En fornøjelse at handle hos bogtorvet. Smart måde, i stedet for at skulle besøge mange bog antikvariater foregår handlen et sted: Bogtorvet.net. Bøgerne, perfekt kvalitet og levering
Rigtig god side, hvis man er læsehest. Mulighed for at søge og handle i mange forretninger på samme tid. Altid hurtig levering & super indpakning, Bøger er i rigtig god kvalitet. Har Gen... Näytä lisää
Jeg fandt H.C.Andersens samlede værker til salg i Fyns Antikvariat gennem Bogtorvet.net. Jeg fik svar på bøgernes stand dagen efter og dagen efter igen havde jeg modtaget bøgerne i den helt som besk... Näytä lisää
Foghs Antikvariat og Nostalgi har sammen med Renés Antikvariat givet mig en utrolig fin oplevelse med bestilling af vidunderlige bøger med hurtig og omhyggelig forsendelse. At brugte bøger har sådanne... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
På bogtorvet.net kan du finde bøger fra 28 forskellige antikvariater i Danmark.
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
René Antikvariat leverede min…
René Antikvariat leverede min bestilling nemt og hurtigt.
Flot bog til en god pris og hurtig levering
Jeg er meget glad for at jeg kunne finde bogen til en rigtig god pris for et pænt eksemplar og selvom at det var Postnord fik jeg bogen allerede efter 2 dage her på Bornholm :) Jeg kan kun anbefale Bogtorvet til andre!
Mange hilsner
John Bolding
Søde men utrolig længe om at levere varen
Min vare er stadigvæk ikke i PostNords varetage.

Vastaus yritykseltä bogtorvet.net
Rar og venlig samtale inden købet og…
Rar og venlig samtale inden købet og hurtig levering af bogen.
Tak for god service
Venlig hilsen Raphael 😃🙌
nemt at finde en bog man leder efter
nemt at finde en bog man leder efter, hurtig forsendelse, og godt pakket ind
Fremragende service
Fremragende service, fik bogen med postnord dagen efter jeg bestilte.
Rigtig dejlig oplevelse at handle hos…
Rigtig dejlig oplevelse at handle hos jer. Bogen er i rigtig god stand. ⭐⭐⭐⭐⭐
Søgemuligheder
De individuelle sælgere som jeg har brugt har alle været dygtige, omhyggelige og effektive
Selve siden har det problem at søge mulighederne er bøvlede. Forfatter søgning er lidt af et mareridt.

Vastaus yritykseltä bogtorvet.net
Det var nemt og overskueligt
Det var nemt og overskueligt, at finde , hvad jeg ledte efter, og ekspeditionstid er ret så kvik.
Hurtig og god service.
Det var en hurtig og effektiv levering
Det var en hurtig og effektiv levering, tak
Hurtig levering
God information
God information om bøgerne bestilte en bog en virkelig god indpakning på bogen og tak til Blichfeldts antikvariat som sendte bogen
Hurtig levering og sjældne bøger
Hurtig levering. Og de havde en bog, jeg ikke kunne finde andre steder
Hurtigt at finde bøger.