Rigtig godt internet, og hjælpsomme og venlige medarbejdere, når man ringer til dem. Aldrig lang kø. Er billigere end mit gamle internet.

Generelt stabil forbindelse og når der endelig er problemer er de hurtige til at få dem fixet. Og hvis man har brug for mere hastighed er det super nemt at skifte op/ned uden at skulle igennem alle m... Näytä lisää

1. Internet-palveluntarjoaja

BOLIG·NETs historie begynder tilbage i 2001, hvor en vennegruppe sad i boligforeningen Top-House på Nørrebro og var lidt småirriterede over deres internetforbindelse. Den irritation førte til en idé om at skabe en fælles, enkel og stabil internetløsning for alle 179 beboere i boligforeningen. Succesen kom hurtigt og andre foreninger begyndte at ønske de samme fordele. Dette var startskuddet til det, vi i dag kender som BOLIG·NET. I dag er vi en veletableret og professionel virksomhed, der tilbyder god service og kvalitetsprodukt til husstanden. Vi har gearet organisationen, vores produkter og vores måde at gøre tingene på, så det er billigt, trygt og nemt at være kunde.

4,4

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

2 t. arvostelua

On vastannut 92 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Min far sov desværre ind her d

Min far sov desværre ind her d. 31/3 og ville så opsige hans internet og først ville de have penge for den opsigelsesvarsel der var, men det fik de da heldigvis ændret. Nu vil de så have jeg bruger tid og penge på at sende deres router tilbage. Jeg havde ikke regnet med at det ville være nemmere at opsige noget hos Yousee og de behøver ikke at få deres udstyr tilbage.

21. huhtikuuta 2026

Jeg fik en rigtig god service og kan…

Jeg fik en rigtig god service og kan klart anbefale Bolig-net til alle

Hej,

Tak for din flotte anmeldelse! Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse med vores service, og vi sætter stor pris på din anbefaling😊

BOLIGNET

Vi er meget tilfredse med BOLIG·NET

Vi er meget tilfredse med BOLIG·NET. Det opfylder fint vores behov.

Hej Gitte,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at BOLIGNET fungerer godt for jer og matcher jeres behov.

Vi sætter stor pris på, at I deler jeres oplevelse!😊

BOLIGNET

Nettet er stabilt og kundeservice…

Nettet er stabilt og kundeservice hjælpsomme

Hej Mads,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplever stabilt internet og en hjælpsom kundeservice – det sætter vi stor pris på😊

God service

Super god service

18. huhtikuuta 2026

Hej Søren Emil,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service – det inspirerer os til at fortsætte det gode arbejde😊

BOLIGNET

virkelig god service til en rimelig…

virkelig god service til en rimelig pris / Anna

Hej Anna,

Mange tak for din anmeldelse! Det er skønt at høre, at du er tilfreds med vores service og synes, at prisen er rimelig.

Vi sætter stor pris på din feedback!😊

BOLIGNET

En rigtig god kundeservice.

En rigtig god kundeservice.
Meget lave priser når man sammenligner med andre udbydere.
Suveræne internet hastigheder.

17. huhtikuuta 2026

Hej Kim,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplever god kundeservice, lave priser og suveræne internethastigheder hos os.

Vi sætter stor pris på din feedback – tak fordi du er kunde hos os!😊

BOLIGNET

Rigtig godt på alle områder

Er billigere end mit gamle internet.

16. huhtikuuta 2026

Hej Maria,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med både din internetforbindelse, vores service og prisen.

Vi sætter især stor pris på, at du fremhæver den korte ventetid og den venlige hjælp, du får, når du kontakter os – det er noget, vi arbejder hårdt på hver dag.

Tak fordi du valgte os, og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse! 😊

Fremragende og omsorgsfuld service

Jeg har kontaktet BoligNet med henblik på et problem, jeg havde. Jeg talte med medarbejderen Klara, som var meget forstående, kompetent og gjorde alt for at løse mit problem. Det varmede mig meget, fordi jeg følte, at hun ikke var ligeglad og virkelig forsøgte at hjælpe mig.

14. huhtikuuta 2026

Hej,

Tusind tak for din fine feedback det er vi rigtig glade for at høre! Vi sætter stor pris på, at du har haft en god oplevelse med vores service, og vi sørger selvfølgelig for at give din ros videre 😊

God service

God service god oplevelse og det virker efter hensigten kan anbefales

Hej Hans

Tusind tak for din feedback og anbefaling det er vi rigtig glade for at høre! Dejligt at det hele virker, som det skal 😊

Det kører bare

Ikke noget at fremhæve, det kører bare. Og det er en god oplevelse

Hej Jan

Tusind tak for din feedback det er vi rigtig glade for at høre! Det er netop vores mål, at det bare kører 😊

BOLIGNET

Bolig net er en god løsning

Bolig net er en god løsning. Den aftale de har med mit boligselskab er jeg yderst tilfreds med. Min forbindelse er 500/500 og det er kun nødvendigt at jeg betaler 250kr i oprettelse - Resten er inkluderet i min husleje. -Det tror jeg ikke jeg får billigere et andet sted.

Når det kommer til øvrige regninger, i de tilfælde der er tilsendt mig noget, har jeg kunne tale med Bolignet om det, også er regningen blevet slettet. -Dog skal det siges at det har været Bolignet der fejlagtigt har sendt mig regningen, og det er egentlig lidt irriterende - Selv om det er blevet slettet. Derfor giver jeg 4 ud af 5 store lysende stjerner. 👌

God forbindelse. Dejligt med personlig kunderservice. Ingen nedbrud.
God sikkerhed, jeg får besked hver gang der er en ny enhed der logger ind. Dags dato blev jeg kontaktet angående en enhed, og den enhed kender jeg ikke. -Godt Bolignet kontaktede mig så den kunne lukkes ude.! Tak.

Jeg ønsker og anbefaler Bolignet i fremtiden.

14. huhtikuuta 2026

Hej Mette

Tusind tak for din grundige feedback og anbefaling det sætter vi stor pris på! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din forbindelse og vores service 😊

Forbindelse

Fantastisk service

13. huhtikuuta 2026

Hej Buster,

Tusind tak for din feedback det er vi rigtig glade for at høre!

God personlig service

God personlig service.
Fint hul igennem internettet.

6. huhtikuuta 2026

Hej Mads,

Tusind tak for din feedback det er dejligt at høre, at du oplever god personlig service og en stabil internetforbindelse 😊

Super service

Super service. Kan anbefales

13. huhtikuuta 2026

Hej Finn,

Tusind tak for din anbefaling det sætter vi stor pris på 😊

BOLIGNET

Meget tilfreds med det hele

7. huhtikuuta 2026

Hej Birte,

Tusind tak for din feedback det er vi rigtig glade for at høre 😊

DET ER LIGE TIL UG

Et godt og stabilt internet til fornuftig pris det er vel hvad andre ser på trustpilot og jeg kan kun anbefale bolignet

11. huhtikuuta 2026

Hej Flemming,

Tusind tak for din anbefaling det sætter vi stor pris på!
Dejligt at høre, at du oplever en god og stabil forbindelse til en fornuftig pris 😊

BOLIGNET

God kundeservice og hurtig betjening

10. huhtikuuta 2026

Hej Ida,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det betyder meget for os at høre, at du har oplevet både god kundeservice og hurtig betjening – det er netop det, vi arbejder for hver dag 🙌

Hilsen,