3,5

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

Boelskifte opfører sig uetisk

Boelskifte, Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg opfører sig meget uetisk.

De ejer advokatfirmaet Boelskifte Advokater og et ejendomsadministrationsfirmaet Boelskifte Administration.

Ejendomsadministrationsfirmaet medvirker til at skabe splid mellem bestyrelse og beboerne, hvorefter de tilbyder bestyrelsen juridisk assistance mod beboerne.

Det frarådes at købe eller leje boliger der administreres af Boelskifte.

7. heinäkuuta 2024

Nærværende advokatfirma

Jeg har haft en utrolig god oplevelse med Boelskifte Advokater. Fra første samtale følte jeg mig set og hørt. De var professionelle, grundige og altid til at få fat på, når jeg havde spørgsmål. Vi vil særligt fremhæve Martin Leth Hansen, som gav os en stor tryghed i en ellers svær situation. Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der har brug for juridisk hjælp.

3. maaliskuuta 2025

Hvis jeg kunne give 10000 stjerner…

Hvis jeg kunne give 10000 stjerner gjorde jeg det!

Kristian Mølgaard er en verdens klasse advokat som er hudløst ærlig men samtidig menneskelig! Jeg ville til hver en tid bruge ham igen 🙏

1. kesäkuuta 2022

En stor tak til Anders
Hvis jeg kunne give alle verdens stjerner i himlen imellem sol og måne, dag og nat til Anders, ville jeg gøre det. Jeg har kendt Anders siden 90'erne og han har altid været en stor hjælp for mig. Han er den bedste advokat til alt og jeg sætter stor pris på ham fagligt og personligt.
Mange hilsner fra
Payman Abbasian

3. toukokuuta 2022

Hej Danmark.

Hej alle :)
hvis i får brug for retshjælp, så er det stedet.
Jeg har haft brug for hjælp 2 gange og de, Anders har gjort et rigtig godt job i begge tilfælde.
Taler i øjenhøjde og sætter jer godt ind i situationen/muligheder. Og så er de alle rigtig
søde mennesker og det er rart i en presset situation.
Mvh. Nicolas

20. elokuuta 2021

Vi kan varmt anbefale Kristian Mølgaard…

Vi kan varmt anbefale Kristian Mølgaard fra Boelskifte advokaterne.
Vi har oplevet god hjælp fra start til slut. Kristian har givet sig god tid til at rådgive os før og efter sagen. Under sagen har vi følt os i professionelle hænder, hvilket har været yderst trygt.
Tak for hjælpen.

17. maaliskuuta 2021

En stor tak til Anders

En stor tak til Anders. Vi har nu haft et forløb gennem 10 mdr.
Anders er altid den samme rare, varme og betryggende person, med stor empati.
En utrolig dygtig advokat som er meget engageret, fantastisk til at lytte og gennem sin lange karriere, en rigtig menneske kender.
Vi kan varmt anbefale Anders Boelskifte.
En anden væsentlig ting at nævne er at Anders altid står til rådighed og til at komme i kontakt med, ellers er hans sekretær Lotte lige ved hånden.
Tusinde tak for fin behandling til jer begge.
Bedste hilsen Anders og Anne

9. helmikuuta 2021

6 stjerner hvis muligt

Hvis jeg kunne give 6 stjerner, vil jeg klart gøre det.
Jeg kunne ikke være mere tilfreds med oplevelsen af Boelskifte Advokater. En så betryggende god service, og følelsen af at blive hørt, blev gentaget op til flere gange.
Anders er en virkelig dygtig velformulerende advokat, samtidig menneskelig, dyb og rar.
Til en hver tid, vil jeg varmt anbefale dem herfra.

22. tammikuuta 2021

Jeg har haft Anders igennem mange år og…

Jeg har haft Anders igennem mange år og stoler så meget på ham, at jeg kunne sætte mit liv imellem hans hænder, uden at være nervøs. Han er dedikeret og engageret til de sager min familie og jeg har været udsat for. Jeg takker dig Anders for din indsats og den tid du har brugt på os. -Og selvom det var sent ud på aften eller nat, så var du altid til at få fat på, for at rådgive og yde bistand til os.

22. tammikuuta 2021