bog & ide har både gode butikker med venligt og professionelt personale og en god netbutik, hvorfra varerne bliver sendt hurtigt samt mulighed for at købe e-bøger, der kan downloades og læses med det... Näytä lisää
Bog & idé har rigtig mange fine ting, og altid god betjening. Man kan derudover bestille nærmest alle slags bøger til afhentning (mod betaling selvfølgelig). + God kundeservice + Mange bøger +... Näytä lisää
Virkelig nemt at bestille online og hente det i butikken. Der gik et par timer og så havde jeg mulighed for at hente min click and collect ordre ved kassen. Det er meget nemt og en god løsning hvis... Näytä lisää
Prisen OK. Men forsendelsen elendig med 4 bøger proppet i pap omslag uden nogen beskyttelse mod slag. Flere af bøgerne havde som følger heraf hjørner trykket. Tidligere blev bøger pænt pakket i be... Näytä lisää
Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde - en kæde med en lang historie og et værdigrundlag, der tager afsæt i kundernes ønsker og behov.
Mossvej 2, 8700, Horsens, Tanska
- 7675 2020
- kundeservice@bogogide.dk
- www.bog-ide.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 97 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
bog & ide kan anbefales
bog & ide har både gode butikker med venligt og professionelt personale og en god netbutik, hvorfra varerne bliver sendt hurtigt samt mulighed for at købe e-bøger, der kan downloades og læses med det samme.
desuden får man rabatpoints ved køb, hvis man er medlem af deres gratis "kmails med nyhederlub", hvor man også kan vælge at få mails med nyheder.
Sød og god betjening i butikken
Sød og god betjening i butikken. Nem bestilling online men lang ventetid på levering af bøgerne til butikken.
Hurtig og dejlig service
Altid god og hurtig service😊
Klar bestilling og kommunikation
Klar bestilling og kommunikation
Nemt at bestille på hjemmesiden og at…
Nemt at bestille på hjemmesiden og at hente i selvvalgt butik efter nogle dage.
Bøgerne er leveret som ønsket
Hurtig levering
Hurtig levering, kunne have fået 5 stjerner, hvis man kunne bruge gavekort på nettet.
Altid venlig og god service
Super hurtig levering
Super hurtig levering, jeg har brugt bog og ide før altid god service.
Rigtig hurtig leveret
Rigtig hurtig levering og rigtig godt pakke ind produktet er rigtig meget flot til en rigtig god pris 🥇 😊
Det er nemt og hurtigt at handle via…
Det er nemt og hurtigt at handle via hjemmesiden . Gør det ofte …
Det er som altid nemt at finde de bøger…
Det er som altid nemt at finde de bøger jeg ønsker at købe. Det er også nemt at betale. Nu satser jeg på at pakken kommer til min adresse.
Fantastisk oplevelse.
Nemt at finde på webshoppen og dejligt…
Nemt at finde på webshoppen og dejligt at jeg kan hente i min “lokale” butik - det er jeg meget glad for
Det var succesfuldt og ekspedienterne…
Det var succesfuldt og ekspedienterne var forstående, da der gik meget lang tid fra bestilling til ordren kom
Har hvad man skal bruge.
Bog og Ide handler jeg gerne hos
Bog og Ide handler jeg gerne hos. Ikke mindst butikken i Maribo er serviceorienteret, hjælpsomme og venlige.
Nemt og bestille
Nemt og bestille. Hurtig levering. Godt vareudvalg. Gode priser.