En rigtig god oplevelse

Jeg har i flere år været sponsor for en pige i Togo og jeg kan kun sige at det er dejligt at kunne hjælpe. Jeg får brev flere gange om året og synes jeg får rig mulighed for at følge med i hvordan det går hende og hendes familie. Kan varmt anbefale børnefonden. Med venlig hilsen Povl Ketz.

22. syyskuuta 2012

Lær dine børn at hjælpe andre....

Da vores børn var mindre forsøgte vi at lære vores børn om andre ikke altid har det lige så godt som vi i Danmark og en af måderne var at begynde at støtte et fattigt barn i et fremmed land.

På den måde kom vi igang med at lære vores børn om andre kultur og andre børn forskelligheder og samtidigt det aller aller vigtigste, støtter vi op så vi på den måde bidrager til at det barn og måske deres familie kan få en bedre fremtid end de ville kunne have fået uden vores hjælp.

Vi har nu støttet i 7 år og det stopper aldrig !

13. joulukuuta 2011

Jeg støtter en pige i Togo.

Jeg har på intet tidspunkt været i tvivl om, at mit lille bidrag gør en forskel, og jeg kan kun opfordre andre til at blive sponsor. Det er en hel ubeskrivelig følelse, at få et brev fra et barn ,der for et lille bidrag, har fået mulighed for at have et valg i livet. Jeg tror fuldt og fast på , at uddannelse er vejen ud af fattigdom.

8. huhtikuuta 2011

Børnefonden og folkene bag er fantastiske!

Jeg har i 2 år haft et sponsorbarn i Etiopien som jeg jævnligt modtager breve fra, og hun er simpelthen fantastisk. Jeg skal ned og besøge hende næste år, og glæder mig som et lille barn til juleaften.

Der har (som de fleste ved) været en del negativ omtale omkring børnefonden i medierne, og den måde de takler det på er simpelthen over al forventning!

Da sagen om barnet fra Kenya der ikke gik i skole kom frem, skrev jeg en mail til børnefonden, og i svaret fik jeg hele forklaringen fra deres side, og udover det, ville de kontakte CFI og finde ud af hvordan det gik med min pige i skolen - og sørge for nye billeder.

Udover det har de løbende opdateret - både på godt og ondt - på deres facebook side, og på deres hjemmeside. Og i sidste nummer af Nyt fra Børnefonden var der et langt brev med til alle sponsorene så vi alle sammen fik historien at vide, og det sætter jeg stor pris på!

22. maaliskuuta 2011

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili