Det tager lang tid før jeg får mine ting, min ordner er blevet delt op i forløbet 4 pakker hvilke jeg ikke får står da varene stod til at værre på lageret ind til videre har det taget flere uger hvi... Näytä lisää
Bog & idé har rigtig mange fine ting, og altid god betjening. Man kan derudover bestille nærmest alle slags bøger til afhentning (mod betaling selvfølgelig). + God kundeservice + Mange bøger +... Näytä lisää
Fremragende service hos vores lokale Bog og idé i Allerød. Rigtigt fint udvalg, selvom det er en ganske lille butik.
Dejligt at man kan finde en bog om sin nye hobby på nettet og få dage efter kan hente den hos sin lokale boghandler. Og her finder et godt tilbud på en bog, man har hørt om i en podcast. Bliver mø... Näytä lisää
Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde - en kæde med en lang historie og et værdigrundlag, der tager afsæt i kundernes ønsker og behov.
Mossvej 2, 8700, Horsens, Tanska
- 7675 2020
- kundeservice@bogogide.dk
- www.bog-ide.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 96 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Hurtig levering og gode priser
Hurtig levering og gode priser. Og i butik god service de andre gange. :-)
Fungerer fint
Fungerer fint. Nem hjemmeside. Hurtig levering. Gælder også de fysiske butikker med vidende og venligt personale.
Kæmpegod service og fede bogtitler <3
Altid dygtige medarbejdere, effektiv click and collect og fede fordele som medlem. 10/10
Bredt udvalg af bøger og optimalt med click and collect
Bredt udvalg af bøger og optimalt at kunne vælge click and collect til egen lokale Bog & Idé. Den vil man jo gerne støtte.
Altid rigtig godt udvalg
Hjælpsomt og venligt personale.
Dejligt at man kan finde en bog om sin…
Og her finder et godt tilbud på en bog, man har hørt om i en podcast.
Bliver mødt af et venligt og rart menneske.
Altid et stort og spændende udvalg af…
Altid et stort og spændende udvalg af bøger og fantastisk kundebetjening.
Fremragende service hos vores lokale…
Altid smilende og hjælpsom personale i…
Altid smilende og hjælpsom personale i butikken
Bestilling og levering af bog.
👌 gode bøger og nem hjemmeside
👌 gode bøger og nem hjemmeside
Nemt og hurtigt med fin betjening.
Nemt og hurtigt med fin betjening.
Bare en skøn butik og hjemmesiden
Bare en skøn butik og hjemmesiden
Jeg bliver ved med at handle her og har været kunde i over 20 år 👍
Min bestilling blev hurtigt og…
Min bestilling blev hurtigt og effektivt behandlet!👍
Lidt lang leveringstid pga…
Lidt lang leveringstid pga lagerflytning
Men hurtig svar fra kundeservice
Sendte ikke varen - og dårlig kundeservice
Bestilte en vare med 1-3 dages leveringstid (ordren var på lager stod der og står der fortsat). Modtog en bekræftelse med besked om, at jeg ville modtage en mail, når ordren var afsendt.
Efter 7 dage er der fortsat intet sket. Har talt med kundeservice to gange, som blot siger, at de intet kan gøre. Så rigtig dårlig og frustrerende oplevelse.
Alt var i orden!
Alt var i orden vedr. bestillingen - skulle selv afhente i butikken, det gik også fint!