Pitkään käytin ja olin genius 3 tasolla. Sitten alkoi tulla ongelmia ettei asuntoon pääse eikä saa yhteyttä. Törkeä palvelu aina "Ei oo majoittajan vika mikään koskaan" Otin 10e peruutus turvan ja per... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Pelkkä varaaminen sujunee ok. Mutta jos jokin ei onnistu, niin Booking ei pidä lupauksiaan. Olen nyt 2 kk pyytänyt lupaamaansa 25e hyvitystä. Hyvityksen saaminen on tehty todella vaikeaksi. Milloin va... Näytä lisää
On toiminut varauksien osalta melko hyvin. Ei aina se halvin, vertailu kannattaa. Mutta nyt ongelmallista on se, että kirjoitettuani yli sata arviota käyttämistäni hotelleista, nyt arvosteluita hylätä... Näytä lisää
Varasin auton Bookingin sivulta, nouto Splitistä ja palautus Dubrovnikiin. Bookingin veloituksen mukaan yhdensuunnan vuokraus 0 euroa eli ei lisämaksua. Jälkikäteen Budget kuitenkin veloitti luottoko... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Offering secure, easy booking since 1996, Booking.com is the world's most popular hotel reservations website, with trusted service in 41 languages.
www.booking.com Details

- www.booking.com
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Peruurtus
Peruurtus
Tillasimme lennot ja hotellin tätä kautta. Kun olimme maksaneet matkan huomasimme, että meillä ei ollut kuin lennot varauksessa. Ja perutimme matkat eikä koskaan saatu rahoja takaisin. Meni yli500e kankkulan kaivoon.
Booking on lentolippujobbari
Lentoyhtiö muutti viikko ennen menolentoa lennon alkuperäistä aikataulua, Booking lippujen välittäjänä ei voinut kuin ehdottaa lippuhinnan palautusta, ei tarjota muutosta, heille varattuja halpoja lentopaikkoja ei enää lähipäivinä ollut korvaaville lennoille. Suoraan lentoyhtiöltä liput ostamalla olisi vaihto ollut lentoyhtiön korvausvastuulla. Vältä näiden lippujobbareiden kautta lippujen ostoa, muutosten tullessa lentoyhtiö ohjaa hoitamaan muutokset välittäjien kautta ja väistää vastuunsa.
Booking.com ei ole puhelinnumeroa suomenkieliseen palveluun
Nettisivuilla sanotaan, että ota yhteyttä puhelimitse ja aina autetaan. Mutta EI toimi. Netissä väitetään palvelunumeron olevan suomenkieliseen mutta onkin ehkä hollanin kieltä! Mistään ei löydy edes englannin kielistä puhelinpalvelua! En pysty tekemään muutosta varaukseeni itse, mutta edes tekstiviestillä en saanut asiaa hoidettua. Sähköposti on aina noreply muotoa. Sain sähköpostia, missä botti? kysyy lisää tietoa, mutta sen antaminen on mahdotonta em syistä. Surkeaa palvelua ja info virheellisestä.
Peruutus
Meillä oli varaus Lissabonissa Limehome huoneistoon. Varaus peruttiin edellisenä päivänä ja syy oli, etteivät voi majoittaa meitä. Törkeää😡.
Lissabonista ei ollut helppo löytää enää samaa hintatason ja sijainnin mukaista majoitusta. Mikä stressi! Meitä oli kolmen ystävän porukka. Pettymys tosi suuri. Minulle henkilökohtaisesti jo toinen peruutus vuoden sisällä. En luota enää Booking varauksiin. He kyllä hyvittävät 60€, jos uusi varaus maksaa enemmän kuin vanha, ei paljoa lohduta.
Alta Canyon hotel.Huonokäytöksinen…
Alta Canyon hotel.Huonokäytöksinen respa,ei lämminhenkisyyttä kuin siivojapojalla,
Patjat revennet, keltaiset, veriläiskäiset,sänky erittäin kehno, valaisimet aivan pölynpeitossa, kova melu kuului huoneisiin
Varasin huoneiston mitä en koskaan…
Varasin huoneiston mitä en koskaan saanut. Ei edes pahoiteltu asiaa tai alettu korjaamaan asiaa vaan jätettiin tyhjänbpäälle. En suosittele
Minulla oli hotellit ja lennot varattu…
Minulla oli hotellit ja lennot varattu Dubaihin mutta jouduin sairaalaan ja yritin jo ennen lentoa siirtää sitä siinä onnistumatta. Turkish airlinea ei tavoittanut millään kielellä tai tavalla ja aikaa tässä vierähti sen verran että kun asiaa sitten joku alkoi käsittelemään oli se jo ylittänyt lain vaatiman rajan ja lentokin oli jo lennetty. Tästä jäi selvä kuva siitä ettei booking tai turkish airlines edes halunnut ottaa juttua hoitaakseen ennenkuin tuo aikaraja ylittyi. Myös lopulta selvisi että lento oli kyllä myyty edelleen mutta minua se ei helpottanut yhtään. Tälläisellä periaatteella toimivat yritykset pitäisi saada pois markkinoilta kokonaan.
Ei vahvistusta varaukselle.
Tein lentovarauksen mutta vahvistusta ei tullut koskaan. Asiakaspalvelun yhteystietoja on mahdoton löytää, jäi epäselväksi onko varaukseni voimassa vai ei.
Kriminaaleja koko sakki.
Varasin joulu-tammikuulle majoituksen hintaan 3500 euroa. Maksuajankohta joulukuun alussa. Tänään sain sähköpostin jossa ilmoitettiin että varaus peruttu. Hirveän äheltämisen jälkeen sain tehtyä uuden varauksen, mutta hinta olikin noussut 400 euroa.Hieman epäilyttää onko koko asuntoa olemassakaan.
Autonvuokraus
Vuokrasimme auton Booking.com kautta. Autovuokraamo peri kaksi ylimääräistä maksua. Laitoin viestin Bookingille ja lupasivat hoitaa asiaa. Laittoivat minulle yhden s-postin, sen jälkeen ei mitään. Mihinkään viestiin ei vastata. Epäilen etteivät koskaan edes yrittäneet selvittää asiaa.
Bookingin asiakaspalvelu täysin…
Bookingin asiakaspalvelu täysin ala-arvoinen tai voisiko jopa sanoa sitä ei ole. Oli viimeinen kerta kun Bookingia käytän.
Jos varauksessa ei tule ongelmia homma toimii, mutta heti kun tulee ongelma niin Bookingin kautta ei saa mitään tukea tähän asiaan.
Olimme varanneet huoneiston 4 hengelle…
Olimme varanneet huoneiston 4 hengelle viikonlopunajaksi. Varaus ja maksu onnistui ihan ok. Ja majoittajalta tuli hyvin lisätietoja ennen varauksen alkamista. Huoneistoon päästyämme huomasimme että huoneisto siivoamatta ja esim petivaatteet vain 2 hengelle. Majoittaja vastasi ainoastaan perjantaina " pahoittelut ja kysyn siivojalta mitä tapahtunut". Muuta ei koko perjantain aikana kuulunut. Lauantaina iltapäivällä tuli viesti että "sopiiko että siivooja tulee nyt? " Joka nyt ei meille enää sopinut koska esim tavaramme olivat asunnossa ja me sieltä omilla menoillamme. Muuta viestiä ei ole majoittajalta tullut eikä bookingin asiakaspalveluun saatu minkäänlaista yhteyttä.
Rahat meni, enkä saanut maksamaani majoitusta! VAROKAA tätä 2ndhomes Luminous Studio with Great Location majoittajaa!
Sisäänkirjautuminen ei onnistunut saamani linkin kautta (ilmeisesti jonkun teknisen virheen vuoksi). Ei sovi yhdenyön majoittujalle!
Yritin ottaa yhteyttä huoneiston haltijaan, mutta he eivät vastanneet puheluihini eikä sähköpostiviesteihini kuin vasta 4:n tunnin kuluttua ensimmäisestä viestistäni n. klo 20.00 (olin maksanut huoneiston ja laittanut tiedusteluja tästä sisäänkirjautumisen ongelmasta jo klo. 17.00).
Majoittaja pyysi lisäksi minulta 200 euroa vakuusmaksua (joka olisi sitten palautettu vasta viikkojen kuluttua? Jos olisi?)
En tiennyt tällaisesta hyvin epätavallisesta käytännöstä, enkä suostunut tähän luottamuspulan vuoksi edellä mainituista syistä ja pyysin saada rahani täysimääräisenä takaisin ja peruuttamaan varaukseni! He eivät suostuneen palauttamaan rahojani, eivätkä toimittaneet minulle sisäänkirjautumisen ohjeita ja avainta. En näin ollen voinut mennä majoittumaan tuonne. Katson tulleeni huijatuksi majoitustoimintaa harjoittavan yrityksen 2ndhomes Luminous Studio with Great Location ja Bookingin taholta.
T: Timo
Varaus jota ei löytynyt hotellin järjestelmästä
Tein ja maksoin varauksen hotelliin bookingin kautta, mutta hotellilla tätä varausta ei näkynyt järjestelmissä. Asiaa selvitettiin yli tunti, ja bookingin suomenkielinen asiakaspalvelu osasi neuvoa vain tekemään uuden varauksen paikan päällä, ja maksamaan sen. Bookingilta luvattiin ”yrittää” perua heidän kautta tehty varaus, jotai ei voitu käyttää, mutta en ole yli viikkoon saanut enää bookingin asiakaspalveluun yhteyttä. Odotan vielä muutaman päivän, ja sitten olen yhteydessä kuluttaja-asiamieheen. Yli 130€ summasta kuitenkin kyse. Turhauttaa todella huono asiakaspalvelu, tai oikeastaan se, ettei sinne saa edes yhteyttä, kun sähköposteihinkaan ei vastata.
Asiakaspalvelu kehnoa ja hyvin hidasta
Asiakaspalvelu kehnoa ja hyvin hidasta. Tein reklamaation kun varaamamme majoitus ilmoittikin hieman ennen saapumistamme, että heidän paikkansa onkin suljettu. Otin tämän asian vuoksi yhteyttä Bookingin asiakaspalveluun, josta automaattivastaus sanoi asiakaspalvelijan ottavan minuun yhteyttä vuorokauden sisällä. Vei kymmenen päivää ennen kuin tuli sähköposti "Status: Cancelled", ei muuta todellista sisältöä. Tämä ei ollut ensimmäinen kerta kun heidän asiakaspalvelunsa "kunnostautuu".
Asiakaspalvelu on ala-arvoista
Asiakaspalvelu on ala-arvoista. Varasin loman viidelle hengelle. Perille päästyämme hotelli veloitti yhdestä lisää. Varaus näkyi bookingin sivuilla oikein. Lukuisten soittojen ja selvittelyjen jälkeen lupasivat hyvittää naurettavan 25€ jonka peruivat muutaman tunnin päästä. Ei kannata satsata kunnon lomaan Bookingin kautta, vaan valita joku luotettavampi.
Ongelma varatessa lemmikkihuonetta.
Sovelluksessa voi ilmoittaa majoituspaikkahaussa, että matkustaa lemmikin kanssa. Tämä tieto ei kuitenkaan siirry majoittajalle asti vaan sovelluksesta majapaikkaa etsivän täytyy erikseen vielä kysyä, voiko lemmikin tuoda mukana. Helpompi etsiä hotellin yhteystiedot sovelluksesta ja soittaa suoraan hotellille.
Booking.com:illa ei ole sähköpostiosoitetta…
Booking.comin sivuilta ei löydy sähköpostiosoitetta eikä puhelinnumeroa, vaikka kuinka yrittää kaivella. Korttini credit-puolelta veloitettiin hotelliyö 126,40€ Amsterdamissa, en ole käynyt ulkomailla kahteen vuoteen (ja korttini on kotona). Olisin kysynyt, kuka on sillä maksanut ja miten maksu on tapahtunut, mutta en pääse selventämään asiaa. Asiakaspalvelua ei siis ole.
Voi hakea majoituksia omien tarpeiden…
Voi hakea majoituksia omien tarpeiden mukaan . Kiva, että kanta-asiakkkkudesta on jotian hyötyä. Olen aina ollut tyytyväinen Bookingiin .
Käteväsi löytyi mökki
Käteväsi löytyi mökki, ja oikealle määrälle asukkaita.